Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 08, 22:56)
O gal pelėsius nuo vytelių valyti?  bigsmile.gif

Nieko nieko, kad kiek bus ir papeliję irnesakyk.gif , negi aš čia iš kokybiškų pinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
dzuke,taip net originaliau hihihi.gif

parsiveziau vaiki is ligonines,kojas operavo,tai itampa buvo visa savaite doh.gif

Dabar jau gerai.nagiukai jam vis puliuodavo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Dzūke, jei tą pelėsį užlakuosi, kad niekur nepabėgtų - jamu biggrin.gif
blansyte, nuskambėjo labai nesmagiai blink.gif Čia po kokios traumos ar CD? unsure.gif
Man tai merginos, jau uodega dega. Ko imuos, vis rezultatai nepatinka verysad.gif verysad.gif Pas kito swapo mergaites jau dovanos yra padarytos, o aš doh.gif

juratela, smalsu apie šaudynes lazeriu, pasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 12, 16:28)
juratela, smalsu apie šaudynes lazeriu, pasakok  mirksiukas.gif

Dalyvius apvelka liemenėm, kuriose yra keturios lemputės raudonos arba mėlynos (būna dvi komandos: raudonieji ir mėlynieji), su lazeriais bėgioji labirintais visiškoje tamsoje, kurioje negali atpažinti kas iš dalyvių bėga, o tik matai šviečiančias lemputes ir turi pataikyti į bėgančio priešo lemputę, tada trumpai priešas negali šaudyti. Žaidžiama iki tol, kol pasibaigia raundas. Raundų yra 3.
Vaikams labai patiko, poto jau vienas kitą (nors ir pirmą kartą kai kurie vienas kitą matė) kvietė į savo gimtadienius, kuriuos darys tik čia lotuliukas.gif
Tikrai buvo smagu.
Jeigu ką domintų tai tiesiogiai kreipiantis į organizatorius - pigiau (nes mes per google suradome per kitą įmonę), www.lazeriai.lt mirksiukas.gif atidaro dažasvydį, bet pradiniame puslapyje yra kita nuoroda, tada atidaro lazerius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 12 kovo 2010 - 20:08
smalsi_, ne trauma,o tiesiog koju nagiukai vis iaugdavo .siandien perrisime buvom,tai atrodo viskas tvarkoje. wub.gif
Atsakyti
visai apleidom tema blink.gif Ei, kur jus visos prapuolet blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
Liko 29 dienelės nail.gif

Na visus svarbius darbelius baigiau, tai daba tėmelę prižiūrėsiu pioneer.gif

Manau, kad jau adresiukus galite siųsti g.gif
Atsakyti
mano apskaičiavimais, man tiek dar ir reikia lotuliukas.gif

adresą naują priduodu ir laukiu svečių bigsmile.gif
Atsakyti
Jūs man labai įtartinai tylios g.gif Einu pro albumus prasinešti cool.gif cool.gif
Atsakyti
Taaaaaaip cool.gif dzūkė metė pinimą ir dabar siuvinėja tongue.gif
Einu toliau šnipinėt bigsmile.gif
Atsakyti
jura_jurate kaip drugelis skraido bigsmile.gif
Papildyta:
Šita gi bigsmile.gif Kaunas man gali siūsti užpildą miegmaišiui...būsiu labai labai apsipatenkinusi. Niekur nerandu, tik Kaune verysad.gif
Papildyta:
blansytė tinklus žvejybai ruošia bigsmile.gif
Beje, kokio apykakliuko mažo noriu, reiks laisvus darbelius pasižiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Bešnipinėdama kažkur nugrybavau lotuliukas.gif Vėl suknelės iš kelio išvedė doh.gif
Atsakyti