Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 15, 12:24)
o kuo čia padeda želatina? g.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 15, 14:41)
Tikrai, kuo nagams želatina pasitarnauja? 4u.gif

Nuo sluoksniavimosi ir labai stiprina pačią nago plokštelę mirksiukas.gif

Be to, stiprina ne tik išoriškai, bet ir vartojant į vidų. Visi gyvūnų augintojai žino, kad želatina yra gėris cool.gif Daugiau valgant neriebios šaltienos, želė, vaisinių guminukų padėsit nagučiams smile.gif Aš vienu metu esu net gėrusi želatinos tirpalą gyd. rekomendavimu smile.gif
Želatina yra viena iš plaukų, nagų ir odos baltymų statybinių medžiagų. Pabandykit bent voneles, tikrai nesigailėsit..aš rašau tik tai, ką išbandžiusi asmeniniu kailiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 15, 14:41)
Savo ruožtu norėčiau pasipasakoti apie namų gamybos dezodorantą su alūno milteliais rolleyes.gif
O su laimu galėtum palyginti mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 15, 14:50)
as nagams aliejines voneles dar gudriau darau smile.gif, paimu didesnio dydzio gumines pirstines, i kiekviena pirsta ipilu aliejuko, imerkiu i silta vandenuka, kad aliejukas susiltu ir uzsimaunu. Taip ir vaikstineju kokia valanda su naguciais mirkstanciais aliejuke:)
Variantas bigsmile.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 14:57)
Aš vienu metu esu net gėrusi želatinos tirpalą gyd. rekomendavimu smile.gif

Kas čia per tirpalas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 15, 11:33)
Anksčiau lakavau nuolatos, nes bent jau nesimatydavo, kad išsisluoksniavę, užsilygindavo viskas  ax.gif Dabar keletą savaičių jau nelakavau ir man visai patinka. Aliejukai tik įmasažuoju - ir blizga jie natūraliai, visai nesausi atrodo smile.gif

Prieš kelis metus turėjau ilgas vasaros atostogas, tai nagai ilsėjosi, tepiau nuolat vakarais ricinos al., tai kokius ilgus, tvirtus ir blizgančius turėjau bigsmile.gif Dabar jau senokai ilgus beturėjau, atpratau kliūna nors tu ką biggrin.gif Bet ricina tikrai labai tinka nagų odelėms ir patiems nagams 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 15, 12:46)
aliejines kaukes darau ir visa para isbunu, ea nededu, nes veido oda sualergizavo ir nuo arbatmedzio ir nuo levandu

pameginsiu obuoliu acto tirpaliuku praplauti, tik kokiu santykiu ji pasiruosti?

Gal pats aliejus alergizuoja? g.gif Nors aš greičiausia kaltinčiau šampūną, man taip buvo nuo KN šampūno doh.gif

Kadangi galvos oda jautri, aš dėčiau į 0,7l vandens kažkur ~ 1 valgomąjį šaukštą acto 4u.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 13:14)
O kai darotės aliejines kaukes, tai jas tepat neliečiant šaknų, ar ir šaknis? ax.gif

Aš masažuoju ir galvos odą, ir tepu per visą plaukų ilgį - malonus ir atpalaiduojantis procesas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 15, 16:12)
Gal pats aliejus alergizuoja? g.gif Nors aš greičiausia kaltinčiau šampūną, man taip buvo nuo KN šampūno doh.gif

Kadangi galvos oda jautri, aš dėčiau į 0,7l vandens kažkur ~ 1 valgomąjį šaukštą acto 4u.gif
Aš masažuoju ir galvos odą, ir tepu per visą plaukų ilgį - malonus ir atpalaiduojantis procesas wub.gif

acto tirpaliuka imasazuoji i galvosodair tepi per visaplauko ilgi??
cielde zure yra tas SLS ar ALS , tai kol kas atidejau i sona, Urtekram juk nera tu nesamoniu, tai tik jais plaunu kol kas.Niekada gyvenime nebuvo jautri galvos oda ir nesikase, o dabar, toks jausmas, kad koki dermatita ar dar ka uzsidirbau, kad kasosi ir lyg atkasau odeliu nuo galvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 15, 16:06)
O su laimu galėtum palyginti mirksiukas.gif  4u.gif

Žinok laimo stresinėje situacijoje neteko išbandyti rolleyes.gif Nors vasarą lakstant po pievas per patį karštį - jokio kvapo smile.gif

