Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(juratela @ 2010 04 29, 09:42)
Na aš ir negalvojau kad kojinytes dovanai man siųsi  drinks_cheers.gif Šiaip galvojau reikės knisti kas man kojinytes siūlė  blush2.gif Nes paskutiniu metu einu ką nors daryti ir per akimirką pamirštu, tai ko aš ėjau  doh.gif

Jep, aš siūliau biggrin.gif
Prisiminiau ir aš tuos primiršimus lotuliukas.gif Tik nėštumo metu maistas kelis kartus buvo prisvilęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2010 04 29, 09:42)
Ale swapinamės swapinamės, reikėtų kokį meetą padaryti. Ech, jeigu ne egzaminai, kuriuos jau nuo kitos savaitėlės tikiuosi pradėti laikyti, o paskui 2.gif, sulakstyčiau su mašinuku po Lietuvėlę, tai bent jau 4 galėčiau prigriebti į meetą  lotuliukas.gif

blink.gif Tau iki gimdymo mėnesiukas...kur Tu dar su mašiniuku lakstyt susiruošiai? unsure.gif
Atsakyti
ikeliu dar pora nuotraukeliu su liemene,sitos geriau parodo visa reikala.Man ji neatrodo didele,megstu kokias ,kad po apacia kazka apsivilkus jausciausi nesuvarzyta drabuzio mirksiukas.gif .O vietoje bliuskutes nenesiociau todel,kad visai nenesioju berankoviu rubu,net ir trumpu rankoviu vengiu,labaiausiai megstu pusilges.
o berete,net ir vyras mano pripazino ,kad man tinka,o jis tai ypac pries jas nusiteikes doh.gif .bet pamates ,tai pakeite nuomone. biggrin.gif

http://public.fotki....5915.html#media
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 28, 22:43)
Gal galima truputis smulkiau paaiškinti?
Čia liemenė, o ne bliuzelė. Tai nėra tokie siūlai, iš kurių mezginys nešiojamas ant nuogo kūno.

bigsmile.gif Su siūlais, tai viskas tvarkoj bigsmile.gif . Ale gi blansyte būt galėjus turėt drabužį 2 in 1, o ne tik liemenę , jei apykaklė netokia gili būtų, 4u.gif . Būt pasisekę labiau biggrin.gif . Dabar turės tik liemenę 4u.gif Nugis visadkai gerai, noris, kad dar geriau būtų bigsmile.gif

QUOTE(Kerpena @ 2010 04 29, 08:43)
Šįkart kaip niekad sklandžiai ir greitai viskas įvyko. Ar čia tik kad pati nedalyvavau taip  atrodė.

Gal mergikės labai ištroškę swapintis buvo, gal kad jų nedaug......... na žodžiu čia jau nepaaiškinamas faktas smile.gif bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 29, 09:03)
Beje, kad Tu būtum mačius kelių profių isterišką juoką, kada mane profesionalia nerėja pavadinai  lotuliukas.gif Tipo profė, o liemenės išmatavimai...
Tokie dalykai labai gražiai pataisomi. Manekenė su tokiais išmatavimais buvo, bet pasirodo ne tik cm svarbu, dar svarbiau kur jie ir  kaip jie išsidėstę...Mano akys tose pačiose akiduobėse ir mato tą patį, ką ir kai kurių čia esančių fėjų

Nei taip buvo, nei tai ką. Nei kas juokėsi, nei ką. Kai nėr prie ko prisikabina, tai pradedi kabinėtis prie savęs mastau.gif .

QUOTE(Matelyk @ 2010 04 29, 09:22)
ačiū Ašarėlei už tinkamą priežiūrą 

hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 29 balandžio 2010 - 10:24
didelis dideliausias ačiū ašarėlei už operatyvumą, atsakingumą ir puikų mūsų visų "suganymą" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2010 04 29, 11:20)
didelis dideliausias ačiū ašarėlei už operatyvumą, atsakingumą ir puikų mūsų visų "suganymą" smile.gif

Kai gerai ganotės lotuliukas.gif , tai gera ir ganyt 4u.gif
Ačiū jums, kad leidotės ganomos rolleyes.gif 4u.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(blansyte @ 2010 04 29, 11:04)
O vietoje bliuskutes nenesiociau todel,kad visai nenesioju berankoviu rubu,net ir trumpu rankoviu vengiu,labaiausiai megstu pusilges.

O aš mielai nešiočiau po švarkiuku tarkim bigsmile.gif mirksiukas.gif Man gražu wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 29, 10:34)
Jep, aš siūliau  biggrin.gif
Prisiminiau ir aš tuos primiršimus  lotuliukas.gif Tik nėštumo metu maistas kelis kartus buvo prisvilęs  ax.gif

Tai lauksiu lauksiu biggrin.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 29, 10:58)
blink.gif Tau iki gimdymo mėnesiukas...kur Tu dar su mašiniuku lakstyt susiruošiai?  unsure.gif

O ką man čia reiškia lotuliukas.gif Juk ir dabar su mašiniuku lakstau. Jeigu vyras nebūtų grįžęs išeiginėms praeitą savaitgalį, būčiau lėkusi pati 140 km pas mamą hihihi.gif

QUOTE(blansyte @ 2010 04 29, 11:04)
ikeliu dar pora nuotraukeliu su liemene,sitos geriau parodo visa reikala.Man ji neatrodo didele,megstu kokias ,kad po apacia kazka apsivilkus jausciausi nesuvarzyta drabuzio  mirksiukas.gif .O vietoje bliuskutes nenesiociau todel,kad visai nenesioju berankoviu rubu,net ir trumpu rankoviu vengiu,labaiausiai megstu pusilges.
o berete,net ir vyras mano pripazino ,kad man tinka,o jis tai ypac pries jas nusiteikes  doh.gif .bet pamates ,tai pakeite nuomone. biggrin.gif

Tikrai gražiai atrodo, o beretė irgi nuostabiai Tau tinka thumbup.gif
Nors aš kepurių nemėgstu, bet visdėlto skybėlaites vyriškas pradėjau vasarą nešioti, ir beretės neatsisakyčiau jeigu taip gerai atrodytų kaip Tau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 29 balandžio 2010 - 11:05
Nusssssss ax.gif ta nuostabi galva tai mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, apie dovanas tai norėjau paklausinėti kažko g.gif Einu pasižvalgyti iš naujo.
irmulia, kačiukas - atvirukas? O maišiukai piešti, ar tokia medžiagytė?
Smalsu - violetinio sijonuko siūliukai - MAXI?

Dar, prašyčiau, albumo slaptažodį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 29 balandžio 2010 - 11:31
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 29, 12:15)
Nusssssss ax.gif ta nuostabi galva tai mano  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Beje, apie dovanas tai norėjau paklausinėti kažko  g.gif Einu pasižvalgyti iš naujo.
Dar, prašyčiau, albumo slaptažodį smile.gif

Šaunu, kad tokia nuostabi mirksiukas.gif
Atsakyti
asariuk ir man slaptazodi mirksiukas.gif
Atsakyti
Slaptažodžius nusiunčiau kas prašėt 4u.gif

Vakare sužiūrėsiu kas dar nesukėlė nuotraukėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 04 29, 09:57)
Visada labai džiugu, kai dovana labiausiai džiaugiasi gavėja  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti