Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Oj kaip faina matyt, mergaites renkantis smile.gif Manau terminas tiesiog iki kaledu gauti siuntinuka. Dar norejo Blansyte dalyvauti, kiek pamenu. Na kas dar? Junkimes :)Oo Juratela dar

KALĖDINIS SWAPASnewyear.gif newyear.gif newyear.gif

1.fancycolor
2.svajoklis
3.roka
4_agnute_ rolleyes.gif
5.Blansytė???
6. Juratela?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fancycolor: 12 lapkričio 2010 - 10:50
Oj laukiam laukiam registruojantis mes laukiam 4u.gif
Atsakyti
as tai jau bijau isipareigoti ,nes galiu ir nebespeti ,o jeigu veleja gauciau taiman visai amen doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 11 15, 14:46)
as tai jau bijau isipareigoti ,nes galiu ir nebespeti ,o jeigu veleja gauciau taiman visai amen  doh.gif  doh.gif

Nu ko jau taip bijai vėlėją gauti, juk ir pati labai gražiai veli mirksiukas.gif
Vat, aš tai abejoju ar dalyvauti, nes baisu kad nespėsiu. O diplominio dar tik pusę turiu (nors ir tą vat šiandien eisiu sužinoti ar kiek išbraukys ar paliks taip kaip yra neaišku doh.gif )
Atsakyti
tai ir bijau jai gausiu veleja ,tai negi jai velsiu ,kai ji pati velia,o kitiems rankdarbiams tikrai nebeturesiu laiko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 11 15, 22:38)
tai ir bijau jai gausiu veleja ,tai negi jai velsiu ,kai ji pati velia,o kitiems rankdarbiams tikrai nebeturesiu laiko. doh.gif

Na juk fantazijai ribų nėra mirksiukas.gif

Taip norėtųsi ir man prie rankdarbių pasikrapštyti ir mielą dovanėlę pagaminti, bet kad baisoka jog nespėsiu verysad.gif
Ech, vat pristačiau šiandien pusė darbo, ale kaip dar bent 20psl. pagaminti doh.gif
Kad kas atneštų Mažvydo biblioteka į namus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu mergiotes, Jus visai duodat, jei noresit tai spesit, na veliau miegot nueisit ar kokia naktele nepamiegosit, ot tai jau cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kad as jau ir taip naktelem ne ka bepamiegu biggrin.gif .o jei ir miegu ,tai ir sapnuose veliu doh.gif
Atsakyti
Man tai naktelės šventas reikalas. Pailsėti reikia rolleyes.gif O tai jei nepailsėsiu tai ir vaikas bus alkanas ir aš ne kaip ne ta koja iš lovos išlipus būsiu ax.gif
Atsakyti
Žiūriu, pencinykių mažoka g.gif ...visos matyt bais užsiėmusios biggrin.gif
Atsakyti
Nutilot,nurimot visos... ax.gif
o gal pabandom iki šv. Velykų pasiswap'int ??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2011 05 24, 20:16)
mane sudomino, gal dar kam įdomu ir norėtumėt sudalyvaut, išmokt  mirksiukas.gif

Labuka 4u.gif
Būtų įdomu, tik kažin ar bus galimybė sudalyvauti rolleyes.gif
Atsakyti