Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(Matelyk @ 2010 03 26, 09:47)
margučiai  rolleyes.gif

dažus aš perku skirtus medvilnei...

Kokie gražūs margučiai bigsmile.gif Ir kaip tu netingi keliomis spalvomis dažyt 4u.gif
O dažai, kodėl būtent medvilnei? Kuo jie geresni, nei kiaušininiai?
Atsakyti
Dovanėlėms meistrauti liko T I K 20 dienų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar neturiu visų adresiukų g.gif
Atsakyti
gal jau ir pradesiu si savaitgali dovanele gaminti g.gif doh.gif
Atsakyti
o man kažko nebepatinka ką aš darau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 26, 20:18)
o man kažko nebepatinka ką aš darau  blink.gif

Na, parodyk, gal mums patiks bigsmile.gif

Man nepatinka, kad aš nieko nedarau swapui unsure.gif
Atsakyti
dzūke, lyg ir nieko dovanikė, bet tokio jausmo kaip ACH blink.gif , nesukelia. Šiandiena draugėms parodžiau, tai buvo - vajeeee, kiek darboooooooooo... lotuliukas.gif o norėjau, vajeeeeee, kaip nuostabu lotuliukas.gif
Atsakyti
va va biggrin.gif biggrin.gif .tai ir as nepradedu todel,kad dar neturiu vizijos.nu turi ji pagaliau ateiti.po kolkas ateina tik ne swapiniams darbams.o vizija tai gal ir neateina,kad nelabai turiu supratima kas patinka manajai mergaitei ,o kas ne.ir cia j visai neuzeina g.gif

pasirodysiu su savo paskutiniaja skraiste biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 26 kovo 2010 - 20:50
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 26, 20:30)
Šiandiena draugėms parodžiau, tai buvo - vajeeee, kiek darboooooooooo... lotuliukas.gif o norėjau, vajeeeeee, kaip nuostabu  lotuliukas.gif

Tavo draugės tinginės? lotuliukas.gif
Tai tik iš pavydo nepagyrė lotuliukas.gif

blansyte, graži skraistė thumbup.gif , bet nuotraukoje tokia didelė atrodo, kaip adijalas biggrin.gif

Matelyk, margučių grožis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 26 kovo 2010 - 21:02
verysad.gif negausiu iš blansytės mini šalio verysad.gif Va tokį truputis sumažinus ir man man bigsmile.gif ech
Aš tai ant kakliuko dėčiau wub.gif o ne ant žemės valiočiau biggrin.gif
dzūke, tiesa pasakius tik dabar pagalvojau, kad jos visai nerankdarbiauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 26 kovo 2010 - 21:05
smalsi, tik nepanikuok. Būna taip, kad darai darai, šimtąkart pats matai, ir jau pačiam nebegražu atrodo. Tai nereiškia, kad tavo mergytei nepatiks. Tikrai bus ach mirksiukas.gif

O aš vis dar neapsisprendžiu, ką daryt. Turiu dvi idėjas. Viena nauja, neįprasta, bet nedidukė palyginus. O kita būtų man paprasčiau padaroma, bet didelė. Tai kolkas ir stovi darbukai ax.gif

Aš tai visada paskutinę naktį viską rolleyes.gif Kažkaip niekaip nepavyksta atsikratyti studentės sindromo doh.gif biggrin.gif Nu nemoku iš anksto doh.gif
Papildyta:
blansyte, šalis kaip visada wub.gif Mano mama vaikšto iškėlus nosį, taip demonstratyviai persimetus ant kaklo lotuliukas.gif Laiminga, kaip mažas vaikas biggrin.gif
Atsakyti
nail.gif nu jei atrodo, kad netiks padarytos dovanos jūsų mergikėm, tai galit drąsiai man siųsti bigsmile.gif . Priimsiu bigsmile.gif rolleyes.gif . Adresiuką savo rašyt lotuliukas.gif ? Suknių man niekad nebūna per daug flirt.gif wub.gif

Na o šiaip, tai man regis nepanikuokit baisiai mirksiukas.gif . Šiandien nepatinka, ryt gal nuotaika geresnė, saulytė labiau pašvies ir darbelis gražiau atrodys 4u.gif .

Tik man tai labai neramu dėl tų kurios visai tyli g.gif . Nors murmtelt tai gi galima unsure.gif ? A? Dar kelias dieneles palauksiu, o paskum jau pipirų nusiųsiu į AŽ tongue.gif .

Aš tai šiandien labai malonių akimirkų apturėjau, tai pakylėta jaučiuos lyg dangaus wub.gif . Kažko ypatingo nori rankos griebti ir meistrauti rolleyes.gif . Tikiuos iki rytdienos tos nuotaikos neišsisklaidys thumbup.gif
Atsakyti
Na kai neturiu kur rodosi, tai bent čia pateršiu eterį lotuliukas.gif vaizdu tongue.gif

user posted image
Atsakyti