QUOTE(Babi* @ 2010 02 12, 20:11)
Pasipurškiau veidą ramunėlų hidrolatu ir po kelių minučių pradėjo traukti veido odą.Ar gali būti, kad ramunėlių hidrolatas sausina odą?, kad šiuo hidrolatu galima praplauti akis, tai ta prasme galima į akį lašint jį?
mano nuomone jis veikia kažkiek sutraukiančiai, dėl to sausesnei odai traukima sgali jaustis. Jei turi, glic. trup. įlašinkit, turėtų nebetarukti. Taip, galima ir lašinti, ir praplovinėti kaip kad ir su rugiagėlių. Tik man rodos malonu nebus.
Buvom keliskart užsiminusios apie Marmozel prekiu kokybę. Aš kadangi buvau nelb teigiamai pasireiškusi ir ir kaip pasirodo buvau susidariusi klaidingą nuomonę (dėl info stygiaus), gavau gan detalų paaiškinimą, kurį manau tisklinga čia paskelbti. Apie Marmozel kokybę:
"eterinius beveik visus perku is KN, baziniu anksciau 80proc. buvo nerafinuotu, dabar visas 100proc. nerafinuoti aliejai. juos perku is patikimo gamintojo, kuris spaudzia mazais kiekiais, pagal uzakyma, sertifikuotus, skirtus naudoti tiek i vidu, tiek isoriskai aliejus. veido kreme naudoju KN ersketuogiu al - auksciausia imanoma kokybe, KN roziu vandeni. Kainos. jos kiek mazesnes todel, kad esu ne pvm moketoja - is karto 21proc. zemesnes. stengiuosi, kad produktas butu prieinamas, todel neuzkeliu kainos. o tai, kad visi kvapai vienodos kainos, nepriklausomai ingridientu - 1. neturiu vienos pardavimo vietos, todel sita sistema yra gerokai paprastesne, negu kiekvienam produktui skirti skirtinga kaina, 2. vieni brangesni, kiti pigesni - sumoje issilygina. zodziu, tai marketinginis pasirinkimas, kuris mano atveju nesusijes su kokybe".
Taip kad panašu, jog galite drąsiai bandyti jos siūlomus produktus. Ir kas gerai, kad galite nusipirkti jau pagamintų iš kokybiškų ingred. kremų, aks aktualu neturinčiosm laiko ar bijančioms gaminti