Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Ačiū merginoms už patarimus kaip turėti gražius nagus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 15, 01:31)
palinksminsiu jus, kaip susigadinau šventinį manikiūrą su Elysambre nagų laku  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Įsivaizduoju, kaip gražiai nagas atrodė.

QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 15, 12:24)
g.gif vat įdomiai 4u.gif dėkui už informaciją, o va gi tuo Tindi rindi maudo prausia visi naujagimius...tai mane domintų reziume, jūsų visų, kaip jau labiau patyrusių, kaip praustumėt savo lialiuką g.gif kažkokio muiliuko reiktų, ir kokio 4u.gif sorry, kad pristojau, bet baisiai aktualu mirksiukas.gif

Hm, keista, savo aplinkoj nežinau nė vieno mažiuko, prausiamo Tindi rindi muilu... unsure.gif Aš savajam naudoju Weledos prausiklį su medetkom. Yra ir daugiau visokių natūralių priemonių kūdikiams ir vaikams. Ir ne tik Weledos. Bet dažniausiai užtenka ir paprasto vandens, nebent plaunam plaukučius ar kakutį nuo užpakaliuko... hihihi.gif
Atsakyti
O kai darotės aliejines kaukes, tai jas tepat neliečiant šaknų, ar ir šaknis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 13:14)
O kai darotės aliejines kaukes, tai jas tepat neliečiant šaknų, ar ir šaknis? ax.gif

Aš tik šaknis, kitos tik galus, trecios ir saknis ir galus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 15:14)

ir saknis 4u.gif tik aisku, nedaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 15, 14:30)
Aš tik šaknis, kitos tik galus, trecios ir saknis ir galus  mirksiukas.gif

O ar tepant ir šaknis plaukai nepradeda greičiau riebaluotis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 13, 21:07)
nesuprantu, kodėl nori suniveliuoti savo muilus su parduotuviniais ir spalvą jų naikinti?  g.gif Yra tokie baisūs spalvoti ir balti berods Rygos muilo fabriko muilai, kur nuo pagerinimų čiaudau vien pro jų parduotuvę eidama. Ir jie visai negražūs, nuspėjami tokie. O tavo muilai tai tikri meno kūriniai, ką ten dar tobulinti?  g.gif  doh.gif  4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 13, 22:12)
Jau esu rasiusi, kad TD gali buti toksiskas ir pavojingas, kai jis daznai ir dideliais kiekiais yra ikvepiamas, dar nano techmologiju pagalba gali patekti ten kur nereikia, bet ne per krema ar muila.
mano nuomone, tai visai nereikia to netikro muilo baltumo  blush2.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 14, 09:55)
Man kaip tik žavūs tie natūralių spalvų muilai, visai to baltumo nereikia...  blush2.gif

QUOTE(wilike @ 2010 02 14, 12:52)
Mes ji dedam gaminant trinkeles, kad spalvotos butu. Su pirstinem, atsargiai.

dekui uz info ir nuomone 4u.gif isbraukiau TD is pirkiniu saraso drinks_cheers.gif
Del ko pradejau galvoti? Nu, kad su juo muilai tikrai grazesni smile.gif Ir ji naudoja beveik visi muilo gamintojai.
Bet, zinoma, neperku naujos medziagos pries tai nepasidomejus. Apsidziaugiau, kai net 'food grade' TD radau. Be to TD, raso, per oda nepasisavinamas.. Bet jus teisios - jei yra nors mazas klaustukas, neverta prasideti.
(Ech ax.gif )

Gal kam idomu, dar toki straipsni radau apie TD
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 15, 12:58)
kai darai aliejine kauke/masaza veidui tai pirma ant veido dedi silta ranksluosti, ji palaikai ir tada tepi alieju ir masazuoji??? o po masazo alieju nuvalai?? 

viskas taip drinks_cheers.gif Palaikau rankšluostį šiltą, kvepiantį, kad poros prasivertų, paskui masažuoju su aliejumi, kartkartėm veidą "pakarštindama" tuo pačiu rankšluostuku (tada papildomai patepu aliejumi), o galiausiai viską nuvalau 4u.gif
Atsakyti
Kur galima gauti argital mėginėlių(žinau, kad sakėt anksčiau, bet gi žiopla, neužsirašiau, ir dabar neberandu doh.gif )? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 13:37)
Jei gerai išplauni galvą, tikrai ne greičiau nei natūraliai smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 13:46)
Kur galima gauti argital mėginėlių(žinau, kad sakėt anksčiau, bet gi žiopla, neužsirašiau, ir dabar neberandu doh.gif )? blush2.gif

Stepone berods įpila mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 11:42)
2) Paimti maždaug stiklinę šilto vandens ir supilti kelis šaukštus su kaupu želatinos, pamirkyti nagučius. Po vonelės jų nenuplauti, dar galima pamasažuoti su aliejuku ax.gif

Tikrai, kuo nagams želatina pasitarnauja? 4u.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 14:14)

Ir šaknis, ir per visą ilgį.

QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 14:37)

Nepradeda.

Savo ruožtu norėčiau pasipasakoti apie namų gamybos dezodorantą su alūno milteliais rolleyes.gif Na,žinokit, jei dieną tenka praleisti namie ar kur nueiti trumpam, tai viskas tvarkoj, suprakaituoju, bet kvapo nebūna nemalonaus. Va štai darbe jau po kelių valandų permuša baisiai doh.gif Gal alūno reikėtų daugiau dėti, nors į 50 ml dėjau kupiną a. šaukštelį... EA taip pat nepagailėjau... Nusipirkau "Rasos" jautriai odai, be aliuminio, parabenų ir pan. sad.gif
Atsakyti
as nagams aliejines voneles dar gudriau darau smile.gif, paimu didesnio dydzio gumines pirstines, i kiekviena pirsta ipilu aliejuko, imerkiu i silta vandenuka, kad aliejukas susiltu ir uzsimaunu. Taip ir vaikstineju kokia valanda su naguciais mirkstanciais aliejuke:)
Atsakyti