QUOTE(Etama @ 2010 06 02, 23:27)
noreciau pasigaminti morku fitoli plaukams, bet galvoju ir taip ir taip
, ar logiskai skamba? gal atsiras bandziusiu ar siaip turinciu minciu apie toki namini gamini?
SKamba keistai. Iš ko tu jį planuoji daryti?
Papildyta:
QUOTE(Evut @ 2010 06 02, 20:47)
O ką obuolių actas duoda plaukams? Ar jis naudingas tik dėl rūgšties? Netiktų koks kitoks actas? Nepastebėjot kokių negerumų, nepradėjo plaukai sausėti, šviesėti?
Man tik vieną kartą labai nuo jo išsipūtė plaukai, tokie papurę gavosi, kadangi man tai visai netinka, tai žiauriai susinervinau, bet jau nebebuvo kada perplauti. Šiaip nuo pleiskanų gerai padeda.
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 06 03, 14:36)
Po plovimo šampūnu, balzamu (jei dedat) ant plaukų užpilti praskiestą actą ir jo nebenuplauti
Aš esu vieną kartą gryną naudojus ir dar Eterinių buvau primaišiusi. O kitą kartą skiestą su vandeniu. Tai grynas nepatiko, labai jau plaukus išpurino. Bet aš tai su vandeniu vis tiek dar perplaunu po acto panaudojimo.
Papildyta:
QUOTE(chemistry @ 2010 06 02, 18:42)
esu skaicius kad galima obuoliu acta skiesti vandeniu santykiu 1:2ir naudoti kaip tonika veidui. Kuri nors bandet? Ir o jeigu imti pvz, viena dali vandens, viena kokio hidrolato ir viena obuoliu acto? ar neverta hidrolato gadinti taip?
Negadink hidrolato. Hidrolatas jau yra savaime kaip tonikas. Actą reikia su vandeniu skiesti, dėl to, kad gryno koncentracija odai būtų per didelė.