Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2010 02 14, 21:39)
Tiesiog pasitikėjimo ir pasirinkimo reikalas. Arba tiki, arba ne. Nesužinosim, kad ir labai labai norėsim..labai bijant, galima pamažu pereiti prie kuo 'grynesnės' sudėties (pvz. aliejukų), namų gamybos produktų naudojimo (ką pasigamini - tą turi) ax.gif   

Reikia domėtis, rinktis žinomas kompanijas..toli gražu ne kiekviena įmonė linkusi suteršti savo reputaciją melu, nemažai kompanijų turi savo kokybės politiką ir jos laikosi  4u.gif

sutinku su pirma pastraipa drinks_cheers.gif

tik nemanau, kad visos zinomos ir dideles kompanijos zaidzia saziningai vien del to, kad jos tokios yra. daug tokiu sukuria net labai apgaulingas reklamas, mitus apie save. jie tik gali sau leisti galinga marketinga ir gerus teisininkus smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 14, 22:41)
O as vis mucinuosi su galvos niezejimu sad.gif jau nesiplaunu galvos ciel de zuru,vien tik  Urtekram sampunais,vistiek kasosi. Kodel, kai ploviausi sintetiniais,niekas nesikase,o dabar kazkokia nesamone,nors imk ir uzsidek ant makaules sintetinio sampuno.

ga tik kokia viena medziaga kalta?

QUOTE(Satura @ 2010 02 15, 00:31)
palinksminsiu jus, kaip susigadinau šventinį manikiūrą su Elysambre nagų laku  cool.gif

oi, gaila manikiuro...
man irgi nelaimes biggrin.gif sugadinau purkstuka megstamo melyno buteliuko. o MB nepatiko mano veido masazas smile.gif (nu, jam aki skaudejo, asarojo, tai niekas netiko, bet vistiek... smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 15, 22:22)
http://www.aromanatu...-damascena.html
Keletas kvapu yra cia, bet nesidomejau kiek siuntimas, nes nera norimo kvapo, o is cia labai brangu siustis, nes siuntimas 16 Euru i Lt. Jei imtum 3 buteliukus -tai su siuntimu kiekvienas kainuotu kainuotu apie 130 lt.

Dekui, pastudijuosiu.
Atsakyti
Gal kas esat atradusios veido krema su spalva is naturaliu?
Isskyrus madara, jis patiko, bet norisi kazko kito pabandyti.
Skaiciau kad yra logona su morkomis, gal kasnors bandet ir pasakysit koki atspalvi suteikia?
O gal dar ir kitus bandet?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 09:42)
Aš nagučius gaivinu vonelėmis (mano irgi silpni, minkšti ir sluoksniuojasi..

liuks receptai

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 15, 11:46)
pameginsiu obuoliu acto tirpaliuku praplauti, tik kokiu santykiu ji pasiruosti?

gal pradek nuo sauksto i stikline?..
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 15, 22:26)
Skaiciau kad yra logona su morkomis, gal kasnors bandet ir pasakysit koki atspalvi suteikia?

O Dr. Hauchka kremo su spalva nebandėte?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 15, 21:26)

AS nebandziau, bet daug kas giria Dr. Hauschka skystus bronzantus, kuriuos galima su tavo naudojamu kremu maisyti...
Atsakyti
kunigunda78, labai ačiū už nuorodą 4u.gif Ir gal kas esate bandę iš KN mišinius, kurie skirti vietoj kremo?tokius ax.gif
Ir dar klausimas, Daddygirl minėjo kremui indelius su pompa.Kur jų galima gauti, kaip jie atrodo, kokia kaina? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 15 vasario 2010 - 21:39
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 15, 22:24)
ga tik kokia viena medziaga kalta?

aha, o kaip man issisifruoti, kuri medziaga kalta?? blink.gif
Atsakyti
Patarkite man, prasau, kas nors su kuo derinti campaku pomados kvapa (lupu balzamui). Mano turimi EA: rozmarinu, pipirmeciu, cinamono, ylang, bergamote, paciule, petit grain, pelargonija, apelsinas, kava, citrina, kakava, jazminu eiksyras na ir dar pacios pasigamintas vaniles fitolis. 4u.gif
Atsakyti
o as atejau pasiguosti...visa savaitgali prasitempiau su dukra po ligonines, tempa 39-40 nnekrenta ir su vaistais, kraujyje kazkoks uzdegimas, aisku gavom vaistu, o ka daryt...
tai per tas dienas prazilau tikriausiai jau biggrin.gif na veidad tikrai pabaisejo, kruva spuogu atsirado nuo streso ir bemiegiu naktu...
gera naujiena, isigijau ricinos alieju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 15, 13:50)
as nagams aliejines voneles dar gudriau darau smile.gif, paimu didesnio dydzio gumines pirstines, i kiekviena pirsta ipilu aliejuko, imerkiu i silta vandenuka, kad aliejukas susiltu ir uzsimaunu. Taip ir vaikstineju kokia valanda su naguciais mirkstanciais aliejuke:)

sakiau, Tu - ideju generatore biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 15, 17:37)
kokių dar? Kam naudosi? wink.gif

aš vakar Monicos rožių absoliute mirkau  wub.gif

mirkai- tai kaip?? oi, tokio gerio kaip roziu absoliutas dar neteko uostyt wub.gif

pirkau ea:
sandalmedzio
kavos
vaniles
imbiero
lime
bay rum
vetiver
ir ea misini (kazkoki vyriska, tai gal MB, sakau, itiks)

is situ esu turejus tik kavos, tai labai laukiu visu kitu.
naudosiu i muila. misiniuose turbut, nes dauguma brangus. nu ir viur kitur, dar net nezinau.. smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 17:45)
Paprasčiausias atvirintas vanduo ir jame ištirpinta -elatina. Na, kaip mergikės geria molį, taip man gyd. liepė gerti su želatina po kojos operacijos, kai reikėjo reabilituoti raiščius..

beje, tas mano misinukas, kuri geriau: molis su kazkokia zolele/grybu smile.gif irgi budavo zele konsistensijos smile.gif
ta zolele vandeni paversdavo zele, ir, atseit, padedavo moliui pasisalinti is zarnyno.

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 15, 20:06)
Ar Bare minerals mineralinės pudros natūralios? Active Ingredients: Titanium Dioxide, Zinc Oxide. Inactive Ingredients: Lauroyl Lysine, Silica, Calcium Silicate, Soil Minerals. May Contain: Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides

O! net pirmu numeriu TD smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 15 vasario 2010 - 22:20
QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 21:02)
Ir dar toks klausimas, violey puslapyje reikia žiūrėti oranžines kainas, ar tas, kur viršuje mažesniu šriftu parašytos? blush2.gif
Oranžines 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 15, 21:54)
aha, o kaip man issisifruoti, kuri medziaga kalta?? blink.gif

Gal ir tau kaip man yra kaltas kažkuris EA šampūne? g.gif Gal pameni kaip nuo Urtekram rožių šampūno mano galva vos ne žaizdomis nuėjo ir tada išsiaiškinau, kad pelargonijų ea buvo kaltas bash.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 15, 22:05)
O! net pirmu numeriu TD smile.gif

Bet nežinau nei vienos mineralinės kosmetikos be TD: ir Everday Mineral ir Bella Piere be jo neapsieina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 vasario 2010 - 22:40