Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

As noreciau prisijungti prie Kaledinio... Tik gal galetumete kas nors tiesiogiai nukreipti, kur salygas ir taisykles paskaityti blush2.gif Nes puslapiu sioje temoje daug, o laiko paieskoms mazai smile.gif Kokios apimties darbai gaminami, ar yra kazkokie apribojimai priemoniu kainai ir .t.t.
Atsakyti
Aš irgi prisideda, iki kada pristatyti darbus?
Atsakyti
Swap'o taisyklės:

*Naujos dalyvės parodo savo darbų albumą, ir atsiskleidžia bendraudamos tam tikrą laiką swapo kolektyve;
*Skelbiamas swap'as, iki tam tikros datos registruojasi norinčios, tuo pačiu paskelbiama iki kada turės visos gauti dovanas;
*Surandama moderatorė (ji paprastai nedalyvauja swap'e);
*Moderatorė kokiu nors būdu sumaišo ir kiekvienai paskiria porą, kuriai turi daryti dovaną (kiekviena gauna nick'ą);
*Visos suka galvas, ieško idėjų, skaito porininkės anketą, bando pastebėti, kas jai patinka.
*Išsiunčia adresus moderatorei, o ji išsiuntinėja juos toms, kurios daro dovanas.
*Baigiantis terminui, išsiunčiamos dovanos.
*Gavusioji nufotografuoja dovaną, parodo čia visoms, įkelia nuotraukas į swap'o albumą ir bando atspėti nuo ko atėjo dovana (t.y. atspėti nick'ą, jo nebūna nurodžiusi siuntėja)

cia galima apziureti senesnius darbus:
Swap'o albumas

dovanos sumos niekada nesam ivardine (bent kiek as pamenu). cia daugiau geranoriskumo ar sazines reikalas smile.gif

paskutiniu datu lyg dar neapsprendem...
siulau dovanas gaminti iki gruodzio 1 d.
o paskutine dovana dalyve turi pasiekti iki gruodzio 10 d.

manau laiko tikrai pakankamai, juo lab kad atsirado nauju siuntimo paslaugu per pastomatus - viskas vyksta tikrai greitai ir dar neteko pamesti siuntiniu smile.gif

jai galvojat kitaip - siulykit savo datas wink.gif

Papildyta:
Viksė, Baterflay - idekite nuorodas i savo albumus. papasakokit apie save - kokiais rankdarbiais uzsiimate, kas jums patinka wink.gif
Papildyta:
ir dar sarasa atnesu, kad nepamestume smile.gif

KALĖDINIS SWAPAS

1. juratela
2. roka
3. _agnute_
4. blansyte
5. mėlinytė
6. sirenute
7. fancycolor
...

norincios dalyvauti teskite si sarasiuka isirasydamos save apacioje wink.gif
Atsakyti
Mezgu, neriu... Pagrinde vaikiškus rūbelius, batukus, žaislus, nes mėgstu greitą rezultatą smile.gif Kai tokių mažų darbelių pritrūkstu, imuosi ir didesnių. Dar turiu siuvimo mašiną. Naują smile.gif Vyras sako, kad aš vienintelė šeimoje nusipirkau naują mašiną, visi kiti šeimos nariai važinėja nenaujomis. Pavydi turbūt... smile.gif Bet siūti nemėgstu, nebent gyvenimas priverčia ką nors susiūti ar palenkti. Esu nemanekeniškos figūros, todėl vis brandinu mintį palankyti kursus ir pasimokyti siūti, kad galėčiau kokį rūbelį susikurpti. Kadangi labiau draugauju su skaičiais, o ne su žodžiais, tai prisistatymas toks. Jei kažko trūksta, esu atvira klausimams smile.gif Mano albumas štai čia http://www.supermama...howtopic=973066

Papildau sąrašą
KALĖDINIS SWAPAS

1. juratela
2. roka
3. _agnute_
4. blansyte
5. mėlinytė
6. sirenute
7. fancycolor
8.Viksė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 24 rugsėjo 2015 - 17:57
Vikse, labai mieli mezginukai wink.gif
Dėl swapo, man rodos, paskutiniam kažkuriam buvom nustatę medžiagoms iš kurių gaminam dovanas.
Svarbiausia, kad dovana būtų tvarkinga,su meile gaminta. O pinigais,kitą syk, sunku įvertinti.
Atsakyti
Norėčiau prisijungti ax.gif Visai sudomino, nes nuobodžiauju dekrete šiuo metu smile.gif

Rankdarbius mėgstu daugelio technikų. Galit pasidairyti: http://public.fotki....na/rankdarbiai/
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 09 24, 17:55)
Dar turiu siuvimo mašiną. Naują smile.gif Vyras sako, kad aš vienintelė šeimoje nusipirkau naują mašiną, visi kiti šeimos nariai važinėja nenaujomis. Pavydi turbūt... smile.gif

Labas, labai smagu susipažinti. Prisijuokiau dėl mašinos biggrin.gif

Aš paskutiniu metu vis dažniau pasvajoju apie mezgimo mašiną, bet niekaip neprisiruošiu pasidomėti daugiau šiuo reikalu...
Papildyta:
QUOTE(Shyna @ 2015 09 24, 18:29)
Norėčiau prisijungti  ax.gif Visai sudomino, nes nuobodžiauju dekrete šiuo metu smile.gif

Rankdarbius mėgstu daugelio technikų. Galit pasidairyti: http://public.fotki....na/rankdarbiai/

Kokie žavūs darbai bigsmile.gif Ypatingai papuošalai su vielutės ornamentais wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2015 09 24, 14:40)
aplamai visos rankdarbiu temos labai apmire... gal issikrauste dauguma i FB...

Ir aš tai pastebėjau... Gaila. Su nostalgija prisimenu ir swapus, ir rankdarbių mainus, ir susidomėjusių laiškais perpildytą pašto dėžutę...
Beja, kai kieno dovanota staltiesė iki šiol per šventes papuošia mūsų stalą wub.gif Labai mėgstu ir branginu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 09 24, 20:36)
Beja, kai kieno dovanota staltiesė iki šiol per šventes papuošia mūsų stalą wub.gif Labai mėgstu ir branginu smile.gif

Nu kaip miela wub.gif
Atsakyti
Baterflay, įmeskit nuorodą savo darbelių smile.gif Smalsu pažiūrėti. Tai kiek čia mūsų bus jau 10?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Kadangi man reikia gero spyrio į vieną vietą, norėčiau prisijungti prie jūsų būrelio. Nuorodoje galite pamatyti mano darbelius. Deja, jie gaminti senokai, kes įkvėpimas kažkur pasiklydo ir manęs nebesuranda.... Ir aš jo nesutinku... Gal su jūsų pagalba ir spyriu į minkštą vietą mes vėl susitiksim smile.gif
My Webpage
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti