Sveikos mergaitės, kaip pasiilgau jūsų
Pradėjusi dirbti ir ruoštis mokslo baigiamajam darbui visai pritrūkau laiko
Tai net gera bent kelis lapus pervesti pasiskaitinėti
Matau, kad diskutuojate apie pelargonijų kvapą. Pati turėjau hidrolatą, man jis tokio neutralaus kvapo buvo, kad net nepamenu jau... Taip pat dažnai naudoju rožinių pelargonijų EA (pirkdama lyginau jį su paprastu pel. EA, tai rožinių lyg skaniau kvepėjo), tai kvapas nėra labai jau viliojantis, bet neerzinantis, susigyvenau lyg ir
Dar čia kažkas apie maceratus rašė. Aš irgi kaupiuosi ištraukų gamybai, artimiausiuose planuose - vanilės ištrauka sezamų aliejuje. Dar galvoju apie medetkas... ar būtų galima jas 'ištraukinėti' sezamo aliejuje? Taip pat dar kilo klausimas, ar tikslinga būtų darytis levandų ištrauką aliejuje?
(turbūt daugumai nepaslaptis, jog dirbu Biotekoje pas mus šią savaitę atvežė ekologiškų levandų ir medetkų žiedų, na jau kaip baisiai užsimaniau kokį gėrį iš jų susimeistrauti ) Šiuo metu nieko nauja neperku, pribaiginėju likučius, greitai reikės galvoti, kokį čia toniką ar hidrolatą įsigijus, veidui ir kūnui tepti kažko taip pat reikėtų... Tikiuosi pagaliau pasiryžti kūno sviestą pati pasigaminti
Dar pastaruoju metu teko testuoti keletą
John Masters Organics produktų. Norėčiau pasidalinti atsiliepimais
Apskritai įspūdis toks, jog sudėtys yra tokios be proto turtingos, kad tik spėk atsirinkti, ar tikrai viskas tinka tavajai odai.. jei atsitaikai, tuomet tai tikrai nuostabi kosmetika, labai maloniai naudojosi viskas, ką teko:
- rožių veido prausiklis: skystas (kaip kiaušinio trynys) geliukas, ant drėgno veiduko vos vos suputoja, tokia slidžia puta. Veidas lieka nepaprastai švelnus (man net priminė efektą po rasulo molio), gerai nuprausia visus nešvarumus. Visiems odos tipams.
- veido prausiklis su žaliąja arbata ir ženšeniu: pienelio tekstūros su simondsijų tokiom mini dalelėm (angl. 'beads'), dydžio kaip aguonos. Taip pat be galo švelnus, neputojantis, minimaliai pašveičiantis, idealus riebiai, porėtai odai, šiaip tinkantis visokiai odai.
- serumas su žaliąja arbata ir rožėmis: pats lengviausias ių JMO drėkiklių. Labai skystas, be galo skalsus, lašiuko užtenka visam veidui. Jei oda rieboka arba mišri, kuri nepleiskanoja ir pernelyg nėra nusausėjusi, tuomet tai idealus kremukas. Jei tektų ilgai lauke būti šaltyje, tuomet gal kiek ir per lengvas.
- rožių ir abrikosų kremas: 'vidutinio' sunkumo drėkinamasis kremas. Taip pat labai skystas ir skalsus, puikiai drėkina. Man asmeniškai gal kiek per daug maitinimo buvo. Normaliai-mišriai odai pats tas būtų.
Kas dar patiko, tai viskas taip subtiliai kvepia iš JMO
Dalį produktų norėčiau suvalgyti
Pvz. kūno losjonas su apelsinais ir vanile, nu šakės, koks kvapas...
Irgi gan lengvas atrodo, puikiai ir greitai susigeria, gerai drėkina. Artimiausioj perspektyvoj ketinu pabandyti šampūną ir kondicionierių normaliems plaukams. Tikrai pasiskelbsiu, kaip patiko