Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(juratela @ 2010 04 29, 07:46)
Tiesiog negi negaliu pasiūlyti papildyti komplektuką, gal tada asmeninį swapą padarytume  lotuliukas.gif

bigsmile.gif aaaaaaa, kojinyčių tai aš nepamiršau.
Beje, kad Tu būtum mačius kelių profių isterišką juoką, kada mane profesionalia nerėja pavadinai lotuliukas.gif Tipo profė, o liemenės išmatavimai...
Tokie dalykai labai gražiai pataisomi. Manekenė su tokiais išmatavimais buvo, bet pasirodo ne tik cm svarbu, dar svarbiau kur jie ir kaip jie išsidėstę...Mano akys tose pačiose akiduobėse ir mato tą patį, ką ir kai kurių čia esančių fėjų smile.gif
Atsakyti
smagus ir sklandus swap'as buvo wub.gif pilnas gerų emocijų wub.gif
ačiū Ašarėlei už tinkamą priežiūrą biggrin.gif wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Mano akimis irgi viskas kažkaip labai staiga baigėsi. Noriu dar biggrin.gif
Ačiū visoms už kompaniją - Jūs visos labai šaunios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 29, 09:03)
Beje, kad Tu būtum mačius kelių profių isterišką juoką, kada mane profesionalia nerėja pavadinai  lotuliukas.gif Tipo profė, o liemenės išmatavimai...
Tokie dalykai labai gražiai pataisomi. Manekenė su tokiais išmatavimais buvo, bet pasirodo ne tik cm svarbu, dar svarbiau kur jie ir  kaip jie išsidėstę...Mano akys tose pačiose akiduobėse ir mato tą patį, ką ir kai kurių čia esančių fėjų  smile.gif

Na aš ir negalvojau kad kojinytes dovanai man siųsi drinks_cheers.gif Šiaip galvojau reikės knisti kas man kojinytes siūlė blush2.gif Nes paskutiniu metu einu ką nors daryti ir per akimirką pamirštu, tai ko aš ėjau doh.gif

Dėkui Ašarėlei. Prisijunk šampano vacation4.gif mirksiukas.gif

Ale swapinamės swapinamės, reikėtų kokį meetą padaryti. Ech, jeigu ne egzaminai, kuriuos jau nuo kitos savaitėlės tikiuosi pradėti laikyti, o paskui 2.gif, sulakstyčiau su mašinuku po Lietuvėlę, tai bent jau 4 galėčiau prigriebti į meetą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 29 balandžio 2010 - 08:46
jura_jurate, tikiuosi sijonukas tinka? Sakai, kad mezgiau nežinodama dydžio... Nugi žinojau - anketoje rašei, kad 34-36, pasiėmiau dydžių lentelę ir pažiūrėjau kiek cm per kurią vietą turi būti ax.gif Tikiuosi pataikiau ax.gif
Atsakyti
roka, labai gražus tas sijonukas. Ach, nešiočiau bent jau kokį 40 dydį ir aš norėčiau panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 04 29, 08:50)
roka, labai gražus tas sijonukas.  Ach, nešiočiau bent jau kokį 40 dydį ir aš norėčiau panašaus.

Grožis dar ne viskas - turi gražiai ant sėdynės gult biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 29 balandžio 2010 - 08:53
Tikrai manau sis swapas vyko skalndziai biggrin.gif ir tikrai smagiai 4u.gif Aciu Ašarelei uz darba smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Roka, savaitgali pasistengsiu nufotgrafuot ant naturos sijona smile.gif kad matytum jog tikrai tinka smile.gif O mano pasiulymas tai galioja, nepamirsk smile.gif
Siaip tai ka as galiu pasakyti, mano dovana buvo pati geriausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visada labai džiugu, kai dovana labiausiai džiaugiasi gavėja ax.gif
Atsakyti
labai šaunios dovanos...ir net ankščiau išsidalinot... thumbup.gif

kai pasižiūri, tai atrodo, kad pati dalyvaučiau... lotuliukas.gif
šiurpuliukas ima kai atidarinėjat dovanas.... drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 04 29, 09:57)
Visada labai džiugu, kai dovana labiausiai džiaugiasi gavėja  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 29, 10:03)
Beje, kad Tu būtum mačius kelių profių isterišką juoką, kada mane profesionalia nerėja pavadinai  lotuliukas.gif Tipo profė, o liemenės išmatavimai...
Tokie dalykai labai gražiai pataisomi. Manekenė su tokiais išmatavimais buvo, bet pasirodo ne tik cm svarbu, dar svarbiau kur jie ir  kaip jie išsidėstę...Mano akys tose pačiose akiduobėse ir mato tą patį, ką ir kai kurių čia esančių fėjų  smile.gif

Ai pamirsau pasakyt, tai kuri cia is musu pagiezinga?
Atsakyti