Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 15, 15:55)
Uzsisakiau eteriniu alieju. Nauju, nebandytu. Tai labai patenkinta  smile.gif smile.gif(tarp ju ir sandalmedi pagaliau  thumbup.gif )

kokių dar? Kam naudosi? wink.gif

aš vakar Monicos rožių absoliute mirkau wub.gif O MB teko gydyt nuo pakilusio spaudimo ylang complete bigsmile.gif

QUOTE(Odora @ 2010 02 15, 17:38)
tepesi medetku fitoliu veida nes nuo skutimo sudirgo,

o jis nepalieka spalvotos odos? Nes aš lygiai taip pat šitą fitolį MB prieš pat akis padėjau (kaip reikia, tai pati bet kurią savo priemonę staigiai surandu, o jam po ranka turi būti rolleyes.gif ), pasakiau, kad sudirgusiai odai nuo skutimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 15, 15:06)
O su laimu galėtum palyginti mirksiukas.gif  4u.gif
Variantas bigsmile.gif
Kas čia per tirpalas? rolleyes.gif

Paprasčiausias atvirintas vanduo ir jame ištirpinta -elatina. Na, kaip mergikės geria molį, taip man gyd. liepė gerti su želatina po kojos operacijos, kai reikėjo reabilituoti raiščius..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 18:45)
Paprasčiausias atvirintas vanduo ir jame ištirpinta -elatina. Na, kaip mergikės geria molį, taip man gyd. liepė gerti su želatina po kojos operacijos, kai reikėjo reabilituoti raiščius..

Įdomu įdomu, jau gundausi išbandyti biggrin.gif O kiek tos želatinos gerdavai ir ar jos visos geros kur parduodamos parduotuvėse? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 15, 19:37)
o jis nepalieka spalvotos odos? Nes aš lygiai taip pat šitą fitolį MB prieš pat akis padėjau (kaip reikia, tai pati bet kurią savo priemonę staigiai surandu, o jam po ranka turi būti  rolleyes.gif ), pasakiau, kad sudirgusiai odai nuo skutimo  drinks_cheers.gif

na kad ne nespalvina, jis sviesiai gelsvas, ant mano baltos odos nesimato patepus g.gif
as sau pirkausi fitoli, bet mb pasirinkti pataike is pirmo karto, kaip katinas gera daikta jaucia, gerai, kad salia stovejusio glicerino nepagriebe smile.gif
Atsakyti
O ricinos aliejus skatina nagų augimą?O gal yra tam labiau tinkančių aliejų? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 15 vasario 2010 - 19:53
Del purskalu ir Provance & nature, apie kuriuos esu kalbejusi, pasirodo kainuoja ne 180, o tik 110 lt, 180lt kainuoja sios firmos parfumai, tik CUP' o pardaveja suklydo.
Pirkau eau de toilette, nes pardavineja patikino, kad jis zymiai geriau laikosi uz parfum. Kvapas tikrai nuostabus ir ant kailiniu dar siandien jauciasi, o ant odos tai beveik visa diena issilaike. Uz tokia kaina -tai jie super

QUOTE(Chippie @ 2010 02 14, 00:05)
tai turetu buti tikrai  stebuklingas hidrolatas, nes jei smirda krabu lazdelem  tai neturetu buti labai malonu juo purkstis  g.gif
mane lb domina stangrinanti funkcija? kaip cia tai pasireiskia??

man tai krabu lazdeliu kvapas "rozem" prilygsta lyginant su dumbliais blush2.gif
Stangrinanti funkcija ta ir reiskia, kad juo pasipurskus jauti, kad oda tokia tvirtesne pasidaro ax.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 02 14, 21:52)
Nežinau ar čia į temą, bet noriu paklausti, ar galima kaip nors suklastoti prekės sudėtį(parašyti, kad viskas ekologiška, o iš tikrųjų dėti tą patį, ką ir į kitą kosmetiką)?

