Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios II

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 30, 21:39)
o kam deti i saldytuva, viska reikia palikti kambario temperaturoje. Jei nori minkstesnio, kaip ir rasiau, reikia daugiau skystu alieju nei kietu. Man ir kieti nepatinka  schmoll.gif

as dejau kakavos sviesto 20 g, migdolu aliejaus 15ml, levandu hidrolatu 15 ml, raudonuju apelsinu ea 5 lasus, levandu ea 2 lasus, rozmarinu ea 1 lasa, vitamina e 5 lasus.manau, gal ir nemazai tu skysciu, bet gaila, kad i ta saldytuva ikisau... doh.gif
Atsakyti
Man tai iš vis geriausias rankų kremas yra sviestmedžio aliejus išsuktas su kokiu nors baziniu aliejum ir prisidedi savo mėgstamų EA. Nereikia nei jokių hidrolatų, nei kaitinimo ir laikosi ilgai. Na tik reikia kantrybės sukant biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas patartu kaip pasigaminti kuno skraba is siu produktu (nebutinai visu):

- kava
- medus
- druska
- aliejus

Gal dar is ko nors buityje randamo? g.gif

Arba gal zinot kur pirkti gera kuno skraba uz nekosmine kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 02, 08:25)
Sveikutes,
gal kas patartu kaip pasigaminti kuno skraba is siu produktu (nebutinai visu):

- kava
- medus
- druska
- aliejus

Gal dar is ko nors buityje randamo?  g.gif

Tai čia nieko gaminti nereikia, sumaišai ir naudoji thumbup.gif Galima viską, galima kai ką - bandyk. Man labiau kava su medum, o druska su aliejum, bet galimi įvairūs kiti variantai. Proporcijos čia tikrai nėra svarbios wink.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif

O su kuo veida valot? girdejau kazkas moli naudoja? As cia planuoju atnaujinti kosmetika, labai jau minimaliai save priziurejau, tai jau dabar norisi ir veiduka prausti ir sveisti... tai dali kosmetikos noriu pati pasigaminti, kazka elementaraus kaip skrabas. Bet labai reikia patarimu blush2.gif
Kokia paprasta priemone galima veida issivalyti, t.y. nuo inkstiru ar siaip porom valyti ir nesvarumams? g.gif

O ka naudojate pries ir po skutimosi? blush2.gif cia kad spuogiuku nebutu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 02, 10:32)
O su kuo veida valot? girdejau kazkas moli naudoja?

Taip, molius naudojam įvairius. Švelniausias - baltas, raudonas, "rimčiausias" - žaliasis. Maišom su vandeniu ar hidrolatu, pridedam dar kažko pagerinimui (aliejuko, miltelių kokių, EA ir pan.) ir laikom, geriausiai apsipurškiant vandeniu, kad labai staigiai neuždžiūtų smile.gif Būna ir paruoštų jau molio kaukių pirkti, aišku.

Iš scrub'ų veidui naudojami ir kavos tirščiai (tik švelniai masažuoti, nes jie kietoki būna, bet man patinka), ir kukurūzų ar ryžių miltai.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 02, 10:48)
Iš scrub'ų veidui naudojami ir kavos tirščiai (tik švelniai masažuoti, nes jie kietoki būna, bet man patinka), ir kukurūzų ar ryžių miltai.

kavos tirsciai veidui yra labai ziaurus veido zalojimo budas. Kai tu jauna, tai gal tau ir nesvarbu tai, bet gali ateiti laikas kai labai del to pasigailesi ax.gif
Kavos tirsciai itin nerekomenduojami ne tik kad veido, bet kuno odai, kuri yra jautri, problematiska, su issipletusiom porom ir t.t. Kavos tirscius reiketu palikti subiniukui ir slaunims, bet niekur kitur, nebent turite tikrai brezentine oda, kuriai niekas nieko negali padaryti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 02, 20:50)
kavos tirsciai veidui yra labai ziaurus veido zalojimo budas. Kai tu jauna, tai gal tau ir nesvarbu tai, bet gali ateiti laikas kai labai del to pasigailesi  ax.gif
Kavos tirsciai itin nerekomenduojami ne tik kad veido, bet kuno odai, kuri yra jautri, problematiska, su issipletusiom porom ir t.t. Kavos tirscius reiketu palikti subiniukui ir slaunims, bet niekur kitur, nebent turite tikrai brezentine oda, kuriai niekas nieko negali padaryti

Velnias, aš kaip tik kątik veidą su kavos tirščiais nusišveičiau, nors esu skaičiusi, kad veidui jie per aštrūs doh.gif O rankoms galima naudot juos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 02, 20:09)
Velnias, aš kaip tik kątik veidą su kavos tirščiais nusišveičiau, nors esu skaičiusi, kad veidui jie per aštrūs doh.gif O rankoms galima naudot juos?  unsure.gif

sumaisius su aliejum karta per savaite galima, nebent jei rankos labai nusausejusios, serpetojancios
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 02, 20:50)
kavos tirsciai veidui yra labai ziaurus veido zalojimo budas. Kai tu jauna, tai gal tau ir nesvarbu tai, bet gali ateiti laikas kai labai del to pasigailesi  ax.gif

Tik porą kartų ir esu dariusi tokius pilingus - mano odai jų išvis praktiškai nereikia. Bet žinau, kas naudoja daug metų ir tikrai nesigaili wink.gif
Šiaip aš pasigailėsiu tik dėl vieno - kam durna su tavim į diskusijas veliuosi... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 02 gegužės 2010 - 22:33
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 02, 23:07)
Tik porą kartų ir esu dariusi tokius pilingus - mano odai jų išvis praktiškai nereikia. Bet žinau, kas naudoja daug metų ir tikrai nesigaili wink.gif
Šiaip aš pasigailėsiu tik dėl vieno - kam durna su tavim į diskusijas veliuosi...
  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Veidui turbut pasieskosiu pirktinio pagaminto skrabo. O kojos tai jau verkia kaip nori kokio grubesnio masazo biggrin.gif
Atsakyti
Mano manymu, tai dar viskas nuo kavos malimo priklauso ax.gif Ta kava, kuri skirta plikyti puodelyje (ir tai pažymėta ant pakuotės) - labai smulkaus malimo. Pvz. kūnui ji man net per švelni..Praktiškai mano pirktiniame veido šveitiklyje tie abrikosų kauliukų miltai buvo grubesni, nei ta 'puodelių' kava doh.gif
Yra kava, kuri malama kaip miltai, pvz. turkiškai kavai virti..pati anksčiau tame smėlyje virdavau ir naudodavau tą kavą...bet kad ir espresso..irgi itin smulkiai malama kava ax.gif
Atsakyti