Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 13, 21:46)
(Titanium Dioxide naudojamas panaikinti ta naturalia muilo spalva, suteikti muilui baltumo) ir vis svarstau, ar pirkti ji, ar ne.

nesuprantu, kodėl nori suniveliuoti savo muilus su parduotuviniais ir spalvą jų naikinti? g.gif Yra tokie baisūs spalvoti ir balti berods Rygos muilo fabriko muilai, kur nuo pagerinimų čiaudau vien pro jų parduotuvę eidama. Ir jie visai negražūs, nuspėjami tokie. O tavo muilai tai tikri meno kūriniai, ką ten dar tobulinti? g.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 13 vasario 2010 - 22:08
QUOTE(Satura @ 2010 02 13, 19:58)
aš tai mąstau taip - tebūnie tas krabiškas dumblių hidrolato kvapas man kaip kompensacija už krabų lazdeles, kurių dėl atgrasios sudėties nebevalgau laugh.gif

daviau ir MB uostyti, jis kvapams jautrus - jam nieko, sakė būna baisiau, kaip pvz. ką tik nulakuoti mano nagai

is buteliuko kvapas tai dar nieko, bet visas baisumas islenda ji uzpurskus blink.gif

Del nagu lako niekada nesu girdejusi is SB jokiu priekaistu, o dumbliu neteko jam dar uzuosti cool.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 13, 19:59)
o kuo sitas hidrolatas toks geras, kad tokiom salygom verta naudoti  blush2.gif

na dumbliai yra siaip stebuklas - ir jaunina, ir skaistina, ir pries senejima, kupinas visokiu ten mineralu ir bla bla bla - zodziu, kosmetika su dumbliais yra priskiriama prie itin superiniu biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 13, 21:46)
As kaip tik apie Titanium Dioxide skaitineju smile.gif Radau net tinkanti maistui. O kitoj vietoj radau, kad si medziaga irgi su klaustuku  doh.gif Kokia jusu nuomone?
As su pavydu ziuriu i baltus muilus ir grazius spalvu kontrastus rolleyes.gif  smile.gif (Titanium Dioxide naudojamas panaikinti ta naturalia muilo spalva, suteikti muilui baltumo) ir vis svarstau, ar pirkti ji, ar ne.

Jau esu rasiusi, kad TD gali buti toksiskas ir pavojingas, kai jis daznai ir dideliais kiekiais yra ikvepiamas, dar nano techmologiju pagalba gali patekti ten kur nereikia, bet ne per krema ar muila. Analogiska situacija yra su malachito milteliais, kurie taip pat yra naudojami kosmetikoje ir nuo kurios nieks nemirsta ax.gif . Indijoje, kur sie akmenys yra apdirbami be jokiu saugumo priemoniu, itin didelis mirtingumas, nes darbininkai ikvepia itin didelius ju kiekius (istraukia maximum 5 metus doh.gif ).

mano nuomone, tai visai nereikia to netikro muilo baltumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 13, 22:04)
suminkština labai odą, atšviežina, pastangrina smile.gif
titano dioksidas būtų negerai, jei būtų nano būvio. Bet abejočiau, kad Ringuva

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 14, 00:12)
is buteliuko kvapas tai dar nieko, bet visas baisumas islenda ji uzpurskus  blink.gif

tai turetu buti tikrai stebuklingas hidrolatas, nes jei smirda krabu lazdelem tai neturetu buti labai malonu juo purkstis g.gif
mane lb domina stangrinanti funkcija? kaip cia tai pasireiskia??
nes beveik visi hidrolatai drekina, gaivina ir svelnina veido oda ir be siu funkciju dar skaniai kvepai, kas tikrai palengvina ju naudojima ir maloniai nuteikia.

o kaip aubrey dumbliu kremas kvepia?? ar smirda "krabu lazdelem"?

as labai dziaugiuosi atradus ricinos alieju thumbup.gif naudoju nagams ir darau aliejines kaukes plaukams. Dar tik savaitele naudoju; bet man jis aliejus nr 1 plaukams ir nagams.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kaip pasiilgau jūsų wub.gif 4u.gif Pradėjusi dirbti ir ruoštis mokslo baigiamajam darbui visai pritrūkau laiko sad.gif

