Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 15, 23:05)
sakiau, Tu - ideju generatore  biggrin.gif

aha,man kazkaip kyla visokiu ideju, as jas butinai ismeginu:)
reikejo pamatyti,kaip as,apsitepusi slaunis dumbliu kauke ir apsivyniojusi maistine plevele, nusprendziau ne ramiai paguleti,o ka nors namie nudirbti doh.gif juk judant plevele su slapia dumbliu kosele ciuozia i apacia, mb vos nenukvako is juoko kai as, issisketusi kaip varle,meginau isgelbeti kelnes nuo isterliojimo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 02 15, 23:40)
Gal ir tau kaip man yra kaltas kažkuris EA šampūne? g.gif Gal pameni kaip nuo Urtekram rožių šampūno mano galva vos ne žaizdomis nuėjo ir tada išsiaiškinau, kad pelargonijų ea buvo kaltas bash.gif

ot velniava,pas mane 6 sampunai,as megeja kaitalioti, tai kaip gi man issiaiskinti??? imti koki viena ir tik juo kuri laika plauti galva? man jau irgi vos ne zaizdos keliose vietose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 02 15, 22:36)
O Dr. Hauchka kremo su spalva nebandėte?

Nebandziau, bet ten kaip jau sake zemiau poste yra bronzantas, o as labiau noreciau paprasto kremo su atspalviu
Atsakyti
mergaites, help. mano seimyna buvo slidineti,be jokio pasiruosimo. mazoji jau su temperatura ir rekia per migus,nes nuovargis (kelesi 5 ryto,kelione) ir 8 nusileidimai nuo dideles trasos,be pasiruosimo,padare savo. kojos, maciau melynos nuo griuvinejimu, itariu ryt raumenys parodys ragus. kuo man jai trinti raumenis, kad nenumirtu is skausmo???
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 16, 01:41)
Nebandziau, bet ten kaip jau sake zemiau poste yra bronzantas, o as labiau noreciau paprasto kremo su atspalviu

tai cia ir yra kremas su spalva,jo ruduma galima reguliuoti skiedziant kremu.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 23:55)
1 v. š. maistinės želatinos į stiklinę apykarščio vandens, kad išbrinktų ir ištirptų. Gerdavau, kai jau atvėsdavo, įsidėjus uogienės dėl skonio ax.gif
Neilgai..gal kokį mėnesį ar tai 5 sav. ax.gif

tiesiog nors kartą per savaitę pasimėgavimas namine želė (aš labai mėgstu susistingdyt kokį kompotą ar jogurtą į želė ir tada skanaut ax.gif )

Pas mus toks irgi kaip įprotis bent kartą per savaitę žele thumbup.gif Net nežinojau, kad ji turi kokį poveikį.
ir nagams išbandysiu. O aliejum jau tepiausi, tikrai maloniau nagučiams. cool.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 16, 01:35)
ot velniava,pas mane 6 sampunai,as megeja kaitalioti, tai kaip gi man issiaiskinti??? imti koki viena ir tik juo kuri laika plauti galva? man jau irgi vos ne zaizdos keliose vietose  verysad.gif

O tu alaviju netepei? Jis gi gydo žaisdas. Aš visada naudoju tik vieną šampūną. Tai manau ir tu pabandyk po vieną, gal tas makalavimas nėra gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 15, 21:33)
Del purskalu ir Provance & nature, apie kuriuos esu kalbejusi, pasirodo kainuoja ne 180, o tik 110 lt, 180lt kainuoja sios firmos parfumai, tik CUP' o pardaveja suklydo.
Pirkau eau de toilette, nes pardavineja patikino, kad jis zymiai geriau laikosi uz parfum. Kvapas tikrai nuostabus ir ant kailiniu dar siandien jauciasi, o ant odos tai beveik visa diena issilaike. Uz tokia kaina -tai jie super

bigsmile.gif oi,kaip reikia man į Vilnių dabar. doh.gif lotuliukas.gif
Aš kaip ne vietinė ten,gal gali pasakyti kurioj vietoj CUP'e parduoda šiuos purškalus? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 16, 00:41)

Yra Dr. Hauschka kremas su atspalviu (taip vadinamas' toninis kremas') ir joks ne bronzantas schmoll.gif Va šitas:
http://www.hannover-...8202ccc2fd1e9e9
Pati esu labai baltaodė, bet labai mėgstu šį kremuką, nes labai pagyvina veidą, suteikia sveikos spalvos ax.gif Ir 'anei' krempudra, 'anei' bronzantas. Būtent kremas su labai puikiu atspalviu..
Jei jau labai norėsis pamatyti, tai galėsiu užteptą ant rankos pafotografuot, man rodos dar nepabaigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 16, 00:56)
mergaites, help. mano seimyna buvo slidineti,be jokio pasiruosimo. mazoji jau su temperatura ir rekia per migus,nes nuovargis (kelesi 5 ryto,kelione) ir 8 nusileidimai nuo dideles trasos,be  pasiruosimo,padare savo. kojos, maciau melynos nuo griuvinejimu, itariu ryt raumenys parodys ragus. kuo man jai trinti raumenis, kad nenumirtu is skausmo???

