QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 13, 21:46)
As irgi apie Tetrasodium EDTA esu skaicius negeru dalyku.
Siaip as nematau nieko faino sitoj sudety
As geriau rinkciaus paprasta alyvuogiu muila (giedrulia77 buvo radus viena).
vat įdomiai
dėkui už informaciją, o va gi tuo Tindi rindi maudo prausia visi naujagimius...tai mane domintų reziume, jūsų visų, kaip jau labiau patyrusių, kaip praustumėt savo lialiuką
kažkokio muiliuko reiktų, ir kokio
sorry, kad pristojau, bet baisiai aktualu
QUOTE(Ayaan @ 2010 02 15, 02:29)
bet tiesa paskutiniu metu labai dažnai įlašinu kelis lašus arbatmedžio į šampūną, tai gal tas padeda, nežinau.
arbatmedis, tai čia EA?
Rasma, dėkui už patarimus, man tai kažkaip irgi reik nagus prižiūrėt, visų pirmą atsikratyti baisaus įpročio, tik kas sunervina- krimst krimst
niu gėda, bet.....
aš irgi šį tą užsisakiau ir kai išbandysiu parašysiu atsiliepimus
Papildyta:QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 10:42)
2) Paimti maždaug stiklinę šilto vandens ir supilti kelis šaukštus su kaupu želatinos, pamirkyti nagučius. Po vonelės jų nenuplauti, dar galima pamasažuoti su aliejuku
o kuo čia padeda želatina?
aš dar dėl šešėlių patrukdysiu...naudojau maybeline, dar ten tokių normalesnių firmų, bet įgavau alergiją (tindavo viršutinis vokas, nusileisdavo ant akies- vienu žodžiu, baisu...mane apžiūrėjusios okulistės ir dermatologės pasakė, kad taip atsitiko dėl to, kad šešėliuose pridėta kažkokių a la smulkių metalo dalelių, kurios ir priduoda tą švytėjimą, o nukrenta man į akies gleivinę, dirgina ir ....dievinu šešėlius- taip tiesiais rankos juos paimt, bet bijau tinimų...tai va prakalbot apie tuos švytėjimus ir man įdomu, ar nėra tokių dalykų ir tose natūraliose make up- dr.hauchka, nvey ar kitose, kokias minėjot... būsiu dėkinga už patarimus