Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(jura_jurate @ 2010 03 23, 14:05)
Nu as tai labai laukiu smalsios sukneles bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Visos išsimatavot ir man pateikėt dydžius? mad.gif
Bus gražus beformis maišas tongue.gif
Atsakyti
mano namai jau kvepia velykom biggrin.gif dažai... vaškas... kiaušiniai...
šiemet turiu ir pagalbininką tai darbai lėčiau einas lotuliukas.gif

beja, jei kas norėtumėt pamokėlių ar šiaip pasidomauti, prašom į svečius mirksiukas.gif
Atsakyti
Va va tai gal kokius kursiukus Matelyk paorganizuok, bo man su vasku niekaip nesigauna dazyt smile.gif
O a atsitempiu savo meski cia, nes namu savo nebeturiu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2010 03 24, 11:51)
Va va tai gal kokius kursiukus Matelyk paorganizuok, bo man su vasku niekaip nesigauna dazyt smile.gif

kursų tai tikrai neužsiimsiu organizuot, bet kas susidomėjot tikrai prašom.
Jurate savaitgalį aš vienas namuose, užsuk ir pamokinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, kartais ir neblogai, kai nėr namų tongue.gif , tai bent čia vaizdų atsiranda. Žavus meškutis wub.gif . Na o liūdnas gal dėl to, kad bešeimininkis g.gif ?

Jergutėliau bigsmile.gif , būč arčiau, tai tikrai pas Matelyk į svečius įsiprašyčiau. Na bet gi gal kad nutaikysim mirksiukas.gif . Daba dar stipriai sirguliuojanti, tai bijau nuvežt kokią zarazą unsure.gif

Pamažu prabilot bigsmile.gif , tai gal jau nebeatsistatydinsiu irnesakyk.gif hihihi.gif . Tiek to dar čia jus pamuštravosiu liezuvis.gif nail.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 24, 16:20)
Jergutėliau bigsmile.gif , būč arčiau, tai tikrai pas Matelyk į svečius įsiprašyčiau. Na bet gi gal kad nutaikysim  mirksiukas.gif . Daba dar stipriai sirguliuojanti, tai bijau nuvežt kokią zarazą  unsure.gif

Ašarėle, kiaušus galima margint dar visą sav po Velykų (sekantis sekmadienis Atvelykis arba vaikų velykėlės) bigsmile.gif tai manau dar pasveiksi ir sugalvosi kokių reikalų Kaune bigsmile.gif
Atsakyti
Na, o mes nežinau jau kiek metų nedažom kiaušinių tongue.gif ( jei per Velykas abu po pusė kiaušio suvalgom tai būna labai gerai...) o šokoladinius gaminam biggrin.gif šiemet žiūrėsim kaip gausis, turiu minčių kaip ten juos kitais pagaminti g.gif
Atsakyti
aš senųjų tautiškųjų tradicijų puoselėtoja biggrin.gif
Atsakyti
Na sokoladiniai labai faina, bet norisi ir tikru smile.gif
Atsakyti
Kol turėjom dujinę viryklę, dažydavau su vašku. Bet dabar kai turim elektrinę, neatrandu būdo tolygiai šildyti vašką... Dabar su vaikais paišom paprastomis kreidelėmis ir dedam į dažus smile.gif
Matelyk, būtų įdomu tavo margintų kiaušaičių pamatyti ax.gif Kokius dažus naudoji? Gal pati gamini natūralius bigsmile.gif
Atsakyti
laba, einu swapinį darbelį pakankinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 03 25, 21:07)
Kol turėjom dujinę viryklę, dažydavau su vašku. Bet dabar kai turim elektrinę, neatrandu būdo tolygiai šildyti vašką... Dabar su vaikais paišom paprastomis kreidelėmis ir dedam į dažus smile.gif
Matelyk, būtų įdomu tavo margintų kiaušaičių pamatyti ax.gif Kokius dažus naudoji? Gal pati gamini natūralius  bigsmile.gif

kaip įdomiai g.gif aš visą savo gyvenimą lotuliukas.gif tik ant elektrinės viryklės šildau vašką, su dujine nežinočiau kaip elgtis biggrin.gif
aš vašką dedu į skardinę dėžutę nuo kokių konservų ir tada ant mažiausio disko ir pastoviai ant 1 kaitinu thumbup.gif

margučiai rolleyes.gif

dažus aš perku skirtus medvilnei... kažkaip vis neprisiruošiu pati pasigaminti.. nes tuos gaminamus reik gerokai išanksto pasiruoš, o aš juos prisimenu kai jau kiaušus marginu biggrin.gif
Atsakyti