Oficialiai pareiškiu, man daugiau nei vieną auskariukų porą nedovanoti
Ausys skaauda nuo matavimosi
Beretės siūliukai tai bambukiniai
Kur mūsų moderatorė Reik swapą uždaryt
o liemenes siuliukai tai berods medvilne ir gal mochera ar angora.neskiriu visai .Riesinukes tai medvilnines.Vien zodiu viskas natur
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 28, 21:35)
Oficialiai pareiškiu, man daugiau nei vieną auskariukų porą nedovanoti
Atsiprašau. Na anketoje rašei, kad labiausiai mėgsti derinti auskariukus prie drabužių, tai reikėjo kad būtų šioks toks pasirinkimas
Gal trūksta ko nors prie mėlynųjų auskariukų - pvz. apyrankės, pakabuko (o gal ir karoliams dar užtektų), tai rašyk - papildysim Nežinau ar nešioji
raminkis, juratela, viskas gerai. Ir dar kaip gerai Mažius į nertą dėžutę įsidėjo telefoną, sakė labai labai geras daiktas, dabar telefonas nepasimes Net nebandžiau aiškinti, kad ne aš autorė 2
blansyte,
taip, riešinės 100proc. medvilnė, o liemenė iš angoros Viską Tu gerai žinai
blansyte,
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 28, 21:58)
raminkis, juratela, viskas gerai. Ir dar kaip gerai Mažius į nertą dėžutę įsidėjo telefoną, sakė labai labai geras daiktas, dabar telefonas nepasimes Net nebandžiau aiškinti, kad ne aš autorė 2
blansyte,
blansyte,
Na nesinori nuvilti Ypač kai Tu esi profesionalė nėrėja, o aš tik šiaip mėgėja
Smagu, kad rado paskirtį nerta dėžutė, tikiuosi ir kitą bus kam panaudoti
Aišku čia po visų vėlinių, staltiesių ir nėrinių akys raibsta, tai pradedi galvoti, kad reikia rankdarbių kryptį keisti, nes karoliukai tokie mažučiai, kad net nesimato jų, nes gigantiškus retas kas mėgsta
juratela, daryk, kas Tau patinka, o ne, kad itiktum kitiems
Aš gal kažkaip ne taip išsireiškiau Rimtai prieš veidrodį vaipiausi su auskariukais, tai nuo jų kaitaliojimo ausys paraudo Esu labai patenkinta papuošaliukais
Aš gal kažkaip ne taip išsireiškiau Rimtai prieš veidrodį vaipiausi su auskariukais, tai nuo jų kaitaliojimo ausys paraudo Esu labai patenkinta papuošaliukais
QUOTE(_agnute_ @ 2010 04 28, 16:24)
irmulia, kai sužinojau kad dovaną darysiu tau.. švelniai tariant ištiko šokas....
Pajutau kai žinutę man į AŽ atsiuntei . Bet tikrai žinojau, kad susidorodi su tuo jauduliu ir nenuvilsi mergikės
QUOTE(blansyte @ 2010 04 28, 19:24)
ir ant modelio
Vat visad baisu nerti ar megzti kai nesi matęs žmogaus ir negali primatuoti , o tai galėtum tuomet kaip vasarinę bliuzelę dėvėti .
QUOTE(juratela @ 2010 04 28, 21:52)
Atsiprašau.
juratela nepykdyk prašau, bo negalima tavęs barti . Šitokius lovbius prikrovusi, dvi mergikes galima buvo apdovanot, o ji vis stresuoja, kad per mažai . Raminiesi, nes kenkia būsimam tavo .
Man iš ties labai malonu buvo su jumis . O, kad geras ir smagus swapas bus, tai jau pajutau tuomet kai mano pupa iš pirmo karto jus sumakalavo . Tuomet pasakiau sau - GERA PRADŽIA, GERA BUS IR PABAIGA
Džiugu, kad nei viena nelikote nuvilta (labai tuom tikiu) . Džiugu, kad dovanėlės tikrai labai dailios, mielos ir gausios . Džiugu, kad iki swapo pabaigos dar 2 dienos, o mes susisukom labai greitai .
Pavasarinį swapą skelbiu - BAIGTĄ
Lekiu ieškoti sąrašiuko, o jūs tempiat užbaigtuvių tortą bei šomtaną
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 28, 22:35)
Vat visad baisu nerti ar megzti kai nesi matęs žmogaus ir negali primatuoti , o tai galėtum tuomet kaip vasarinę bliuzelę dėvėti .
Gal galima truputis smulkiau paaiškinti?
Čia liemenė, o ne bliuzelė. Tai nėra tokie siūlai, iš kurių mezginys nešiojamas ant nuogo kūno.
PAVASARINIS PENCINYKIŲ SWAPAS BAIGTAS
1. irmulia- _agnute_
2. blansyte- smalsi_
3. jura-jurate - roka
4. roka- Matelyk
5. smalsi_ - juratela
6. juratela - Sirenute
7. _ agnute_ - jura_jurate
8. Matelyk - dzūke
9. Sirenute - blansyte
10. dzūkė - irmulia
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 28, 22:18)
juratela, daryk, kas Tau patinka, o ne, kad itiktum kitiems
Gerai išsireiškei Viskas tvarkoj. Tiesiog negi negaliu pasiūlyti papildyti komplektuką, gal tada asmeninį swapą padarytume
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 28, 22:35)
juratela nepykdyk prašau, bo negalima tavęs barti . Šitokius lovbius prikrovusi, dvi mergikes galima buvo apdovanot, o ji vis stresuoja, kad per mažai . Raminiesi, nes kenkia būsimam tavo .
Visada atrodo, kad per mažai
labas rytas...
kažkaip greitai dovanas išsidalinom
o dabar pertrauka iki šv. Kalėdų ?
kažkaip greitai dovanas išsidalinom
o dabar pertrauka iki šv. Kalėdų ?
Šįkart kaip niekad sklandžiai ir greitai viskas įvyko. Ar čia tik kad pati nedalyvavau taip atrodė.