Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Na va pagaliau pasirodau kaip jaunas mėnulis biggrin.gif o čia tokia ramuma unsure.gif biggrin.gif matyt visos darbais užsivertusios bigsmile.gif
Atsakyti
Ramuma???? blink.gif
Alio alio doh.gif balsą praradau, o esu nepastebėta doh.gif
Atsakyti
Du adresus jau turiu nail.gif

g.gif Vat tik man įdomu, kai taip tylit, man visai neaišku kaip ten dovanėlės juda mastau.gif ? Nu aš tai už jus nedarysiu schmoll.gif

SKELBIU PAIEŠKĄ triniti.gif

Prisistatot visos kur dingusios ir man išsamią ataskaitą ant stalo klojat dirol.gif , nes žiūriu tvarkos visai nėr unsure.gif . Baisuma doh.gif
Atsakyti
Ašarėlės albumą kaip tik žiūrinėjau biggrin.gif
Ai, paplepėjau už visą swapo laiką, einu atostogų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 18, 21:24)
Ramuma???? blink.gif
Alio alio  doh.gif balsą praradau, o esu nepastebėta  doh.gif

pastebėta pastebėta mirksiukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif dabar tai tikrai tongue.gif lekiu adreso rašyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 18, 21:36)
Ašarėlės albumą kaip tik žiūrinėjau  biggrin.gif
Ai, paplepėjau už visą swapo laiką, einu atostogų smile.gif

kokių dar atostogų ??? blink.gif blink.gif blink.gif nė negalvok mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 18, 21:29)

SKELBIU PAIEŠKĄ  triniti.gif

Prisistatot visos kur dingusios ir man išsamią ataskaitą ant stalo klojat  dirol.gif , nes žiūriu tvarkos visai nėr  unsure.gif . Baisuma  doh.gif

trumpai : kažkuris laikotarpis nekalbadienių tongue.gif o po to dingau iš LT eterio, dabar vėl pasiekiama biggrin.gif
Atsakyti
pas mane kadangi netas tik darbe, tai namuose net dulka nuo rankdarbiavimo biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

O pas mane nėra kada ir rankdarbiauti verysad.gif Simas sirguliuoja, trečiadieniui reikia paruošti pristatymą (temą gavau tik šį trečiadienį), o ruošti net nerandu iš ko doh.gif
Ech tos vizijos, misijos - teks iš galvos rašyti.
Dar užuolaidas siuva siuva ir niekaip neužbaigia pas mane. Kaip ten išmatavo sieną, tai per trumpos tai per ilgos užuolaidos aggressive.gif
Tik nervuojuosi ir tiek, tai tokiai nesinori nei sėsti prie darbelio, kad blogos energijos neįkraučiau į jį unsure.gif
Tikiuosi juodas debesis nuplauks ir užbaigsiu dovanėlę. Jau nedaug beliko daryti, tai dar sulauksiu geros nuotaikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 18, 21:21)
jura_jurate kaip drugelis skraido  bigsmile.gif
Papildyta:
Šita gi  bigsmile.gif  Kaunas man gali siūsti užpildą miegmaišiui...būsiu labai labai apsipatenkinusi. Niekur nerandu, tik Kaune  verysad.gif
Papildyta:
blansytė tinklus žvejybai ruošia  bigsmile.gif
Beje, kokio apykakliuko mažo noriu, reiks laisvus darbelius pasižiūrėt  bigsmile.gif

jo, panese mane ant tinklu. lotuliukas.gif Nors zvejoti tai ne schmoll.gif
Smalsi nelabai ka mazo turiu,juolab viskas dabar mugeje,bet visada galima padaryti.

Ale kalbos ,kad pagyvejo bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, bet gi, kad nuskilo man lotuliukas.gif lotuliukas.gif Per savo plepumą pakviesta į mugę mano mieste, ... parduotuvėj. Vyks savaitę. Vieta 400litų. Jei suvyliosiu ką nors, bus nemokamai bigsmile.gif Ašarėle, nenori pabūti manimi? Šiandiena su organizatoriumi kalbėjau užkimusiu balsu, tiksliau vos prakalbu, tai atkimsiu nesupras su kuom kalbėjo lotuliukas.gif
Kažkas iš veliančių mergaičių į mano rajoną atsikraustė, kažkur netoli Molėtų g.gif Reikia vylioti, o paskui tik po200 susimokėt už vietą unsure.gif
Papildyta:
ax.gif oi, išsidaviau savo plepumo priežąstį...

juratela, imk baliončiką 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo q00te kažkur prie Molėtų gyvena..
Atsakyti
Radau ją biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 19 kovo 2010 - 11:10
Na va, jau man ramiau kiek darosi, bet dar .....rolleyes.gif Po truputį atkuntat bigsmile.gif
Jau keturios mergikės nori gaut dovanėles thumbup.gif , o kitos tai nežinau net unsure.gif . Turbūt nei meistrauja, nei gaut nori g.gif . Na man regisreikia eit bizūno ieškot, ar dzūkės prašyt, kad vytelių man atsiųstų, bet tų su kuriomis gerai per minkštąją užduot galėčiau lotuliukas.gif

smalsi_ neturiu kuom prekiauja mugėj mirksiukas.gif , tad nepavyks niekaip pabūt tavim lotuliukas.gif .

Atsakyti