Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Peach18 @ 2010 02 14, 15:48)
Gal galėtumėte  papasakoti įspūdžius, kas naudojate elysambre dekoratyvine kosmetika? Skaičiau bloge, o iš šiaip radau teigiamų atsiliepimų apie tušą, gal galite pasakyti kokia jo kaina? iš kur siunčiatės?

as turiu skysta pravada bei tusa smile.gif atsiliepimai patys geriausi ypac apie tusa... dazo ne prasciau nei cheminiai, netrupa i dienos pabaiga... pravadas irgi labai gerai islieka, pakankamai pigmentuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 02 14, 14:16)
Deja, suklydau dėl šio balzamo gerumo, panaršiau internete ir radau, kad jo sudėtyje yra antibiotikų....

Balzamas pagamintas tik iš natūralių gamtinių sudedamųjų dalių. Jo sudėtyje yra: pieno lipidai, šaltalankių aliejus, bičių vaškas, terpentino aliejus, vitaminas E, eteriniai levandų, rožių, arbatmedžio aliejai ir natūralus bisabololas – aktyvi ramunėlių aliejaus sudedamoji dalis. Balzame nėra konservantų, aromatizuojančių medžiagų, spirito junginių, hormoninių medžiagų ir antibiotikų.

O kur tie antibiotikai? g.gif
Atsakyti
O kaip kitoms Elysambre tušas, nesukietėjo per porą mėnesių? ax.gif Man tai jau pabodo po karšto vandens srovele kaskart laikyti jį, galvoju, kokį dabar pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 14, 14:52)
o ka dar nagams pasiulytumet. Labai sausi, sluoksniuojasi  unsure.gif  Aisku as menkai saugau, labai daug namu ruosos. Skalbiu rankom  doh.gif

jei sluoksniuojasi, tai vitaminu truksta, na ir zinoma reikia vengti kontakto su visom cheminen medziagoma. Namu ruosos darbait tik su pirstinem ir reiketu vengti skalbti rankom.
As pries naujus metus kai pasidariau manikiura doh.gif nagu lakas issilaike gal 2 savaites, bet uztad ji praktiskai su visas nagais reikejo nuimti doh.gif rezultatas tikrai baisus buvo, nagai pradejo luzineti... baisu.
Pirmiausia nukirpau nagus o tada prejau reguliariai tepti aliejais. Bent karta per savaite darau aliejaus voneles nagams. alieju siek tiek pasildau, tada pamerkiu pirstus, ismasazuoju, o alieju po to tepu ant kuno ar plauku.
Svarbiausia bent karta per savaite palepinti rankas ir nagus ir rezultatas turetu pasijausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 14, 17:08)
O kur tie antibiotikai? g.gif

O siaube, kokia aš išsiblaškiusi blush2.gif , per neatidumą ne taip perskaičiau, tame tepaliuke nėra kaip tik antibiotikų ar hormonų. Tuomet rekomenduoju, nes mano broliui tikrai padėjo.
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 14, 17:06)
as turiu skysta pravada bei tusa smile.gif  atsiliepimai patys geriausi ypac apie tusa... dazo ne prasciau nei cheminiai, netrupa i dienos pabaiga... pravadas irgi labai gerai islieka, pakankamai pigmentuotas thumbup.gif

Kokia jų kaina gaunasi siunčiantis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 14, 15:14)

Labai gaivus, svelnus ir nesausina odos wub.gif ir kvapas.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 02 14, 18:02)
O siaube, kokia aš išsiblaškiusi blush2.gif , per neatidumą ne taip perskaičiau, tame tepaliuke nėra kaip tik antibiotikų ar hormonų. Tuomet rekomenduoju, nes mano broliui tikrai padėjo.
Papildyta:
Kokia jų kaina gaunasi siunčiantis? 4u.gif

priklauso kiek susikooperuoja merginu, ir ziurint iskur siusites smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 14, 17:37)
O kaip kitoms Elysambre tušas, nesukietėjo per porą mėnesių? ax.gif Man tai jau pabodo po karšto vandens srovele kaskart laikyti jį, galvoju, kokį dabar pirkti g.gif

maniskis db kazkiek patirstejo tai dazo thumbup.gif stebesiu po kiek laiko sutirstes mano, turiu ji jau apie menuo g.gif
Atsakyti
Merginos noriu pavasariui blizgesio lupoms....kazi kaip Hauschkos blizgesiukai....? gal ka pasiulysite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 14, 20:19)
Merginos noriu pavasariui blizgesio lupoms....kazi kaip Hauschkos blizgesiukai....? gal ka pasiulysite? 4u.gif

Girdėjau teigiamų atsiliepimų apie Nvey lūpų blizgius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 02 14, 20:21)
Girdėjau teigiamų atsiliepimų apie Nvey lūpų blizgius smile.gif

kazi kur butu galima pigiau ju isigyti, labai patiko Fresh spalvyte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 14, 20:31)
kazi kur butu galima pigiau ju isigyti, labai patiko Fresh spalvyte bigsmile.gif

Kažkuri mergina lyg ir minėjo, kad visai jų kosmetikai ar ne 20% nuolaida g.gif .
Atsakyti
Ar ši kosmetika natūrali? blush2.gif

http://bareescentual...Show?brandId=BM
Atsakyti