Aras atsilo, reikia traukti sijonus ziurekit ir pavydekit koks Rokos sijonas aciu tau dar kart Roka
oooo kokia nuotaikinga nuotrauka niu gražu gražu
ir kodėl aš swape nedalyvavau
Labai graži nuotrauka ir sijono visas dailumas matos
vau superinis sijonas
QUOTE(jura_jurate @ 2010 05 10, 15:10)
Aras atsilo, reikia traukti sijonus ziurekit ir pavydekit koks Rokos sijonas aciu tau dar kart Roka
šauniai atrodo
Reik į sijonų albumą išsisaugoti
Nu joooo, sijonukas liuksiškas
Sveikutės,
aš jau namie. Išvargusi po talkos, guliu be kvapo ir nieko nenoriu daryti... Ašarėle, dienelę atsikvėpsiu, ir pulsiu darbuotis
Oj, kaip pradžiugino jura_jurates nuotrauka - man smagu, kad Tau smagu
aš jau namie. Išvargusi po talkos, guliu be kvapo ir nieko nenoriu daryti... Ašarėle, dienelę atsikvėpsiu, ir pulsiu darbuotis
Oj, kaip pradžiugino jura_jurates nuotrauka - man smagu, kad Tau smagu
Labas visoms,
šiandien kažkaip prisiminiau, kad juratela jau turbūt sulaukė atžalėlės juratela, aūūū, kaip Tu?...
šiandien kažkaip prisiminiau, kad juratela jau turbūt sulaukė atžalėlės juratela, aūūū, kaip Tu?...
QUOTE(roka @ 2010 06 07, 19:54)
Labas visoms,
Aha, jau profilyje informacija matosi
Sveikinimai juratelai ir mažajam Svajukui
QUOTE(roka @ 2010 06 07, 19:54)
Labas visoms,
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 06 16, 13:03)
Labutis,
Dėkui Jau valgom ir miegam ir kartais patriukšmaujam
Tik kad truputuką badauti man tenka, nes nežinau nuo ko bėrimukas atsiranda O taip tai smagu