Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Tai gi laisvų darbelių turi blink.gif Mėlinytės darbelius pričiupti gali ax.gif goote už pakarpos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 19, 13:00)
Tai gi laisvų darbelių turi  blink.gif Mėlinytės darbelius pričiupti gali  ax.gif goote už pakarpos tongue.gif

Nu negaliu į mugę keliaut niekaip negaliu schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 19 kovo 2010 - 12:32
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 19, 11:52)
Merginos, bet gi, kad nuskilo man  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Per savo plepumą pakviesta į mugę mano mieste, ... parduotuvėj. Vyks savaitę. Vieta 400litų. Jei suvyliosiu ką nors, bus nemokamai  bigsmile.gif Ašarėle, nenori pabūti manimi? Šiandiena su organizatoriumi kalbėjau užkimusiu balsu, tiksliau vos prakalbu, tai atkimsiu nesupras su kuom kalbėjo  lotuliukas.gif
Kažkas iš veliančių mergaičių į mano rajoną atsikraustė, kažkur netoli Molėtų g.gif Reikia vylioti, o paskui tik po200 susimokėt už vietą unsure.gif
Papildyta:
ax.gif oi, išsidaviau savo plepumo priežąstį...

juratela, imk baliončiką  4u.gif

Sėkmės mugėje mirksiukas.gif
Dėkui už balionėlį wink.gif
Atsakyti
smalsi_, Matelyk, irmulia, blansyte, juratela adresus turiu thumbup.gif

jura-jurate ir dzūke karts nuo karto pasirodo, tai žinau, kad gyvos ir adresus regis turiu 4u.gif

O va sirenute, roka ir _agnute_ tai šimtas metų negirdėtos, neregėtos g.gif . Ką daryt g.gif ? Ar čia jau bart ar palaukt ir tikėtis, kad pasitaisys tongue.gif ?

Siaubas koks kosulys wacko.gif wacko.gif wacko.gif . Gal kas receptuką efektyvų bigsmile.gif ?
Atsakyti
Pasirodau, po atostogu siltu, taigi pilna ideju ir noro vilnele myluoti. Taigi tiketina dovanele gims greit., nes as dar jos net nepradejau blush2.gif blush2.gif taip sakant tinkamo momento laukiau. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Pas mu si savaitgali 4 dienas muge akropolyje.vietos nemokamos.bet jauciu,kad prekyba schmoll.gif schmoll.gif .As tai darbus atidaviau vienai mergaitei .
Atsakyti
Paspaudžiau mygtuką "atsakyti". g.gif

Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 19, 21:44)
Paspaudžiau mygtuką "atsakyti". g.gif

O neturi ką pasakyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 19, 20:56)
O neturi ką pasakyti?  biggrin.gif

Galvą skauda wacko.gif , mintys galvoj makaluojasi ir nieko protingo nesudedu pasakyt g.gif unsure.gif , kažkokia silpnaprotystė unsure.gif

smalsi, aš dar ir veliu rolleyes.gif , ne tik siuvinėju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 19, 21:01)

Tikrai, tikrai, labai gražias šlepetes nuvėlė thumbup.gif
Atsakyti
tongue.gif viską mačiau, bet gi reik kažkaip jus prakalbinti biggrin.gif
Aš tai dar balso neturiu, o ryt į darbą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 19, 22:01)
Galvą skauda wacko.gif , mintys galvoj makaluojasi ir nieko protingo nesudedu pasakyt g.gif  unsure.gif , kažkokia silpnaprotystė unsure.gif

4u.gif
bigsmile.gif dafai parodyk šlepetes 4u.gif
Atsakyti