Na va pagaliau pasirodau kaip jaunas mėnulis o čia tokia ramuma matyt visos darbais užsivertusios
Ramuma????
Alio alio balsą praradau, o esu nepastebėta
Alio alio balsą praradau, o esu nepastebėta
Du adresus jau turiu
Vat tik man įdomu, kai taip tylit, man visai neaišku kaip ten dovanėlės juda ? Nu aš tai už jus nedarysiu
SKELBIU PAIEŠKĄ
Prisistatot visos kur dingusios ir man išsamią ataskaitą ant stalo klojat , nes žiūriu tvarkos visai nėr . Baisuma
Vat tik man įdomu, kai taip tylit, man visai neaišku kaip ten dovanėlės juda ? Nu aš tai už jus nedarysiu
SKELBIU PAIEŠKĄ
Prisistatot visos kur dingusios ir man išsamią ataskaitą ant stalo klojat , nes žiūriu tvarkos visai nėr . Baisuma
Ašarėlės albumą kaip tik žiūrinėjau
Ai, paplepėjau už visą swapo laiką, einu atostogų
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 18, 21:24)
pastebėta pastebėta dabar tai tikrai lekiu adreso rašyti
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 18, 21:36)
Ašarėlės albumą kaip tik žiūrinėjau
kokių dar atostogų ??? nė negalvok
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 18, 21:29)
SKELBIU PAIEŠKĄ
trumpai : kažkuris laikotarpis nekalbadienių o po to dingau iš LT eterio, dabar vėl pasiekiama
pas mane kadangi netas tik darbe, tai namuose net dulka nuo rankdarbiavimo
Labas
O pas mane nėra kada ir rankdarbiauti Simas sirguliuoja, trečiadieniui reikia paruošti pristatymą (temą gavau tik šį trečiadienį), o ruošti net nerandu iš ko
Ech tos vizijos, misijos - teks iš galvos rašyti.
Dar užuolaidas siuva siuva ir niekaip neužbaigia pas mane. Kaip ten išmatavo sieną, tai per trumpos tai per ilgos užuolaidos
Tik nervuojuosi ir tiek, tai tokiai nesinori nei sėsti prie darbelio, kad blogos energijos neįkraučiau į jį
Tikiuosi juodas debesis nuplauks ir užbaigsiu dovanėlę. Jau nedaug beliko daryti, tai dar sulauksiu geros nuotaikos
O pas mane nėra kada ir rankdarbiauti Simas sirguliuoja, trečiadieniui reikia paruošti pristatymą (temą gavau tik šį trečiadienį), o ruošti net nerandu iš ko
Ech tos vizijos, misijos - teks iš galvos rašyti.
Dar užuolaidas siuva siuva ir niekaip neužbaigia pas mane. Kaip ten išmatavo sieną, tai per trumpos tai per ilgos užuolaidos
Tik nervuojuosi ir tiek, tai tokiai nesinori nei sėsti prie darbelio, kad blogos energijos neįkraučiau į jį
Tikiuosi juodas debesis nuplauks ir užbaigsiu dovanėlę. Jau nedaug beliko daryti, tai dar sulauksiu geros nuotaikos
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 18, 21:21)
jura_jurate kaip drugelis skraido
Papildyta:
Šita gi Kaunas man gali siūsti užpildą miegmaišiui...būsiu labai labai apsipatenkinusi. Niekur nerandu, tik Kaune
Papildyta:
blansytė tinklus žvejybai ruošia
Beje, kokio apykakliuko mažo noriu, reiks laisvus darbelius pasižiūrėt
Papildyta:
Šita gi Kaunas man gali siūsti užpildą miegmaišiui...būsiu labai labai apsipatenkinusi. Niekur nerandu, tik Kaune
Papildyta:
blansytė tinklus žvejybai ruošia
Beje, kokio apykakliuko mažo noriu, reiks laisvus darbelius pasižiūrėt
jo, panese mane ant tinklu. Nors zvejoti tai ne
Smalsi nelabai ka mazo turiu,juolab viskas dabar mugeje,bet visada galima padaryti.
Ale kalbos ,kad pagyvejo
Merginos, bet gi, kad nuskilo man Per savo plepumą pakviesta į mugę mano mieste, ... parduotuvėj. Vyks savaitę. Vieta 400litų. Jei suvyliosiu ką nors, bus nemokamai Ašarėle, nenori pabūti manimi? Šiandiena su organizatoriumi kalbėjau užkimusiu balsu, tiksliau vos prakalbu, tai atkimsiu nesupras su kuom kalbėjo
Kažkas iš veliančių mergaičių į mano rajoną atsikraustė, kažkur netoli Molėtų Reikia vylioti, o paskui tik po200 susimokėt už vietą
Papildyta:
oi, išsidaviau savo plepumo priežąstį...
juratela, imk baliončiką
Kažkas iš veliančių mergaičių į mano rajoną atsikraustė, kažkur netoli Molėtų Reikia vylioti, o paskui tik po200 susimokėt už vietą
Papildyta:
oi, išsidaviau savo plepumo priežąstį...
juratela, imk baliončiką
Man atrodo q00te kažkur prie Molėtų gyvena..
Radau ją
Na va, jau man ramiau kiek darosi, bet dar ..... Po truputį atkuntat
Jau keturios mergikės nori gaut dovanėles , o kitos tai nežinau net . Turbūt nei meistrauja, nei gaut nori . Na man regisreikia eit bizūno ieškot, ar dzūkės prašyt, kad vytelių man atsiųstų, bet tų su kuriomis gerai per minkštąją užduot galėčiau
smalsi_ neturiu kuom prekiauja mugėj , tad nepavyks niekaip pabūt tavim .
Jau keturios mergikės nori gaut dovanėles , o kitos tai nežinau net . Turbūt nei meistrauja, nei gaut nori . Na man regisreikia eit bizūno ieškot, ar dzūkės prašyt, kad vytelių man atsiųstų, bet tų su kuriomis gerai per minkštąją užduot galėčiau
smalsi_ neturiu kuom prekiauja mugėj , tad nepavyks niekaip pabūt tavim .