as plaku plastikiniu sauksteliu, jei stipriai plaku, susijungia normaliai
uzmaciau si daikta tai galvoju gal vertetu investuoti, labai palengvintu gamyba. bet kol kas mastau
QUOTE(Sylvergirl @ 2010 07 08, 11:50)
uzmaciau si daikta tai galvoju gal vertetu investuoti, labai palengvintu gamyba. bet kol kas mastau
as senokai jau turiu jacobs plakikli, buvo pridetas prie kavos, antgalis kaip desiniausio tavo idetoj nuorodoj. bandziau uzkurti , bet kazkas nebekontaktuoja, nebeveikia. siaip manau labai fainas dalykas butu, praverstu, nors pati irgi su sauksteliu maisiau, neatsiskyre niekas
Gal kas galit pakomentuoti mango sviesta? Kas cia per daiktas? http://www.akomaskin...roduct.php/312/
Uzmaciau sita puslapi ant savo galvos, tai dabar man ten visko reikia. Butu gerai, jei zinoves paprotintu, kaip atsirinkti, nes as tik naujoke sioje temoje.
Satura, gal Tu zinai, ar mango sviestas vertas demesio? Ar ten ekologija su ornaika, ar daugiau "disneylendas"? Ka galima is jo nuveikti?
Ir dar, tame puslapyje yra du kakvos sviestai. Abu raw, abu organic. Vienas tamsiai rudas, o kitas gelsvas. Kaina vienoda. Kuris geresnis?
Uzmaciau sita puslapi ant savo galvos, tai dabar man ten visko reikia. Butu gerai, jei zinoves paprotintu, kaip atsirinkti, nes as tik naujoke sioje temoje.
Satura, gal Tu zinai, ar mango sviestas vertas demesio? Ar ten ekologija su ornaika, ar daugiau "disneylendas"? Ka galima is jo nuveikti?
Ir dar, tame puslapyje yra du kakvos sviestai. Abu raw, abu organic. Vienas tamsiai rudas, o kitas gelsvas. Kaina vienoda. Kuris geresnis?
QUOTE(Eve-line @ 2010 07 07, 21:51)
4 saukstai Rasos mineralinio vand.
man kažkaip šitas užkliuvo - kažkur esu užmačiusi, kad būtent mineralinio vandens druskingumas gali pakišti koją gaminant įvairius kremus, todėl pati niekad mineralinio į gaminamą kremą nedėjau
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 07 08, 10:09)
Norėjau Jūsų, gaminusių veido kremus paklausti, su kuo juos plakate, kai jungiate abi fazes?
maišau su plastikiniu šaukšteliu, išsimaišo kuo puikiausiai
tas plakiklis man tip top iš Aroma Zone, antgaliai identiški, bet jau kaina pas mus kaip užlaužta - 32 litai Jei kooperuojantis nemokamam siuntimui iš Prancūzijos ar pačiai jį susirinkus (59 EUR), kainuotų tas plakiklis virš 19 litų
QUOTE(Eve-line @ 2010 07 08, 10:33)
mano vakarykstis kremas gavosi toks purus purus kaip bulviu piure toks gali buti?
gali
QUOTE(sophistica @ 2010 07 08, 15:14)
Gal kas galit pakomentuoti mango sviesta? Kas cia per daiktas? http://www.akomaskin...roduct.php/312/
mango sviestas yra geras daiktas. Panašaus plataus panaudojimo kaip kokosų aliejus, tačiau labiau drėkinantis - ir už kokosus, ir už sviestmedį. Pakaitomis naudoti super Kvapo ypatingo nesitikėk, kvepės žolėmis Turėjau iš Kvapų namų mangus - tokius gerus, grūdėtus, tie grūdeliai "sproginėja", tirpsta ant odos.
kiek pamenu, mangus dažnai gamintojai mėgsta valyti, dezodoruoti ir kitaip apdirbti, kad komerciškai tas sviestas būtų patrauklesnis. Koks jis šiame puslapyje - nežinau
net pati nežinau, kodėl man nelabai prie dūšios Akoma Gal kad ten tikrai žiūrėt reikia, ką imi?
jei kakava valgyti - gerklės sutepimui, gydymui sergant, tai psichologiškai rudasis atrodo tikresnis, o jei kur į kremą, tai rudas gali priburti kokią netikėtą purviną spalvą Jei geras kakavos sviestas, kiek teko matyti parsiųsto (ne apie Rūtos ir ne apie aliejus.com parduotuves kalbu), tai lygiai taip pat skaniai, o kartais ir skaniau tas šviesesnis kvepia
Aciu, Satura!
Akoma man kazkaip komerciskiau atrodo, nei kiti puslapiai. Bet is kitos puses- tas ju puslapis kazkoks "isvalytas", atrodo profesionaliai, tai kelia pasitikejima.