Tikrai patikeciau, jei tai butu ekoagro zenklu sertifikuota, nes po tiekos pasakojimu is artimu zmoniu kokie produktai sertifikuojami - tai jokio pasitikejimo nebeliko schmoll.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 14, 23:41)
O as vis mucinuosi su galvos niezejimu

man taip buvo nuo purity sampuno, teko ji keisti ir viskas baigesi

QUOTE(Satura @ 2010 02 15, 01:31)
tai va, ekstra atveju žinokit - spiritas puikiai nuvalo tokį nagų laką  mirksiukas.gif

nereika ir spirito, uztenka ir degtines nagams sugadinti biggrin.gif

QUOTE(wilike @ 2010 02 15, 09:36)
Nagu nelakuoju, nes neturiu ka lakuot  doh.gif

o kartais lakavimas gali ir net labai padeti mirksiukas.gif , zinoma, spec priemonem, o ne siaip laku

QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 14:57)
Želatina yra viena iš plaukų, nagų ir odos baltymų statybinių medžiagų.

Turi omeny PC zelatina? O jos sudetis yra viskas gerai? As net maistui sunkiai prisiverciu ja panaudoti blush2.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 18:16)
Kaip daryti tą nuovirą?Užpilti verdančiu vandeniu?O dilgėles, ąžuolo žieves perki vaistinėje? ax.gif

geriausia daryti pagal Monikos tinklapyje ideta "hidrolatu" gaminimo recepta, nes visi tie tiesioginiai virimai puoduose ar uzplikimai stiklainiuose nera geriausias budas isgauti is augalu viska kas geriausia

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 15, 21:33)
geriausia daryti pagal Monikos tinklapyje ideta "hidrolatu" gaminimo recepta, nes visi tie tiesioginiai virimai puoduose ar uzplikimai stiklainiuose nera geriausias budas isgauti is augalu viska kas geriausia

Gal galėtum nuorodą įdėti, nes nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 15, 21:33)
Del purskalu ir Provance & nature, apie kuriuos esu kalbejusi, pasirodo kainuoja ne 180, o tik 110 lt, 180lt kainuoja sios firmos parfumai, tik CUP' o pardaveja suklydo.
Pirkau eau de toilette, nes pardavineja patikino, kad jis zymiai geriau laikosi uz parfum. Kvapas tikrai nuostabus ir ant kailiniu dar siandien jauciasi, o ant odos tai beveik visa diena issilaike. Uz tokia kaina -tai jie super

O gal zinot, kur internete ju galima nusipirkt? Nes mano bandyti visiskai nesilaiko.
Atsakyti
Ir dar toks klausimas, violey puslapyje reikia žiūrėti oranžines kainas, ar tas, kur viršuje mažesniu šriftu parašytos? blush2.gif
Atsakyti
Ar Bare minerals mineralinės pudros natūralios? Čia

Active Ingredients: Titanium Dioxide, Zinc Oxide. Inactive Ingredients: Lauroyl Lysine, Silica, Calcium Silicate, Soil Minerals. May Contain: Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides
Atsakyti
Tika isbandziau Weledos duso pieneli su granatais, labai labai patiko ir kvapas, ir jausmas po duso wub.gif Ir taip pat isbandziau Argital kondicionieriu, visai neblogas (gal taip atrodo po siaubingo Logonos kvieciu kondicionieriaus doh.gif )... ax.gif

Del VIOLEY kainu, as suprantu, kad zemesnes kainos be PVM, o aukstesnes - su PVM...
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 20:43)
Gal galėtum nuorodą įdėti, nes nerandu unsure.gif

http://www.aromanatu...-damascena.html

QUOTE(Zukauskaite @ 2010 02 15, 21:01)
O gal zinot, kur internete ju galima nusipirkt? Nes mano bandyti visiskai nesilaiko.

Keletas kvapu yra cia, bet nesidomejau kiek siuntimas, nes nera norimo kvapo, o is cia labai brangu siustis, nes siuntimas 16 Euru i Lt. Jei imtum 3 buteliukus -tai su siuntimu kiekvienas kainuotu kainuotu apie 130 lt.
Atsakyti