Pradėjau kas vakarą ricinos aliejumi teptis blakstienas, kartais dar per antakius brūkštelėju ax.gif Nebeapsikenčiau valydama Elysambre tušą kas kartą pamatyti 2-3 iškritusias blakstienas... Tikrai padeda, jei tik neapleidžiu. Va po savaitės padariau dienos ar dviejų pertrauką - vėl iškrito pora.. Tai dabar stengiuosi sąžiningai kas vakarą. Reikėtų ir nagučiais užsiimti.
Atsakyti
merginos, o jus nedarote ajeru saknu nuoviru plauku saknims?? Kai dar mociute buvo gyva, ji man prikasdavo is paezeres ajeru saknu, smulkindavo, darydavo nuovira ir liepdavo juo itrinti saknis. Skaiciau, kad ajeru saknu nuoviras itin sutvirtina plaukus ir labai skatina augima. Reiks vasara ieskoti ajeru, jei dar jie neisnyke.
Atsakyti
O kur geriausia ricinos aliejų pirkti? Vaistinėje tiesiog? Ir kokį? Pas mane stovi vienas buteliukas iš vaistinės dar nuo tų laikų, kai šokau - tada mes gerais kiekiais jį į šokių batelių padus trindavom, kas neslystų, jei kur parketas slidesnis biggrin.gif
Atsakyti
Turiu pasidziaugti ax.gif
Uzsisakiau eteriniu alieju. Nauju, nebandytu. Tai labai patenkinta smile.gif smile.gif(tarp ju ir sandalmedi pagaliau thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 15, 16:46)
merginos, o jus nedarote ajeru saknu nuoviru plauku saknims?? Kai dar mociute buvo gyva, ji man prikasdavo is paezeres ajeru saknu, smulkindavo, darydavo nuovira ir liepdavo juo itrinti saknis. Skaiciau, kad ajeru saknu nuoviras itin sutvirtina plaukus ir labai skatina augima. Reiks vasara ieskoti ajeru, jei dar jie neisnyke.

Aš darydavau, plaukams labai patikdavo... Plaukai blizgėdavo, stiprūs būdavo... Būna vaistinėse pirkti ajerų šaknų, neaišku kiek ten to gėrio yra, bet vis tiek... Aš dažnai darau nuovirą dilgėlių, ąžuolo žievės ir ajerų šaknų, man ir kvapas labai patinka... ax.gif
Atsakyti
as pasigirsiu mb kokia intuicija turi, jau pirma vakara is monikos parsinestus aliejukus uzpelengavo, tepesi medetku fitoliu veida nes nuo skutimo sudirgo, sakyciau geras pasirinkimas lotuliukas.gif nors vistiek mano turtus per danti traukia, bet kai nieko nenaturalaus namie nera pasirinkimo irgi nera
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 15, 18:18)
Aš darydavau, plaukams labai patikdavo... Plaukai blizgėdavo, stiprūs būdavo... Būna vaistinėse pirkti ajerų šaknų, neaišku kiek ten to gėrio yra, bet vis tiek... Aš dažnai darau nuovirą dilgėlių, ąžuolo žievės ir ajerų šaknų, man ir kvapas labai patinka... ax.gif

Kaip daryti tą nuovirą?Užpilti verdančiu vandeniu?O dilgėles, ąžuolo žieves perki vaistinėje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 15, 18:38)
as pasigirsiu mb kokia intuicija turi, jau pirma vakara is monikos parsinestus aliejukus uzpelengavo, tepesi medetku fitoliu veida nes nuo skutimo sudirgo, sakyciau geras pasirinkimas  lotuliukas.gif nors vistiek mano turtus per danti traukia, bet kai nieko nenaturalaus namie nera pasirinkimo irgi nera

Mano draugas tai skeptiškai į tokius dalykus žiūri, galvoja, kad "dar viena užgaida" ir taip pat per dantį traukią, beeeet... kuo toliau, tuo dažniau jam "išsprūsta" pagiriamieji netyčiukai mano duodamoms jam priemonėms biggrin.gif tai jo rankos, veidas kooookie švelnūs biggrin.gif nuo sviestmedžio ir aliejų mišinio, tai želė kaaaaip kvepia ir kooookia smagi biggrin.gif Sante. Žodžiu, pradeda susitaikyti vyrai su niūria kasdienybe, kad brangiosios ne tik save "maudo" aliejuose, bet dar ir juos "smaugia" tai daryti...

Aš į litrinį stiklainį įdedu po šaukštą ar pusantro, kartais daugiau dilgėlių, ąžuolo, kai turiu ir ajerų, ir užpylusi verdančiu vandenių palaikau uždengusi, kol atšąla. Tai čia paprastas variantas. O kartais tai į puodą sudedu visko po tiek pat ir verdu kokias 15 min. Manau antras variantas veiksmingesnis, bet kaip kada išeina... ax.gif Aišku, prieš pildama ant galvos perkošiu smile.gif O viską perku vaistinėje arba jei turiu naudoju savo surinktus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 15 vasario 2010 - 18:35