Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 15, 01:41)
O as vis mucinuosi su galvos niezejimu sad.gif jau nesiplaunu galvos ciel de zuru,vien tik  Urtekram sampunais,vistiek kasosi. Kodel, kai ploviausi sintetiniais,niekas nesikase,o dabar kazkokia nesamone,nors imk ir uzsidek ant makaules sintetinio sampuno.

Man prieš kurį laiką taip buvo, kai naudojau Urtekram šampūnus, tai pirmieji natūralūs šampūnai, kuriuos naudojau, turėjau su alijošiumi ir gudobelėm, tai buvau pastebėjus, kad po tam tikro laiko atsirado niežėjimas, gal netgi tada, kai ploviau plaukus tuo su gudobelėm, dabar tiksliai nepamenu. Dabar naudoju Sante su kiviais ir citrina, tai nebeturiu šios problemos, bet tiesa paskutiniu metu labai dažnai įlašinu kelis lašus arbatmedžio į šampūną, tai gal tas padeda, nežinau.

Atsakyti
Na gelbetoja pabandysiu panaudoti. Tikiuos bent kiek pades.

QUOTE(Chippie @ 2010 02 14, 17:51)
jei sluoksniuojasi, tai vitaminu truksta, na ir zinoma reikia vengti kontakto su visom cheminen medziagoma. Namu ruosos darbait tik su pirstinem ir reiketu vengti skalbti rankom.
As pries naujus metus kai pasidariau manikiura doh.gif  nagu lakas issilaike gal 2 savaites, bet uztad ji praktiskai su visas nagais reikejo nuimti doh.gif  rezultatas tikrai baisus buvo, nagai pradejo luzineti... baisu.
Pirmiausia nukirpau nagus o tada prejau reguliariai tepti aliejais. Bent karta per savaite darau aliejaus voneles nagams. alieju siek tiek pasildau, tada pamerkiu pirstus, ismasazuoju, o alieju po to tepu ant kuno ar plauku.
Svarbiausia bent karta per savaite palepinti rankas ir nagus ir rezultatas turetu pasijausti mirksiukas.gif

O kazin kokiu vitaminu gali trukti g.gif Dariausi bendra kraujo tyrima, tai viskas ok.
Na rankom skalbimo dar koki puse metu jauciu neisvengsiu unsure.gif O pirstines kartais zusidedu, ale taip uzsimirsta. o paski dirbant prisimeni, ir neprisiverti uzsideti. Nors ju kruva po nosim stovi.
Tiesa o koki aliejuka naudoti? Ir kiek jo reikia? Nagu nelakuoju, nes neturiu ka lakuot doh.gif
Atsakyti
Noriu jusu nuomones apie Natura Siberica... Gal ir kalbeje esat- as kazkaip nelabai ziurejau i ju produktus, bet sudetys tai labai neblogos g.gif - o kaina irgi pakankamai gera... Nusipirkau sampuna viena blush2.gif , nieko ypac blogo neradau...
Atsakyti
Aš nagučius gaivinu vonelėmis (mano irgi silpni, minkšti ir sluoksniuojasi..nes niekaip neįprantu dirbti buities darbus su pirštinėmis). Parašysiu porą receptų, kurie man nerealiai padeda:
1) Į šiltą alyvuogių aliejų (tinka ir kiti) įdedu gerą šaukštą jūros druskos, 3 lašus jodo ir 5 lašus citrinos sulčių. Palaikau vonelėje nagučius 15 min. Ištraukus pirštukus jų nenuplaunu, o palieku susigerti tą aliejuką, dar pamasažuoju ties odelėmis.
2) Paimti maždaug stiklinę šilto vandens ir supilti kelis šaukštus su kaupu želatinos, pamirkyti nagučius. Po vonelės jų nenuplauti, dar galima pamasažuoti su aliejuku ax.gif

Nagučiams stiprinti labai tinka kalcio, cinko, seleno papildai arba maisto produktai kur gausu šių medžiagų..voneles darau 1 ir 2 pakaitom (abi po kartą per savaitę). Nagai akivaizdžiai sustiprėja, jei tik turiu kantrybės užsiimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 14, 15:14)

Nemažai Weledos dušo pienelių esu sunaudojus, būtent citrusinis yra labai gaivus, su rūgštele. Be to visi Weledos dušo pieneliai ir švelnūs ir nesausina odos 4u.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 14, 19:19)
Merginos noriu pavasariui blizgesio lupoms....kazi kaip Hauschkos blizgesiukai....? gal ka pasiulysite? 4u.gif

Turiu abi spalvas. Man asmeniškai labiau patinka šviesesnė, kadangi nemėgstu ryškių lūpų, nors jeigu tamsia spalva lengvai perbraukiu, tai lūpos tik įgauna raudonio. Pati tekstūra tikrai maloni, man malonesnė negu Nvey, ilgai išlieka ant lūpų. Blizgėjimas labai subtilus, nėra blizgučių.