O kokio amžiaus Tavo mažoji? Ramunėlių, levandų, mairūnų EA mažina pavargusių raumenų skausmą, kvapniųjų šalavijų, jazminaičių EA atpalaiduoja raumenis. siūlyčiau raumenų šildomąjį lengvą masaža ( porą EA iš minėtų į bazinį aliejų), atpalaiduos raumenis, tuo pačiu pakvėpuos atpalaiduojančiais, raminančiais kvapais. Arba vonia su EA.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 15, 15:36)
acto tirpaliuka imasazuoji i galvosodair tepi per visaplauko ilgi??

Acto tirpalą įmasažuoju į galvos odą, bet kažkiek nubėga ir per patį plaukų ilgį, specialiai pačių plaukų netepu 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 15, 15:38)
Pradėjau kas vakarą ricinos aliejumi teptis blakstienas, kartais dar per antakius brūkštelėju ax.gif  Tikrai padeda, jei tik neapleidžiu.

Seniai seniai ir man ricinos aliejus blakstienoms buvo išsigelbėjimas, nes buvo labai išretėją - dabar jau "n" metų kas vakarą blakstienas, antakius pasitepu netgi natūraliai patamsėjo, įgavo pigmento. Čia panašus efektas kaip ir su aliejinėm plaukų kaukėm thumbup.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 15, 15:53)
O kur geriausia ricinos aliejų pirkti? Vaistinėje tiesiog? Ir kokį?

Aš naudoju iš vaistinės (gal ~4lt kainuoja), turiu ir ale ekologišką, sertifikuotą, bet tiesą pasakius man jie abu vienodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 16, 09:56)
Yra Dr. Hauschka kremas su atspalviu (taip vadinamas' toninis kremas') ir joks ne bronzantas schmoll.gif  Va šitas:
http://www.hannover-...8202ccc2fd1e9e9
Pati esu labai baltaodė, bet labai mėgstu šį kremuką, nes labai pagyvina veidą, suteikia sveikos spalvos ax.gif Ir 'anei' krempudra, 'anei' bronzantas. Būtent kremas su labai puikiu atspalviu..
Jei jau labai norėsis pamatyti, tai galėsiu užteptą ant rankos pafotografuot, man rodos dar nepabaigiau ax.gif

Man labai norisi pamatyti blush2.gif niekaip neapsisprendžiu ko man dabar reikia: šito kremo ar bronzato. Jei bronzato, tai kokio doh.gif vienu žodžiu, kartais labai sunku būti svarstykle... biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Dovish,2010 02 16, 11:10]
Acto tirpalą įmasažuoju į galvos odą, bet kažkiek nubėga ir per patį plaukų ilgį, specialiai pačių plaukų netepu 4u.gif
ir nenuskalauji?

ragana, as turiu bronzanta, man patinka.esu baltos odos, bet kiekviena diena sumaisau delne kremuka su bronzantu, tai labai grazi spalva gaunas. naturali, sveika oda atrodo.jei kazkur einu, tai tepu bronzanta ant kremu isteptu veido.nemazai kalbejom apie tai dr.hauschka temoje, nes tada kaip tik negalejau apsispresti 4u.gif
kai baigsiu sita, labai noresiu rasmos ideta kremuka pabandyt?ji iskart ant dregno veido tepti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 16, 12:12)
Man labai norisi pamatyti  blush2.gif  niekaip neapsisprendžiu ko man dabar reikia: šito kremo ar bronzato. Jei bronzato, tai kokio  doh.gif  vienu žodžiu, kartais labai sunku būti svarstykle... biggrin.gif

nuo odos priklauso- Rasmos nurodytas kremukas labiau normaliai, sausai odai, pvz, maniskei, kuri yra i misruma, su porom vietomis ir tt - jis per riebus, todel naudoju bronzanta, kuris yra lengvesne toninio kremuko alternatyva ir skirtas labiau riebesne, misria oda turintiems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 15, 21:40)
Bet nežinau nei vienos mineralinės kosmetikos be TD: ir Everday Mineral ir Bella Piere be jo neapsieina g.gif

cia, matyt, tas atvejis, kai kitos (t.y. geresnes) alternatyvos nera.
be to juk vyraujanti nuomone, kad per oda TD nepatenka (patenka tik ta jo forma, kai lasteles smulkios).
g.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 21:55)
Gal agaras apie kurį aukščiau rašiau..

lyg ne, maniskis psyllium vadinasi g.gif (gyslotis? smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 16 vasario 2010 - 12:08