Tai net gera bent kelis lapus pervesti pasiskaitinėti drinks_cheers.gif

Matau, kad diskutuojate apie pelargonijų kvapą. Pati turėjau hidrolatą, man jis tokio neutralaus kvapo buvo, kad net nepamenu jau... Taip pat dažnai naudoju rožinių pelargonijų EA (pirkdama lyginau jį su paprastu pel. EA, tai rožinių lyg skaniau kvepėjo), tai kvapas nėra labai jau viliojantis, bet neerzinantis, susigyvenau lyg ir ax.gif

Dar čia kažkas apie maceratus rašė. Aš irgi kaupiuosi ištraukų gamybai, artimiausiuose planuose - vanilės ištrauka sezamų aliejuje. Dar galvoju apie medetkas... ar būtų galima jas 'ištraukinėti' sezamo aliejuje? Taip pat dar kilo klausimas, ar tikslinga būtų darytis levandų ištrauką aliejuje? g.gif (turbūt daugumai nepaslaptis, jog dirbu Biotekoje blush2.gif pas mus šią savaitę atvežė ekologiškų levandų ir medetkų žiedų, na jau kaip baisiai užsimaniau kokį gėrį iš jų susimeistrauti bigsmile.gif)

Šiuo metu nieko nauja neperku, pribaiginėju likučius, greitai reikės galvoti, kokį čia toniką ar hidrolatą įsigijus, veidui ir kūnui tepti kažko taip pat reikėtų... Tikiuosi pagaliau pasiryžti kūno sviestą pati pasigaminti doh.gif biggrin.gif

Dar pastaruoju metu teko testuoti keletą John Masters Organics produktų. Norėčiau pasidalinti atsiliepimais 4u.gif Apskritai įspūdis toks, jog sudėtys yra tokios be proto turtingos, kad tik spėk atsirinkti, ar tikrai viskas tinka tavajai odai.. jei atsitaikai, tuomet tai tikrai nuostabi kosmetika, labai maloniai naudojosi viskas, ką teko:

- rožių veido prausiklis: skystas (kaip kiaušinio trynys) geliukas, ant drėgno veiduko vos vos suputoja, tokia slidžia puta. Veidas lieka nepaprastai švelnus (man net priminė efektą po rasulo molio), gerai nuprausia visus nešvarumus. Visiems odos tipams.

- veido prausiklis su žaliąja arbata ir ženšeniu: pienelio tekstūros su simondsijų tokiom mini dalelėm (angl. 'beads'), dydžio kaip aguonos. Taip pat be galo švelnus, neputojantis, minimaliai pašveičiantis, idealus riebiai, porėtai odai, šiaip tinkantis visokiai odai.

- serumas su žaliąja arbata ir rožėmis: pats lengviausias ių JMO drėkiklių. Labai skystas, be galo skalsus, lašiuko užtenka visam veidui. Jei oda rieboka arba mišri, kuri nepleiskanoja ir pernelyg nėra nusausėjusi, tuomet tai idealus kremukas. Jei tektų ilgai lauke būti šaltyje, tuomet gal kiek ir per lengvas.

- rožių ir abrikosų kremas: 'vidutinio' sunkumo drėkinamasis kremas. Taip pat labai skystas ir skalsus, puikiai drėkina. Man asmeniškai gal kiek per daug maitinimo buvo. Normaliai-mišriai odai pats tas būtų.

Kas dar patiko, tai viskas taip subtiliai kvepia iš JMO rolleyes.gif Dalį produktų norėčiau suvalgyti doh.gif biggrin.gif Pvz. kūno losjonas su apelsinais ir vanile, nu šakės, koks kvapas... wub.gif Irgi gan lengvas atrodo, puikiai ir greitai susigeria, gerai drėkina. Artimiausioj perspektyvoj ketinu pabandyti šampūną ir kondicionierių normaliems plaukams. Tikrai pasiskelbsiu, kaip patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 14 vasario 2010 - 00:08
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 12, 10:32)
Zukauskaite cia yra keli Argital produktai ir cia bet kainos kaip ir LT 4u.gif

Oi, kaip aciu, apie jas ir kalbejau 4u.gif. As esu ne Lietuvoj, tai man tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 14 vasario 2010 - 00:44
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 13, 22:46)
As su pavydu ziuriu i baltus muilus ir grazius spalvu kontrastus rolleyes.gif  smile.gif (Titanium Dioxide naudojamas panaikinti ta naturalia muilo spalva, suteikti muilui baltumo) ir vis svarstau, ar pirkti ji, ar ne.