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 14, 23:41)
O as vis mucinuosi su galvos niezejimu sad.gif

Gal kokia priemonė sudirgino? Aliejine kaukes pasidaryk su levandų ea 4u.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 15, 00:01)
Kokie atsiliepimai apie NVEY ECO? Ypač domina kaip laikosi šešėliai, lūpų blizgiai? 4u.gif

Turiu šėšėlių paletę. Spalvos gražios, turi subtilų blizgėjimą. Nvey šešėlių matinių man atrodo netgi nėra. Visos dienos tikrai neišlaiko, bet tas subtilus blizgėjimas lieka ir po dienos darbų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 15, 12:35)
Noriu jusu nuomones apie Natura Siberica... Gal ir kalbeje esat- as kazkaip nelabai ziurejau i ju produktus, bet sudetys tai labai neblogos  g.gif - o kaina irgi pakankamai gera... Nusipirkau sampuna viena blush2.gif , nieko ypac blogo neradau...

turiu si sampuna man jis thumbup.gif sudetis irgi nebloga. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 15, 10:35)
Noriu jusu nuomones apie Natura Siberica... Gal ir kalbeje esat- as kazkaip nelabai ziurejau i ju produktus, bet sudetys tai labai neblogos  g.gif - o kaina irgi pakankamai gera... Nusipirkau sampuna viena blush2.gif , nieko ypac blogo neradau...
Vasarą turėjau anticeliulitinį sviestą, visai patiko, tik kvapas gan intensyvus man pasirodė, o Neutralaus plaukų šampūno gal pora buteliukų sunaudojusi, tinka ir patinka, dabar MB juo plaunasi, dar pagerinu kokiais nors EA.

QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 10:42)
Aš nagučius gaivinu vonelėmis (mano irgi silpni, minkšti ir sluoksniuojasi..nes niekaip neįprantu dirbti buities darbus su pirštinėmis). Parašysiu porą receptų, kurie man nerealiai padeda:
1)  Į šiltą alyvuogių aliejų (tinka ir kiti) įdedu gerą šaukštą jūros druskos, 3 lašus jodo ir 5 lašus citrinos sulčių. Palaikau vonelėje nagučius 15 min. Ištraukus pirštukus jų nenuplaunu, o palieku susigerti tą aliejuką, dar pamasažuoju ties odelėmis.
2) Paimti maždaug stiklinę šilto vandens ir supilti kelis šaukštus su kaupu želatinos, pamirkyti nagučius. Po vonelės jų nenuplauti, dar galima pamasažuoti su aliejuku ax.gif

Nagučiams stiprinti labai tinka kalcio, cinko, seleno papildai arba maisto produktai kur gausu šių medžiagų..voneles darau 1 ir 2 pakaitom (abi po kartą per savaitę). Nagai akivaizdžiai sustiprėja, jei tik turiu kantrybės užsiimti ax.gif
Ačiū už puikius patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 15, 02:31)
tai va, ekstra atveju žinokit - spiritas puikiai nuvalo tokį nagų laką  mirksiukas.gif

Nu va... biggrin.gif Nors aš kažkada ir paprastą sintetinį laką taip apgadinus buvau - nusivalyt nenusivalė, bet apsitraukė plėvelė kažkokia matine ir nebegražu buvo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 11:42)

Gal reiktų pabandyti kada prisiruošus... smile.gif
Mano nagai tai sluoksniavosi visą gyvenimą - nereikia nei buities darbų, nei nieko. Tiesa, padeda jų nelakavimas ir nukirpimas gana trumpai. Bet tik nusilakuok - tai paskui visi galai nusilupa... doh.gif Anksčiau lakavau nuolatos, nes bent jau nesimatydavo, kad išsisluoksniavę, užsilygindavo viskas ax.gif Dabar keletą savaičių jau nelakavau ir man visai patinka. Aliejukai tik įmasažuoju - ir blizga jie natūraliai, visai nesausi atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 13, 21:46)
As irgi apie Tetrasodium EDTA esu skaicius negeru dalyku.
Siaip as nematau nieko faino sitoj sudety  mirksiukas.gif As geriau rinkciaus paprasta alyvuogiu muila (giedrulia77 buvo radus viena).
g.gif vat įdomiai 4u.gif dėkui už informaciją, o va gi tuo Tindi rindi maudo prausia visi naujagimius...tai mane domintų reziume, jūsų visų, kaip jau labiau patyrusių, kaip praustumėt savo lialiuką g.gif kažkokio muiliuko reiktų, ir kokio 4u.gif sorry, kad pristojau, bet baisiai aktualu mirksiukas.gif
QUOTE(Ayaan @ 2010 02 15, 02:29)
bet tiesa paskutiniu metu labai dažnai įlašinu kelis lašus arbatmedžio į šampūną, tai gal tas padeda, nežinau.
arbatmedis, tai čia EA? cool.gif

