QUOTE(Arbuzu @ 2010 05 20, 17:15)
Sveikos mergaitės,
o man toks durnas klausimas, jeigu išsiverdi nuovirą tarkim ramunėlių, dilgelių ar panašiai, tai ar jis genda kambario temperatūroj? ar laikyti šaldytuve?
kažkur radau, kad jeigu daromi mišiniai su vandeniu, iškart reikia dėti konservuojančią medžiagą, o kaip šiuo atveju, kai iš esmės tik vanduo?
o man toks durnas klausimas, jeigu išsiverdi nuovirą tarkim ramunėlių, dilgelių ar panašiai, tai ar jis genda kambario temperatūroj? ar laikyti šaldytuve?
kažkur radau, kad jeigu daromi mišiniai su vandeniu, iškart reikia dėti konservuojančią medžiagą, o kaip šiuo atveju, kai iš esmės tik vanduo?
Patariama daryti su distiliuotu vandeniu ir laikyti šaldytuve, kad ilgiau negestų