Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(wilike @ 2010 02 16, 10:12)
O tu alaviju netepei? Jis gi gydo žaisdas. Aš visada naudoju tik vieną šampūną. Tai manau ir tu pabandyk po vieną, gal tas makalavimas nėra gerai  g.gif

Alaviju tepiau nukasymus, dar labiau kasytis eme, tad dabar nieko papildomo netepu, kad kazkaip issiaiskinti, kas cia man ramiai gyventi neduoda blink.gif
Ragana, mazajai 14 metu. Lyg ir nieko siandien, tik susiraukusi vaiksto:) visa nakti rekavo, bet vistiek padarysiu masaziuka , aciu uz patarimus 4u.gif Kazi ar prisileis tik masazuojama, nes kojos tai melyne ant melynes doh.gif MB irgi issisketes vaiksto siandien, pasportavo xebryte lotuliukas.gif Protingiausia mama, ramiai sau dirbo namie, issitepusi viska grozio aliejais smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 16, 13:04)
cia, matyt, tas atvejis, kai kitos (t.y. geresnes) alternatyvos nera.
be to juk vyraujanti nuomone, kad per oda TD nepatenka (patenka tik ta jo forma, kai lasteles smulkios).
g.gif
lyg ne, maniskis psyllium vadinasi  g.gif (gyslotis? smile.gif)

TD tai talkas?? Nvey juk be talko
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2010 02 16, 11:36)
nuo odos priklauso - Rasmos nurodytas kremukas labiau normaliai, sausai odai, pvz, maniskei, kuri yra i misruma, su porom vietomis ir tt - jis per riebus, todel naudoju bronzanta, kuris yra lengvesne toninio kremuko alternatyva ir skirtas labiau riebesne, misria oda turintiems rolleyes.gif

Mano oda mišri, bet man labai tinka..čia matyt labai individualu smile.gif
Bronzantą buvau nusipirkusi ir po to SM'e pardaviau..visiškai nepatiko blush2.gif Aš jį smarkiai skiesdavau kremuku, bet vis tiek toks jausmas, kad po purvo vonių, baisus kontrastas tarp odos ax.gif Ir ta spalva tokia 'oranžinė'.

O toninis kremas man labai švelnina odą, labai pagyvina..mažai turiu, taupau dabar smile.gif
Parodysiu tuoj vaizdelį.
Atsakyti
O čia dušo želė ir šampūnas viename? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 16, 12:29)
O čia dušo želė ir šampūnas viename? ax.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ateinu su klausimuku...
Ar FOREVER LIVING kosmetika natūrali?

Kremo sudėtis: Paspausti po nuotrauka nuorodėlę.
Muilas: My Webpage

Pažįstama sako, kad viskas natūralu ir ekologiška, bet man kažko kyla abejonės, tai kreipiuosi į jus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 13:50)
Sveikos  4u.gif ateinu su klausimuku...
Ar FOREVER LIVING kosmetika natūrali?

Kremo sudėtis: Paspausti po nuotrauka nuorodėlę.
Muilas: My Webpage

Pažįstama sako, kad viskas natūralu ir ekologiška, bet man kažko kyla abejonės, tai kreipiuosi į jus  ax.gif

Tikrai nėra natūrali ax.gif , visi platintojai sako, kad jų kosmetika ekologiška, bet...
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 15, 22:26)
Gal kas esat atradusios veido krema su spalva is naturaliu?
Isskyrus madara, jis patiko, bet norisi kazko kito pabandyti.
Skaiciau kad yra logona su morkomis, gal kasnors bandet ir pasakysit koki atspalvi suteikia?
O gal dar ir kitus bandet?

Aš dabar naudoju Dr. Hauschkos - iš vienos forumietės pirkau. Labai morkom kvepia biggrin.gif Toks riebokas jis iš pradžių atrodo, bet per kelias minutes labai gerai susigeria. Aš dar šiek tiek ant rankos su paprastu drėkinamuoju kremu pamaišau, kad konsistencija kiek skystesnė būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 16 vasario 2010 - 13:08
Ir va ,pvz., aloe sulčių sudėtis: aloe vera želė, sorbitolis, askorbo rūkštis, citrinų rūgštis, kalio sorbatas, natrio benzoatas, ksantano derva, tokoferolis (vit. E).

Ar tokia gera sudėtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 16, 10:12)
Man labai norisi pamatyti  blush2.gif  niekaip neapsisprendžiu ko man dabar reikia: šito kremo ar bronzato.

Štai ir rodau smile.gif
Pirma foto kaip atrodo tik tik 'riebiai' užtepta ant rankos ir nepaskirstyta, o antra foto, kai paskirstau (beje, labai lengvai viskas, nereik vargti ir žiūrėti ar nelieka 'dryžių' smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 02 16, 12:53)
Tikrai nėra natūrali ax.gif , visi platintojai sako, kad jų kosmetika ekologiška, bet...

Va man labai įdomu, kas tose sudėtyse nėra gerai g.gif kad galėčiau paaiškinti, kodėl nėra natūralu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 16, 12:04)
lyg ne, maniskis psyllium vadinasi  g.gif (gyslotis? smile.gif)

Gysločio sėklų milteliai..oi, jie labai gerai kas turi vidurių problemų ax.gif Jie labai hidrofiliniai, pritraukia vandenį ir laisvina vidurius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 12:56)
Va man labai įdomu, kas tose sudėtyse nėra gerai  g.gif kad galėčiau paaiškinti, kodėl nėra natūralu  ax.gif

Jau pati radau, kas ten per blogiečiai smile.gif
Atsakyti