Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios II

QUOTE(zieminuke @ 2010 07 13, 14:44)
Sveikos merginos.

Norejau paklausti, kur perkat tara kosmetikos gamybai (indeliai, menteles, termometrai ir pan.)? Domintu Kaune arba el. parduotuves. Kol kas randu tik Aroma natural.

jeigu kalbant ne apie lietuviškas elektronines parduotuves, labai nemažas pasirinkimas yra Aroma zone smile.gif
Atsakyti
Dobiliuke, pagarba. cool.gif O kas tas GSE? jauciu, reikia pabandyti koki kremuka, nes norisi kazko lengvesnio, nei aliejai...
Atsakyti
QUOTE(sophistica @ 2010 07 13, 15:12)
Dobiliuke, pagarba.  cool.gif  O kas tas GSE? jauciu, reikia pabandyti koki kremuka, nes norisi kazko lengvesnio, nei aliejai...

Greifruto Sėklų Ekstraktas
Atsakyti
QUOTE(sophistica @ 2010 07 13, 15:12)
Dobiliuke, pagarba.  cool.gif  O kas tas GSE? jauciu, reikia pabandyti koki kremuka, nes norisi kazko lengvesnio, nei aliejai...

Dėl GSE jau atsakė rolleyes.gif
Tikrai super kremukas per karščius, geriau negu tik aliejumi teptis!
Atsakyti
lietuvoje dar cia galima rasti ingredientu ir priemoniu
pati esu uzsakinejus, viskas tenkino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kremine @ 2010 07 13, 15:36)
lietuvoje dar cia galima rasti ingredientu ir priemoniu
pati esu uzsakinejus, viskas tenkino smile.gif

Man kazkodel neatidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 07 13, 16:15)
Man kazkodel neatidaro g.gif

www.love-eco.lt
Atsakyti
oi tikrai, sorry, nuoroda suklydau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 07 13, 13:44)
Norejau paklausti, kur perkat tara kosmetikos gamybai (indeliai, menteles, termometrai ir pan.)? Domintu Kaune arba el. parduotuves. Kol kas randu tik Aroma natural.

dar yra Suva smile.gif
Atsakyti
Kas mokat skaityt lenkiskai smile.gif
Receptai ir kt idomus dalykai

Merginos, o man pavyks lupu balzamas is tokiu proporciju: 2 saukstai kakavos sviesto, 1 saukstas argano aliejaus, 2 saukstai erskertoziu aliejaus, 1 lasas vit E, 1 lasas glicerino, idomu kiek deti biciu vasko.. uzteks 1 sauksto ar 2 deti?? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 13 liepos 2010 - 16:52
QUOTE(zieminuke @ 2010 07 13, 13:44)
Sveikos merginos.

Kaune prie Romuvos kino teatro yra parduotuvytė, kurioje prekiauja medicinos priemonėmis. Tikliai nepamenu kaip vadinasi. Tai ten jie turi ir indelių, ir termometrų, ir kolbelių...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 07 13, 17:05)

o gal jie turi koki kainininka? rolleyes.gif
Atsakyti