O kokius puslapius kosmetikos ingredientams drasiai galima rinktis? Tas prancuziskas geras, kiek supratau?
Noriu muilo, aliejuku, sviestu... Turimi aliejai baiginejasi. Jau keleta uzsisakiau per trapininkes is JAV per coastalscents.com, bet ten eis ilgai, o ir mazai as ten uzsisakiau. Tai dabar spirgu kaza atsisiusti tiesiogiai ir greitai.
Akoma man kazkaip komerciskiau atrodo, nei kiti puslapiai. Bet is kitos puses- tas ju puslapis kazkoks "isvalytas", atrodo profesionaliai, tai kelia pasitikejima.
O kokius puslapius kosmetikos ingredientams drasiai galima rinktis? Tas prancuziskas geras, kiek supratau?
Noriu muilo, aliejuku, sviestu... Turimi aliejai baiginejasi. Jau keleta uzsisakiau per trapininkes is JAV per coastalscents.com, bet ten eis ilgai, o ir mazai as ten uzsisakiau. Tai dabar spirgu kaza atsisiusti tiesiogiai ir greitai.
sophistica, visur yra ir gerų prekių, ir nelabai, taip kad atidžiai skaityk aprašymus, rinkis ir siųskis iš Akomos - ne viena siuntėsi iš ten daug ko. Už prancūziškąjį irgi negarantuoju, nes paskutiniu metu ten lindėjau ir nemažai nagrinėjau Tai visokių dezodoruotų aliejų variantų pamačiau
aptarnavimu dar man Akamuti patiko, jų kokosų aliejus geras, kiek pamenu, tas juodasis muilas kaip visur, o štai eterinių neberizikuočiau, kai užsipirkau smirdančios citrinžolės. Teko atiduot mamai katinam sode nuo agurkų vaikyt
aptarnavimu dar man Akamuti patiko, jų kokosų aliejus geras, kiek pamenu, tas juodasis muilas kaip visur, o štai eterinių neberizikuočiau, kai užsipirkau smirdančios citrinžolės. Teko atiduot mamai katinam sode nuo agurkų vaikyt
QUOTE(sophistica @ 2010 07 08, 15:14)
Siunciausi nemazai is Akoma. ten reikia ziureti, kad butu parasyta Organic arba Raw. Drasiai gali imti sviestmedi, kokosus, kakavos sviesta (turiu ir toki ir toki). Mango sviestas ten, deja, rafinuotas Tikrai patikimi. Atraso is uzklausimus. Nepamirsk i krepseli isideti 10 g nemokama sviestmedzio testeri
QUOTE(sophistica @ 2010 07 08, 20:53)
supere, aciu uz patarimus. Dabar nespejau to testerio paimti, bet kita karta zinosiu. Kad mangai rafinuoti, tai numaniau. O ju buna nerafinuotu? Gal technologiskai neimanoma nerafinuotais prekiauti? Pabandysim rafinuota.
Yra ir nerafinuotu, kurie gerokai brangesni. KN turi labai faina, is AN pirkau irgi nerafinuota, bet visai kitoki nei KN. Butume anksciau susirase, buciau atidavus tau ta mango is akomos. Beje, galiu pasidalinti is ju pirktu biciu ir jojobos vasku
QUOTE(supere @ 2010 07 08, 22:45)
Yra ir nerafinuotu, kurie gerokai brangesni. KN turi labai faina, is AN pirkau irgi nerafinuota, bet visai kitoki nei KN. Butume anksciau susirase, buciau atidavus tau ta mango is akomos. Beje, galiu pasidalinti is ju pirktu biciu ir jojobos vasku
Vaskas man dar mistika- dar nesuvokiu kada jo reikia. Kol kas maisau tik aliejus ir sviestus... Tai Akomos mangas prastas? Juk net rafinuotas gal nieko tokio- maziau like geru savybiu, bet vis vien like kazkas? Gal pabandyti ji pamaisyti su kokiais nerafinuotais aliejais- tai turetu gautis gera konsistencija, turetu teptis gerai, ar jau taip visai- ant lentynos palikti? Akomos puslapyje apie ji labai geri atsiliepimai, atseit su kitais sviestais pamaisius gerai gaunasi... Ir gavimo budas nurodytas- mechaninis spaudimas, na, ne saltasis, bet ir be chemijos.
Reikes turbut sita pabandyti, o paskui palyginimui is KN nusipirkti.
QUOTE(sophistica @ 2010 07 08, 14:14)
Gal kas galit pakomentuoti mango sviesta? Kas cia per daiktas?
Ir dar, tame puslapyje yra du kakvos sviestai.
Ir dar, tame puslapyje yra du kakvos sviestai.
mango sviestas rafinuotas pas juos, spcialiai esu apie ji ju klausus, buvo atiunte aprassyma. as aplamai uk nesu macius pirkti nerafinuoto
tamsus kakavos sviestas su kakava.