Rasma, dėkui už patarimus, man tai kažkaip irgi reik nagus prižiūrėt, visų pirmą atsikratyti baisaus įpročio, tik kas sunervina- krimst krimst blush2.gif niu gėda, bet..... cool.gif
aš irgi šį tą užsisakiau ir kai išbandysiu parašysiu atsiliepimus unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 10:42)

o kuo čia padeda želatina? g.gif

aš dar dėl šešėlių patrukdysiu...naudojau maybeline, dar ten tokių normalesnių firmų, bet įgavau alergiją (tindavo viršutinis vokas, nusileisdavo ant akies- vienu žodžiu, baisu...mane apžiūrėjusios okulistės ir dermatologės pasakė, kad taip atsitiko dėl to, kad šešėliuose pridėta kažkokių a la smulkių metalo dalelių, kurios ir priduoda tą švytėjimą, o nukrenta man į akies gleivinę, dirgina ir ....dievinu šešėlius- taip tiesiais rankos juos paimt, bet bijau tinimų...tai va prakalbot apie tuos švytėjimus ir man įdomu, ar nėra tokių dalykų ir tose natūraliose make up- dr.hauchka, nvey ar kitose, kokias minėjot... būsiu dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 15, 11:50)
Gal kokia priemonė sudirgino? Aliejine kaukes pasidaryk su levandų ea 4u.gif

aliejines kaukes darau ir visa para isbunu, ea nededu, nes veido oda sualergizavo ir nuo arbatmedzio ir nuo levandu, todel specialiai i aliejines kaukes nededu jokiu priedu, kad lengviau issiaiskinti, kad vercia kasytis, po plovimo specialiai netepu nei alojos vei rozmarinu vandens, tik sampunas ir plauku galiukus sante briliantiniu balzamu patepu,nelieciant galvos odos.pameginsiu obuoliu acto tirpaliuku praplauti, tik kokiu santykiu ji pasiruosti?
Dabar meginu netradicini metoda alergijoms ir niezuliui nuimti: parveze man is maskvos tuos lepko masazinius kilimelius (nes ten jie 2 kartus pigesni nei musu eurovaistinese, Baltarusijoje turetu buti dar pigesni, sprendziu pagal alojos ampuliu kainas)ir volelius, ideta buvo instrukcija, kokias zonas reikia stimuliuoti nuo tam tikru ligu. Po svenciu darbe nuskanuosiu ta plana ir imesiu i tema "maistas ir kita groziui ir sveikatai". Kad nuima nugaros skausmus ir uzmigdo, jau isitikinau, vakare ant tu viniu tiesiog nuluztu nesulaukusi seanso pabaigos (30 minuciu), net neissiemusi is po nugaros to kilimelio:)
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 15, 10:36)

Tiesa o koki aliejuka naudoti? Ir kiek jo reikia? Nagu nelakuoju, nes neturiu ka lakuot  doh.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 11:42)
Aš nagučius gaivinu vonelėmis

Nagučiams stiprinti labai tinka kalcio, cinko, seleno papildai arba maisto produktai kur gausu šių medžiagų..

aliejaus voneles tikrai veiksmingos thumbup.gif tik reikia bent karta per savaite pasidaryti. arba kas vakara, pries einant miegot itrint nagus kokiu aliejuku ir ismasazuoti.

Man geriausias aliejus nagams yra Ricinos. Bet ir kiti gerai, svarbu viska daryti reguliariai.

Satura, tik nepyk, nes prasysiu pasikartoti blush2.gif kai darai aliejine kauke/masaza veidui tai pirma ant veido dedi silta ranksluosti, ji palaikai ir tada tepi alieju ir masazuoji??? o po masazo alieju nuvalai??
zinau, kad neseniai apie tai rasei, na ale kad nerandu doh.gif dabar pasiruosusi uzsirasyti i sasiuvini ir daugiau tokiu klausimu neuzduoti blush2.gif
Atsakyti