Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2010 02 16, 09:53)
Aš kaip ne vietinė ten,gal gali pasakyti kurioj vietoj CUP'e parduoda šiuos purškalus?  rolleyes.gif  4u.gif
Trečiame aukšte, parduotuvėlėje priešais liftą mirksiukas.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 16, 10:31)
ir nenuskalauji?
Reikia nuskalauti, tik vienos tepa iš vakaro ir laiko per naktį, kitos kokią valandą ir plauna galvą mirksiukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 16, 12:04)
cia, matyt, tas atvejis, kai kitos (t.y. geresnes) alternatyvos nera.
be to juk vyraujanti nuomone, kad per oda TD nepatenka (patenka tik ta jo forma, kai lasteles smulkios).

Būtent rolleyes.gif
TD kenksmingiausias įkvepiant, o naudojant birią mineralinę pudrą tam ir yra didžiausia tikimybė, kai pudruojuosi stengiuosi kuo mažiau įkvėpdinėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 13:50)
Pažįstama sako, kad viskas natūralu ir ekologiška, bet man kažko kyla abejonės, tai kreipiuosi į jus  ax.gif

Buvau ir aš susidūrusi su viena mergaite, kuri šventai tikėjo, kad ten tikrai viskas ekologiška ir visiems pirkėjams taip sakė. Ir atseit viskas sertifikuota - "Alavijų instituto" biggrin.gif Netgi rašė ji visur, kad tai sertifikuota ekologiška kosmetika doh.gif Man truputį irzli nuotaika tą dieną buvo, tai panervinau aš ją - buvo priversta visą info pasikeisti ir ištrinti žodžius "ekologiškas" ir "natūralus" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 16, 13:07)
Buvau ir aš susidūrusi su viena mergaite, kuri šventai tikėjo, kad ten tikrai viskas ekologiška ir visiems pirkėjams taip sakė. Ir atseit viskas sertifikuota - "Alavijų instituto"  biggrin.gif Netgi rašė ji visur, kad tai sertifikuota ekologiška kosmetika  doh.gif Man truputį irzli nuotaika tą dieną buvo, tai panervinau aš ją - buvo priversta visą info pasikeisti ir ištrinti žodžius "ekologiškas" ir "natūralus" hihihi.gif

Na aš dabar žiūrinėju paprasčiausią aleo gelį, tai ten visko jau prikišta, o ką kalbėt apie kokius kremus doh.gif Dėkui už nuomonę wink.gif
Atsakyti
Rasma, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Rasma, kiek kainuoja tas kremukas su spalva? smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
sianakt miegojau su alyvu aliejumi isteptom rankom: pasildziau ji, ispaudziau citrinos siek tike,istepiau gausiai rankas, uzsidejau pirstines apspaudziancias, dar ant virsaus megztas pirstuotas blush2.gif isitikinau 10 kartu ar man ten nk neprabegs, zodziu niekas neprabego, miegodama jutau siltas siltas rankas, o ryte bais nustebau, nes aliejaus nebuvo ne kvapo! blink.gif kas cia buvo? sitaip susigere? ar cia tos pirstines "sugere"? blush2.gif
ir aisku rankos buvo svelnios svelnios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 02 16, 13:30)
Rasma, kiek kainuoja tas kremukas su spalva? smile.gif

Neprisimenu tiksliai. Mėginukus pradžioj pirkau, tai 11 ar 13 Lt, o jau normali pakuotė apie 60 gal unsure.gif
Interneto parduotuvėse apie 18 Eur.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 16, 14:32)
sveikos 4u.gif
sianakt miegojau su alyvu aliejumi isteptom rankom: pasildziau ji, ispaudziau citrinos siek tike,istepiau gausiai rankas, uzsidejau pirstines apspaudziancias, dar ant virsaus megztas pirstuotas  blush2.gif  isitikinau 10 kartu ar man ten nk neprabegs, zodziu niekas neprabego, miegodama jutau siltas siltas rankas, o ryte bais nustebau, nes aliejaus nebuvo ne kvapo!  blink.gif  kas cia buvo? sitaip susigere? ar cia tos pirstines "sugere"?  blush2.gif
ir aisku rankos buvo svelnios svelnios  wub.gif

Tiesiog visą aliejų rankos sugėrė smile.gif .

Gal kas žinote EA mišinių receptų, kurie mašina galvos riebalavimasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach18: 16 vasario 2010 - 13:54
QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 10:42)
... 3 lašus jodo...

Aciu uz receptus 4u.gif o joda naudoji ta paprasta is vaistines?
QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 13:14)
O kai darotės aliejines kaukes, tai jas tepat neliečiant šaknų, ar ir šaknis? ax.gif

tepu ir saknis, ir pacius plaukus 4u.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 15, 13:41)
dekui uz info ir nuomone...

as ir nenoreciau, kad muiliukai nubaletu, dabar jie visi savotiski tiek spalvom, tiek kvapais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 16, 13:52)
o joda naudoji ta paprasta is vaistines?

Taip, iš vaistinės, paprastą ax.gif
Atsakyti
Pastebejau kad truputi kalbate apie nagucius ir voneles kaip juos stiprinti.
Mano naguciai niekada nebuvo labai stiprus, bet vis tiek pavykdavo kazkaip juos graziai uzsiauginti. Rudeniop buvau pradejus gerti linu semenu alieju. Be visu jo pliusu, tokius grazius nagus man pavyko uzsiauginti (o kaip tik tuo metu daug dirbau rankomis, darbo pradzioje galvojau kad visai be nagu liksiu). Labai greitai man jie augo ir tokie stiprus smile.gif
Gal kam bus idomu si mano nedidele patirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 11:50)
Sveikos  4u.gif ateinu su klausimuku...
Pažįstama sako, kad viskas natūralu ir ekologiška, bet man kažko kyla abejonės, tai kreipiuosi į jus  ax.gif

drinks_cheers.gif sudetis nenaturali

QUOTE(eglute82 @ 2010 02 16, 12:52)
as ir nenoreciau, kad muiliukai nubaletu, dabar jie visi savotiski tiek spalvom, tiek kvapais 4u.gif

dekui uz nuomone. kaip gerai, kad jus taip galvojat ir taip suprantat.
(mano aplinkoj vistik dauguma vertina parduotuvini grozi ir kvapus)
Atsakyti