Man kaip tik žavūs tie natūralių spalvų muilai, visai to baltumo nereikia... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 14, 01:07)

Dar pastaruoju metu teko testuoti keletą John Masters Organics produktų. Norėčiau pasidalinti atsiliepimais 4u.gif Apskritai įspūdis toks, jog sudėtys yra tokios be proto turtingos, kad tik spėk atsirinkti, ar tikrai viskas tinka tavajai odai.. jei atsitaikai, tuomet tai tikrai nuostabi kosmetika, labai maloniai naudojosi viskas, ką teko:

Šiaip smalsu - kokios kainos? smile.gif
Atsakyti
Tu-tūūūū biggrin.gif http://www.biologisch24.com

user posted image

Plačiau čia
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 14, 11:55)
Šiaip smalsu - kokios kainos? smile.gif

Plaukų priežiūros priemonės nuo 87,5 Lt, veido - nuo 120, jei gerai pamenu 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 02 14, 13:35)
Tu-tūūūū biggrin.gif

Koks paveiksliukas thumbup.gif

O aš dar pamiršau pasidalinti įspūdžiais apie Argital šampūną normaliems plaukams bigsmile.gif Neseniai pirkau "Žalia-žalia", jau pilnų buteliukų neturėjo, tai visą, skirtą mėginukams (pusę buteliuko) nusipirkau smile.gif Nu žinokit man labai patinka, jau antra savaitė naudoju - labai tirštas (kas man patinka po Purity skystumo), super kvepia (visa Argital produkcija turi tokį 'argitališką' aitrų kvapą biggrin.gif), puikiai putoja, gerai plauna, ko benorėt smile.gif Plaukai puikiausiai išbūna švarūs dvi paras, kartais dar ir trečios dienos dalį ištmepiu. Žodžiu, 10 balų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 13, 22:46)
As kaip tik apie Titanium Dioxide skaitineju smile.gif Radau net tinkanti maistui. O kitoj vietoj radau, kad si medziaga irgi su klaustuku  doh.gif Kokia jusu nuomone?

Mes ji dedam gaminant trinkeles, kad spalvotos butu. Su pirstinem, atsargiai.

QUOTE(Chippie @ 2010 02 14, 01:05)
as labai dziaugiuosi atradus ricinos alieju thumbup.gif  naudoju nagams ir darau aliejines kaukes plaukams. Dar tik savaitele naudoju; bet man jis aliejus nr 1 plaukams ir nagams.

o ka dar nagams pasiulytumet. Labai sausi, sluoksniuojasi unsure.gif Aisku as menkai saugau, labai daug namu ruosos. Skalbiu rankom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 14, 14:52)
Mes ji dedam gaminant trinkeles, kad spalvotos butu. Su pirstinem, atsargiai.
o ka dar nagams pasiulytumet. Labai sausi, sluoksniuojasi  unsure.gif  Aisku as menkai saugau, labai daug namu ruosos. Skalbiu rankom  doh.gif

Seniai vaistinėje pirkome brolio rankoms gydyti tokį tepaliuką, kuris tikrai padėjo. lygtais vadinasi balzamas "Gelbėtojas". Neseniai buvau suradusi jo tūbelę ir nustebau, kad sudėtis labai gera: aliejai, EA... einu paieškoti gal rasiu ir nurašysiu jo sudėtį....

Deja, suklydau dėl šio balzamo gerumo, panaršiau internete ir radau, kad jo sudėtyje yra antibiotikų....

Balzamas pagamintas tik iš natūralių gamtinių sudedamųjų dalių. Jo sudėtyje yra: pieno lipidai, šaltalankių aliejus, bičių vaškas, terpentino aliejus, vitaminas E, eteriniai levandų, rožių, arbatmedžio aliejai ir natūralus bisabololas – aktyvi ramunėlių aliejaus sudedamoji dalis. Balzame nėra konservantų, aromatizuojančių medžiagų, spirito junginių, hormoninių medžiagų ir antibiotikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach18: 14 vasario 2010 - 14:45
Gal galėtumėte papasakoti įspūdžius, kas naudojate elysambre dekoratyvine kosmetika? Skaičiau bloge, o iš šiaip radau teigiamų atsiliepimų apie tušą, gal galite pasakyti kokia jo kaina? iš kur siunčiatės?
Atsakyti
Gal esate bandžiusios Weleda citrusų kreminį dušo pienelį? Kaip jis? 4u.gif
Atsakyti