Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 28, 13:49)
Apie valdžios jautrumą mes jau žinom rolleyes.gif
Neapkraunu SM, tik tiek  mirksiukas.gif
Visi mano namų gyventojai dėkojam už dovaną  thumbup.gif
Su naujais auskariukais bėgu pasiimti mažiaus biggrin.gif

Smagu, kad patiko thumbup.gif Aišku, kai nunėriau dėžutę, o paskui dar kartą paskaičiau Tavo anketą ir išsigandau, kad profesionaliai neriu doh.gif
O angeliukas tai tikrai ne todėl kad laukiuosi blush2.gif Tiesiog jau seniai jis man patinka, todėl ir pasirinkau jį pirmiausia išbandymui ir pagalvojau bus visai miela ax.gif

Kerpena, juk reikėjo ką nors naujo padaryti, tai teko ir dekupažą išbandyti. Bandomoji dėžutė namie ir dar nebaigta, nes keitėsi skonis jas bedarant lotuliukas.gif
Atsakyti
pagaliau ir as parsiradau su savo dovana.Nu bet bijau jums rodyti,o tai dar nuspresit ,kad man per daug,ir liepsit kam nors dali atiduoti g.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 04 28, 19:04)
pagaliau ir as parsiradau su savo dovana.Nu bet bijau jums rodyti,o tai dar nuspresit ,kad man per daug,ir liepsit kam nors dali atiduoti  g.gif  g.gif  biggrin.gif

o tu pamėgink... gal ne tokios ir gobšios mes biggrin.gif
Atsakyti
nu gerai jau gerai,bet zinokit ,kad cia mano bigsmile.gif bigsmile.gif

tai va nusinesiau i darba savo dovana,kadangi ja pasiemiau pakeliui

user posted image

net fotoaparata del to nesiausi bigsmile.gif

user posted image

o visa vidine dalis jau fotografuota namie.

istraukiau stai toki maiseli

user posted image
Papildyta:
is maiselio isemiau kalna nertu grozybiu. thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

net nezinau nuo ko pradeti ,nes viskas puiku,viskas tinka ir labai patinka
Papildyta:
Tai vat ,nuostabios riesinukes,man labai reikalingos prie mano plko paltuko triju ketvirciu rankovemis.kaip tik masciau kur gauti kokias nelabai siltas,kad galeciau dabar nesioti. bigsmile.gif

user posted image
nuostabi baltut baltutele berete ir auskariukai apnertukai.Niekada nesimatavau bereciu,bet tik siandien supratau ,kaip ji man tinka bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
ir pati nuostabiausia dalis bigsmile.gif bigsmile.gif minkstute ,svelnute liemene
.Apie tokia svajojau ilgai.O mano feja pasirodo gerai pasniukstinejo ir pataike tiesiai i desimtuka thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

viskas kartu

user posted image

ir ant modelio

user posted image

dar yra ir laiskelis-receptas,bet jo tai jau neskaitysiu jums. tongue.gif

labai tau aciu smalsi .didelis diedeliausias 4u.gif 4u.gif 4u.gif Penktadieni eisiu i koncerta ir butinai pasipuosiu siais groziais bigsmile.gif
Atsakyti
cia gal visos is pavydo nualpot,kad jokios reakcijos biggrin.gif
Atsakyti
Na, jūs su nėrimais ir siuvinėjimais tikrai išpritėjot wacko.gif
Grožių grožiai ir šitiek darbo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 28 balandžio 2010 - 19:45
atsiimu savo žodžius smile.gif atiduok riešines ph34r.gif
Atsakyti
Na fantastika, o ne dovanos wub.gif

Ech įsimaišiau aš čia viena tokia tarp profesionalių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 28 balandžio 2010 - 19:55
user posted image

user posted image
Blansyte, parašysiu į AŽ smile.gif

Atsakyti
Aš kaip profis iškart į beretę žvairuoju... Labai mieli siūliukai atrodo. Ir dailutėliai nunerta. Smagu, blansyt, kad tinka thumbup.gif
Atsakyti
Na bet kaip suknele tai smarkiai susitraukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Reiktu ir man sijona ant naturos pafotkint, ale ner kur vakare tamsu jau bute...
Palaukit tai swapas baigtas jau? nesamone,,,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura_jurate: 28 balandžio 2010 - 20:12
Tikras nėrinių swapas. smile.gif smalsi pačioje pradžioje, kaip užrodė visoms picasos albumus, tai ir įniko nerti visos bigsmile.gif

Gražios dovanos wub.gif
Atsakyti