Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

as irgi siulyciau daryti jau kaledini,nes kas cia to laiko wub.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos davai kaledini a....

KALEDINIS SWAPAS

1. fancycolor
2 _agnute_
3.blansyte?
4.juratela?

O nica keiciau nes norejau suvienodini visur smile.gif ale nuotrauka juratela tai gerai paciupai. Man jio atrode per didele tad pratryniau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkaip per visa ekrana doh.gif o mazinti tingejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fancycolor: 04 rugsėjo 2010 - 12:18
QUOTE(fancycolor @ 2010 09 04, 13:17)
Merginos davai kaledini a....

KALEDINIS SWAPAS

1. fancycolor
2 _agnute_
3.blansyte?
4.juratela?

O nica keiciau nes norejau suvienodini visur smile.gif ale nuotrauka juratela tai gerai paciupai. Man jio atrode per didele tad pratryniau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kazkaip per visa ekrana doh.gif o mazinti tingejau.

Dėl swapo aš kažkaip abejoju, nebent pasiimsiu akademines atostogas ir baigiamąją praktiką nusikelsiu, tada taip ax.gif Bet labai jau norisi pabaigti tuos mokslus, juk tyik pusmetis liko, bet nežinia kaip gausis unsure.gif

O nuotrauką netyčia pagavau, nes tuo momentu kaip tik spaudžiau cituoti ir oba, žiūriu dar kažkokią foto įmetei lotuliukas.gif Bet nuostabus šalis thumbup.gif Gal parduodi bigsmile.gif
Atsakyti
Nu gaila Juratela, bet gal dar apsigalvosi? O jau turiu savo namucius SM , kazkaip po pertraukos blush2.gif taip pa salikeli parduosu smile.gif bet jei dalyvautum swape, ir tave istraukciau zinociau ko nori bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2010 09 04, 20:31)
Nu gaila Juratela, bet gal dar apsigalvosi? O jau turiu savo namucius SM , kazkaip po pertraukos  blush2.gif taip pa salikeli parduosu smile.gif bet jei dalyvautum swape, ir tave istraukciau zinociau ko nori bigsmile.gif

Dėl swapo dar pagalvosiu, labai norėčiau dalyvauti, vėl tą džiaugsmą pajusti kai lauki kol Tavo dovanėlė nukeliaus pas gavėją ir galvoji, pataikei ar nepataikei, ar pradžiuginai wub.gif
Na, kol kompanija susirinks, tai ir nuspręsiu, ar spėsiu ar nespėsiu su dovanėlių gaminimu, nes nemėgstu paskubomis kažko gaminti, man patinka kruopštumas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 04 rugsėjo 2010 - 19:43
Tai pensininkes ziuriu nesirodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2010 09 07, 10:42)
Tai pensininkes ziuriu nesirodo  blush2.gif

Todėl kad pensininkai labiausiai laiko neturi ir visur skuba lotuliukas.gif
Atsakyti
kur visos dingę? pats laikas swap'intis jau būtų bigsmile.gif
Atsakyti
lens.gif
Ką veikiat, kuo užsiėmusios?

Gal kas norėtų Kalėdinio swapo, m? smile.gif Ar šiaip kokių Kalėdinių mainų.
Atsakyti
Sveikos, klausykit renkames po truputi kalediniams swapui, negi nesinori kaledinio stebuklo ? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
labai norisi.... blush2.gif
Atsakyti
Stebuklai visada gerai biggrin.gif

O koks gavimo terminas butu?
Nes as ir sukuos kaip vovere rate ir kaip visada reikia siuntinuko kordinates derinti.
Atsakyti
Kalėdinis swapas:

1.fancycolor
2.svajoklis
3.roka
4_agnute_ rolleyes.gif
Atsakyti