Del purskalu ir Provance & nature, apie kuriuos esu kalbejusi, pasirodo kainuoja ne 180, o tik 110 lt, 180lt kainuoja sios firmos parfumai, tik CUP' o pardaveja suklydo.
Pirkau eau de toilette, nes pardavineja patikino, kad jis zymiai geriau laikosi uz parfum. Kvapas tikrai nuostabus ir ant kailiniu dar siandien jauciasi, o ant odos tai beveik visa diena issilaike. Uz tokia kaina -tai jie super
QUOTE(Chippie @ 2010 02 14, 00:05)
tai turetu buti tikrai stebuklingas hidrolatas, nes jei smirda krabu lazdelem tai neturetu buti labai malonu juo purkstis
mane lb domina stangrinanti funkcija? kaip cia tai pasireiskia??
man tai krabu lazdeliu kvapas "rozem" prilygsta lyginant su dumbliais
Stangrinanti funkcija ta ir reiskia, kad juo pasipurskus jauti, kad oda tokia tvirtesne pasidaro
QUOTE(Babi* @ 2010 02 14, 21:52)
Nežinau ar čia į temą, bet noriu paklausti, ar galima kaip nors suklastoti prekės sudėtį(parašyti, kad viskas ekologiška, o iš tikrųjų dėti tą patį, ką ir į kitą kosmetiką)?
Tikrai patikeciau, jei tai butu ekoagro zenklu sertifikuota, nes po tiekos pasakojimu is artimu zmoniu kokie produktai sertifikuojami - tai jokio pasitikejimo nebeliko
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 14, 23:41)
O as vis mucinuosi su galvos niezejimu
man taip buvo nuo purity sampuno, teko ji keisti ir viskas baigesi
QUOTE(Satura @ 2010 02 15, 01:31)
tai va, ekstra atveju žinokit - spiritas puikiai nuvalo tokį nagų laką
nereika ir spirito, uztenka ir degtines nagams sugadinti
QUOTE(wilike @ 2010 02 15, 09:36)
Nagu nelakuoju, nes neturiu ka lakuot
o kartais lakavimas gali ir net labai padeti
, zinoma, spec priemonem, o ne siaip laku
QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 14:57)
Želatina yra viena iš plaukų, nagų ir odos baltymų statybinių medžiagų.
Turi omeny PC zelatina? O jos sudetis yra viskas gerai? As net maistui sunkiai prisiverciu ja panaudoti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 18:16)
Kaip daryti tą nuovirą?Užpilti verdančiu vandeniu?O dilgėles, ąžuolo žieves perki vaistinėje?
geriausia daryti pagal Monikos tinklapyje ideta "hidrolatu" gaminimo recepta, nes visi tie tiesioginiai virimai puoduose ar uzplikimai stiklainiuose nera geriausias budas isgauti is augalu viska kas geriausia