as irgi siulyciau daryti jau kaledini,nes kas cia to laiko
Merginos davai kaledini a....
KALEDINIS SWAPAS
1. fancycolor
2 _agnute_
3.blansyte?
4.juratela?
O nica keiciau nes norejau suvienodini visur ale nuotrauka juratela tai gerai paciupai. Man jio atrode per didele tad pratryniau kazkaip per visa ekrana o mazinti tingejau.
KALEDINIS SWAPAS
1. fancycolor
2 _agnute_
3.blansyte?
4.juratela?
O nica keiciau nes norejau suvienodini visur ale nuotrauka juratela tai gerai paciupai. Man jio atrode per didele tad pratryniau kazkaip per visa ekrana o mazinti tingejau.
QUOTE(fancycolor @ 2010 09 04, 13:17)
Merginos davai kaledini a....
KALEDINIS SWAPAS
1. fancycolor
2 _agnute_
3.blansyte?
4.juratela?
KALEDINIS SWAPAS
1. fancycolor
2 _agnute_
3.blansyte?
4.juratela?
Dėl swapo aš kažkaip abejoju, nebent pasiimsiu akademines atostogas ir baigiamąją praktiką nusikelsiu, tada taip Bet labai jau norisi pabaigti tuos mokslus, juk tyik pusmetis liko, bet nežinia kaip gausis
O nuotrauką netyčia pagavau, nes tuo momentu kaip tik spaudžiau cituoti ir oba, žiūriu dar kažkokią foto įmetei Bet nuostabus šalis Gal parduodi
Nu gaila Juratela, bet gal dar apsigalvosi? O jau turiu savo namucius SM , kazkaip po pertraukos taip pa salikeli parduosu bet jei dalyvautum swape, ir tave istraukciau zinociau ko nori
QUOTE(fancycolor @ 2010 09 04, 20:31)
Nu gaila Juratela, bet gal dar apsigalvosi? O jau turiu savo namucius SM , kazkaip po pertraukos taip pa salikeli parduosu bet jei dalyvautum swape, ir tave istraukciau zinociau ko nori
Dėl swapo dar pagalvosiu, labai norėčiau dalyvauti, vėl tą džiaugsmą pajusti kai lauki kol Tavo dovanėlė nukeliaus pas gavėją ir galvoji, pataikei ar nepataikei, ar pradžiuginai
Na, kol kompanija susirinks, tai ir nuspręsiu, ar spėsiu ar nespėsiu su dovanėlių gaminimu, nes nemėgstu paskubomis kažko gaminti, man patinka kruopštumas
Tai pensininkes ziuriu nesirodo
QUOTE(fancycolor @ 2010 09 07, 10:42)
Tai pensininkes ziuriu nesirodo
Todėl kad pensininkai labiausiai laiko neturi ir visur skuba
kur visos dingę? pats laikas swap'intis jau būtų
Ką veikiat, kuo užsiėmusios?
Gal kas norėtų Kalėdinio swapo, m? Ar šiaip kokių Kalėdinių mainų.
Sveikos, klausykit renkames po truputi kalediniams swapui, negi nesinori kaledinio stebuklo ?
labai norisi....
labai norisi....
Stebuklai visada gerai
O koks gavimo terminas butu?
Nes as ir sukuos kaip vovere rate ir kaip visada reikia siuntinuko kordinates derinti.
O koks gavimo terminas butu?
Nes as ir sukuos kaip vovere rate ir kaip visada reikia siuntinuko kordinates derinti.
Kalėdinis swapas:
1.fancycolor
2.svajoklis
3.roka
4_agnute_
1.fancycolor
2.svajoklis
3.roka
4_agnute_