Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios II

mergaites, galit priminti kiek ko reikia ideti i lupu balzamo, kazkur kazkas rase kiek daliu turi buti skystuju al, kietu al, vasko ir dbr nerandu tos zinutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 07 10, 20:47)
mergaites, galit priminti kiek ko reikia ideti i lupu balzamo, kazkur kazkas rase kiek daliu turi buti skystuju al, kietu al, vasko ir dbr nerandu tos zinutes  doh.gif

cia yra receptukas
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2010 07 10, 20:52)
cia yra receptukas

aciu, super thumbup.gif
Atsakyti
Ramintele radau: karsti kompresai istraukia nuodus, o salti kompresai sumazina skausma ir uzdegima. Paruosimas: i inda ipilkite karsto arba salto vandens ir ilasinkite 2-3 laselius eterinio aliejaus. Ant vandens pavirsiaus padekite plona audini, kad i ji susigertueterinis aliejus. Nugreskite audini ir 15-20 minuciu uzdekite ant reikiamos vietos. O is ae gal reiketu detu pacius svelniausius, nekalciausius ae, Kaip levanda ir t.t. Sekmes besigydant smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ar rystusi kas nors man pagaminti veido krema ir lupu balzama.(Zinoma uz atlygi) ax.gif
Atsakyti
Jau gavau akomos siuntineli- cia tai bent tempai, tikejausi laukti ilgiau. Viskas man patiko. Tik du kabliukai.

Pirmas- kakavos sviestas toks kietokas ir birus (niekad real;iai nebuvau macius). Kaip ji issukate su aliejais? Ar sildote, ar salta "maigote"?

Ir dar vienas juokingas kabliukas. Uzsisakinejau keliu rusiu idomesniu alieju po 50-100 ml. Tai makamidijos riesutu aliejaus sugebejau uzsisakyti ..... 250 ml. lotuliukas.gif Jo... Jei kas noretu i kazka mainyti ar siaip kam reikia puses butelkos, tai rasykit. smile.gif
Papildyta:
Ir prie to paties dar klausimelis- kokiais kiekiais uzsisakote aliejus? Gal tas 250 ml ner baisiai daug. Nors man atrodo, kad cia simtui metu, bet gal klystu.
Atsakyti
QUOTE(sophistica @ 2010 07 12, 12:37)
Jau gavau akomos siuntineli- cia tai bent tempai, tikejausi laukti ilgiau. Viskas man patiko. Tik du kabliukai.

Pirmas- kakavos sviestas toks kietokas ir birus (niekad real;iai nebuvau macius). Kaip ji issukate su aliejais? Ar sildote, ar salta "maigote"?

Ir dar vienas juokingas kabliukas. Uzsisakinejau keliu rusiu idomesniu alieju po  50-100 ml. Tai makamidijos riesutu aliejaus sugebejau uzsisakyti ..... 250 ml.  lotuliukas.gif  Jo... Jei kas noretu i kazka mainyti ar siaip kam reikia puses butelkos, tai rasykit.  smile.gif
Papildyta:
Ir prie to paties dar klausimelis- kokiais kiekiais uzsisakote aliejus? Gal tas 250 ml ner baisiai daug. Nors man atrodo, kad cia simtui metu, bet gal klystu.

Jeigu naudoju kaukėms, kremamas, balzamas tai susinaudoja pakankamai greitai ax.gif
Atsakyti
Aš pasidariau lūpų balzamą be bičių vaško. Naudojau mimozų vašką, kakavos, taukmedžio sviestus, vos vos mangų sviesto, kokosų al., makadamijos al. ir daug atskiestą bergamotės ea. Gavosi tikrai fainas, bent man nebūtinas bičių vaškas. Tik kvapas jo ne koks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sophistica @ 2010 07 12, 11:37)
Jau gavau akomos siuntineli

Ir prie to paties dar klausimelis- kokiais kiekiais uzsisakote aliejus? Gal tas 250 ml ner baisiai daug.

per kiek laiko atsiuntė? blink.gif

jis ir turi būti kietas. Gaminant jį reikia truputį pašildyti - šaltuoju sezonu galima tiesiog inde padėti ant radiatoriaus, o šiaip - kyštelėti dubenėlyje į karštą vandenį. Bet atsargiai, šis aliejus ilgai išlaiko šilumą, tad jam kiek aptirpus reikia iš vandens ištraukti ir maišyti, kol pats ištirps iki galo. Jei gerai jį įkaitinti, tai jis paskui vėsti nenori, gali neleisti ir kitiems aliejams atvėsti gamybos procese smile.gif

dar gerai nuo gerklės skausmo, sauso kosulio sučiulpti gabalėlį smile.gif

makadamijų aliejus gal dar ir geriamas? Neskubėk dalinti, pabandyk, kam jis tau tinka - gal patiks ir odai, ir plaukams, ir gerti wink.gif
Atsakyti
Satura, uzsakiau 8 d. , o siandien ryte jau radau kvietima i pasta. blink.gif

Dekui uz patarimus, bandysiu raganauti. smile.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirti tongue.gif Pasigaminau veido kremą! Šiandien pagaliau prisikaupiau po ilgų skaitymų. Ačiū visam šitam forumui 4u.gif , nes tik skaitydama jūsų pasisakymus prie to pribrendau.
Pasigaminau 30 ml veido kremuką iš 10 ml sezamų sėklų al., 20 ml hamamelių hidrolato, pusės nubraukto arb. š. emulsinio vaško, 2 l vit. e., 12 l GSE, 9 l levandų ea. Apėmė tiesiog euforija, kai pamačiau, kad viskas išsimaišė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

Norejau paklausti, kur perkat tara kosmetikos gamybai (indeliai, menteles, termometrai ir pan.)? Domintu Kaune arba el. parduotuves. Kol kas randu tik Aroma natural.
Atsakyti