Tai gi laisvų darbelių turi Mėlinytės darbelius pričiupti gali goote už pakarpos
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 19, 13:00)
Tai gi laisvų darbelių turi Mėlinytės darbelius pričiupti gali goote už pakarpos
Nu negaliu į mugę keliaut niekaip negaliu
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 19, 11:52)
Merginos, bet gi, kad nuskilo man Per savo plepumą pakviesta į mugę mano mieste, ... parduotuvėj. Vyks savaitę. Vieta 400litų. Jei suvyliosiu ką nors, bus nemokamai Ašarėle, nenori pabūti manimi? Šiandiena su organizatoriumi kalbėjau užkimusiu balsu, tiksliau vos prakalbu, tai atkimsiu nesupras su kuom kalbėjo
Kažkas iš veliančių mergaičių į mano rajoną atsikraustė, kažkur netoli Molėtų Reikia vylioti, o paskui tik po200 susimokėt už vietą
Papildyta:
oi, išsidaviau savo plepumo priežąstį...
juratela, imk baliončiką
Kažkas iš veliančių mergaičių į mano rajoną atsikraustė, kažkur netoli Molėtų Reikia vylioti, o paskui tik po200 susimokėt už vietą
Papildyta:
oi, išsidaviau savo plepumo priežąstį...
juratela, imk baliončiką
Sėkmės mugėje
Dėkui už balionėlį
smalsi_, Matelyk, irmulia, blansyte, juratela adresus turiu
jura-jurate ir dzūke karts nuo karto pasirodo, tai žinau, kad gyvos ir adresus regis turiu
O va sirenute, roka ir _agnute_ tai šimtas metų negirdėtos, neregėtos . Ką daryt ? Ar čia jau bart ar palaukt ir tikėtis, kad pasitaisys ?
Siaubas koks kosulys . Gal kas receptuką efektyvų ?
jura-jurate ir dzūke karts nuo karto pasirodo, tai žinau, kad gyvos ir adresus regis turiu
O va sirenute, roka ir _agnute_ tai šimtas metų negirdėtos, neregėtos . Ką daryt ? Ar čia jau bart ar palaukt ir tikėtis, kad pasitaisys ?
Siaubas koks kosulys . Gal kas receptuką efektyvų ?
Pasirodau, po atostogu siltu, taigi pilna ideju ir noro vilnele myluoti. Taigi tiketina dovanele gims greit., nes as dar jos net nepradejau taip sakant tinkamo momento laukiau.
Pas mu si savaitgali 4 dienas muge akropolyje.vietos nemokamos.bet jauciu,kad prekyba .As tai darbus atidaviau vienai mergaitei .
Paspaudžiau mygtuką "atsakyti".
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 19, 21:44)
Paspaudžiau mygtuką "atsakyti".
O neturi ką pasakyti?
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 19, 20:56)
O neturi ką pasakyti?
Galvą skauda , mintys galvoj makaluojasi ir nieko protingo nesudedu pasakyt , kažkokia silpnaprotystė
smalsi, aš dar ir veliu , ne tik siuvinėju
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 19, 21:01)
Tikrai, tikrai, labai gražias šlepetes nuvėlė
viską mačiau, bet gi reik kažkaip jus prakalbinti
Aš tai dar balso neturiu, o ryt į darbą
Aš tai dar balso neturiu, o ryt į darbą
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 19, 22:01)
Galvą skauda , mintys galvoj makaluojasi ir nieko protingo nesudedu pasakyt , kažkokia silpnaprotystė
dafai parodyk šlepetes