Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 29, 11:15)

Beje, apie dovanas tai norėjau paklausinėti kažko  g.gif Einu pasižvalgyti iš naujo.
irmulia, kačiukas - atvirukas? O maišiukai piešti, ar tokia medžiagytė?

Jap, atvirukas mirksiukas.gif o maišeliukai siūti, jų audinukas dekoratyvus mirksiukas.gif

Ačiū Ašarėlei už mūsų swap'o suganymą thumbup.gif thumbup.gif super moderatorė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gražių darbelių swapas buvo thumbup.gif , bet kažkaip įpatingai neužmirštami pasiliko Matelyk siuvinėta staltiesė ir roka nertas sijonas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, nagi fokusu fokusai dedas ne kitai, gavau dar viena swapne dovana. doh.gif doh.gif doh.gif nieko nesuprantu, gal kazkas apsiriko...ziurekit

user posted image

labai fainus papuosaliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na bet uz ka tai....
Atsakyti
Na pensinykes isgriuvusios visos ar ka, jokios reakcijos taip sakant.
Atsakyti
a nuo ko gavai juratyt? g.gif:
labai fainas komplektukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2010 05 03, 13:12)
Na pensinykes isgriuvusios visos ar ka, jokios reakcijos taip sakant.

Na, atsipūtę dabar visos , nelaukia jokių netikėtumų biggrin.gif

Gražūs karamelinukai thumbup.gif
Tikrai g.gif kas čia dabar dedasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 04 29, 22:20)
Ačiū Ašarėlei už mūsų swap'o suganymą  thumbup.gif  thumbup.gif  super moderatorė  thumbup.gif

hi.gif aciuks.gif flirt.gif
Reiks, tai pasiruošus padėt pioneer.gif

QUOTE(dzūkė @ 2010 04 30, 13:41)
Sveikos, gražių darbelių swapas buvo thumbup.gif , bet kažkaip įpatingai neužmirštami pasiliko Matelyk siuvinėta staltiesė ir roka nertas sijonas thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar dzūkės kašikiukai rolleyes.gif

unsure.gif na aš kiek tai žinau apie siurprizą, bet manau, kad pati siuntėja atsiras ir paaiškins 4u.gif . Mielas ir dailus komplektukas wub.gif karamelinukas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 05 04, 09:37)
hi.gif  aciuks.gif  flirt.gif
Reiks, tai pasiruošus padėt  pioneer.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir dar dzūkės kašikiukai  rolleyes.gif
unsure.gif na aš kiek tai žinau apie siurprizą, bet manau, kad pati siuntėja atsiras ir paaiškins  4u.gif . Mielas ir dailus komplektukas  wub.gif karamelinukas  wub.gif

Dėkui Ašarėlei už pagalbą 4u.gif
Dėkui visoms už įvertinimą 4u.gif

Buvo taip kaip buvo. Man pasirodė, kad mano Kalėdinė dovanėlė pernai Jura_Juratei buvo permaža, tai laukiau kol kils tinkama idėja, kad labiau nustebinčiau ir pradžiuginčiau ją ax.gif
Tai vat, ji ir kilo per šį swapą. Tik kad su pašto pasiekimu buvo labai sudėtinga, tad vėlai išsiunčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 04 gegužės 2010 - 08:57
Na tikrai labai nustebino Juratela 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu jai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nu einu paziuresiu gal ir mano swapo dovanos per mazos buvo ar ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2010 05 04, 15:37)
Na tikrai labai nustebino Juratela  4u.gif  4u.gif  4u.gif aciu jai labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif nu einu paziuresiu gal ir mano swapo dovanos per mazos buvo ar ka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bebe.gif Visai nejuokinga. Tikrai buvo permažai, nes nelabai ir reiškei savo džiaugsmą. bebe.gif
Aišku materialine prasme tai nepermažai, bet kiekybine, džiaugsmo prasme - kas yra svarbiausia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 04 gegužės 2010 - 15:28
Na, ko čia dabar dovanojatės ir liežuviais svaidotės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 05 04, 16:53)
Na, ko čia dabar dovanojatės ir liežuviais svaidotės hihihi.gif

Taip linksmiau lotuliukas.gif Čia šiaip, juokauju. Juk riekia pasimaivyti ax.gif 4u.gif
Atsakyti