Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Aras atsilo, reikia traukti sijonus wub.gif wub.gif wub.gif ziurekit ir pavydekit koks Rokos sijonas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu tau dar kart Roka 4u.gif
user posted image
Atsakyti
oooo blink.gif kokia nuotaikinga nuotrauka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif niu gražu gražu bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif blink.gif swoon.gif

aggressive.gif ir kodėl aš swape nedalyvavau unsure.gif mastau.gif

Labai graži nuotrauka thumbup.gif ir sijono visas dailumas matos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
vau wub.gif superinis sijonas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2010 05 10, 15:10)
Aras atsilo, reikia traukti sijonus  wub.gif  wub.gif  wub.gif ziurekit ir pavydekit koks Rokos sijonas  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif aciu tau dar kart Roka 4u.gif

thumbup.gif šauniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
wub.gif Reik į sijonų albumą išsisaugoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu joooo, sijonukas liuksiškas wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš jau namie. Išvargusi po talkos, guliu be kvapo ir nieko nenoriu daryti... Ašarėle, dienelę atsikvėpsiu, ir pulsiu darbuotis 4u.gif

Oj, kaip pradžiugino jura_jurates nuotrauka - man smagu, kad Tau smagu wub.gif
Atsakyti
Labas visoms,

šiandien kažkaip prisiminiau, kad juratela jau turbūt sulaukė atžalėlės bigsmile.gif juratela, aūūū, kaip Tu?...
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 06 07, 19:54)
Labas visoms,

šiandien kažkaip prisiminiau, kad juratela jau turbūt sulaukė atžalėlės  bigsmile.gif juratela, aūūū, kaip Tu?...

bigsmile.gif Aha, jau profilyje informacija matosi thumbup.gif

Sveikinimai juratelai ir mažajam Svajukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 06 07, 19:54)
Labas visoms,

šiandien kažkaip prisiminiau, kad juratela jau turbūt sulaukė atžalėlės  bigsmile.gif juratela, aūūū, kaip Tu?...

QUOTE(Ašarėlė @ 2010 06 16, 13:03)
bigsmile.gif Aha, jau profilyje informacija matosi  thumbup.gif

Sveikinimai juratelai  ir mažajam Svajukui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labutis,

Dėkui 4u.gif Jau valgom ir miegam ir kartais patriukšmaujam biggrin.gif
Tik kad truputuką badauti man tenka, nes nežinau nuo ko bėrimukas atsiranda unsure.gif O taip tai smagu thumbup.gif
Atsakyti