Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(roka @ 2015 09 22, 22:52)
Gal darome gruodžio pradžiai? g.gif  Ar lapkričio pabaigai, kad neapsunkintų Kalėdinio darbymečio.

Galima daryti taip, kad gaminame iki lapkričio 29d. ir savaitė išsiuntimui 4u.gif Lai būna rudenėlio swapas, o jeigu greitą kalėdinį sumastysim mažučiuką padaryti tai ir padarysim kaip kad širdelių tema buvo kažkada trumpas ir mažas swapas.

QUOTE(Matelyk @ 2015 09 23, 06:37)
Mielai jus paadministruosiu smile.gif

Dar pagalvojau kad senokai cia mes swapinomes, per ta laika tikrai atsirado nauju rankdarbiautoju, gal galima priimti ir naujokes? Ar vis tik apsistojam ties pirmosiomis/seniausiomis smile.gif

Mielai priimtumėm ir į dalyvaujančių būrį, tad dar pamastyk mirksiukas.gif

Tai aš ir rašiau, kad jungtųsi ir tos, kas negavo kvietimų mirksiukas.gif Vadinasi - visos norinčios 4u.gif
Aš kiek šioje temoje radau dalyvavusių ir kelias iš atminties, toms ir išsiunčiau kvietimus (Na, Svajokliui nepavyko, nes pilna až), o taip tai juk visos laukiamos. 4u.gif
Papildyta:
Labutis 4u.gif
Atsakyti
kai daugiau dalyviu - idomesnis zaidimas smile.gif

gal reiktu pareklamuoti rankdarbiu temose g.gif
Atsakyti
Aš būčiau už Kalėdinį swapą, gruodžio pradžiai, na bet kaip nuspręs dauguma. Pritariu Matelyk, kuo daugiau, tuo smagiau, tad laukiam prisijungiančių, tačiau jei nebus noro, ne bėda smile.gif Manau pakaks dalyvaujančių. Kai pagalvojau nuo paskutinio swapo 5 m, praėjo. Kaip greit.... O prisiminimai kokie... per swapą labai mielų žmonių pažinau smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai beabejo, kad kuo daugiau, tuo smagiau. thumbup.gif Todėl pradžiai išsiunčiau 22 kvietimus. O pareklamuoti tikrai reikėtų 4u.gif
Labai atsiprašau tų, kurios nenorėjo gauti kvietimo 4u.gif
Papildyta:
Man tinka ir Kalėdinis swapas 4u.gif
Atsakyti
Man geriau Kaledinis.Laiko visada truksta,bet geriau veliau smile.gif
Atsakyti
Ačiū už kvietimą, bet laiko neturėsiu...
Linkiu smagaus žaidimo!
Atsakyti
Ta tuomet Kalėdoms swapinamės? Galėtų ir senųjų pensinykių daugaiu sudalyvauti.
Atsakyti
KALĖDINIS SWAPAS "Sniegutis" biggrin.gif

1. juratela
2. roka
3. _agnute_
4. blansyte
5. mėlinytė
6. sirenute
7. fancycolor
...
Papildyta:

Pavadinimas gal per daug įpareigojantis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 24 rugsėjo 2015 - 11:25
gal nereik to pavadinimo, tiesiog Kalėdinis swap'as cool.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2015 09 24, 13:11)
gal nereik to pavadinimo, tiesiog Kalėdinis swap'as cool.gif

Beabejo gali būti tiesiog Kalėdinis. Tiesiog kažkas sakė, kad reikia pavadinimo, tai ir prirašiau 4u.gif

KALĖDINIS SWAPAS

1. juratela
2. roka
3. _agnute_
4. blansyte
5. mėlinytė
6. sirenute
7. fancycolor
...
Atsakyti
Tiesiog Kalėdinis swapas - pats tas. Mačiau Matelyk padirbėjo su reklama forume.Tačiau bent veltinio temose jaučiasi toks apmirimas. Mergaitės gal savo pažįstamas reikia pakalbinti?
Atsakyti
aga, pameciau kvietimu, bet aplamai visos rankdarbiu temos labai apmire... gal issikrauste dauguma i FB...
bet man asmeniskai cia swapintis maloniau smile.gif
paziuresim gal kas prisijungs..

reikia baigti sita sena tema ir sukurti nauja tema smile.gif
Atsakyti