Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(jura_jurate @ 2010 04 28, 14:36)
Papildyta:
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  su tokiais zodziais neterskim eterio, jei kas ne taip prasom i az.  blink.gif  blink.gif  blink.gif  siaip tai likau abstulbus, gal man kas paaiskins ka blogo padariau?

nieko nesupratau išvis...
gyvenkim draugiškai friends.gif
o dovanos.... tai tikrai nuostabios ir nepakartojamos cool.gif
Atsakyti
_agnute_ ačiū ploja.gif ploja.gif ploja.gif beje ir koks smagus sutapimas - anam swape aš dariau dovanėlę, o šiam tu man 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 04 28, 16:14)
_agnute_ ačiū ploja.gif ploja.gif ploja.gif beje ir koks smagus sutapimas - anam swape aš dariau dovanėlę, o šiam tu man  4u.gif  thumbup.gif

irmulia, kai sužinojau kad dovaną darysiu tau.. švelniai tariant ištiko šokas....
bežiūrinėdama tavo blog'ą jau senai supratau kad tu daugelyje sričių tikras asas, o kalėdinė swap'o dovana tai tik patvirtino..
todėl labai džiaugiuosi, kad prijuostė tiko ir patiko... juo labiau, kad tai pirmas mano toks rimtas siuvinys blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 28 balandžio 2010 - 15:25
Parbėgau, kad dovanas peržiūrėti.
QUOTE(juratela @ 2010 04 28, 08:50)
Čia vat man reikėtų stresuoti po staltiesių, kašikų ir veltų darbelių, kad maniškė gali nepatikti  doh.gif  Tikiuosi kad bent saugiai nukeliaus  unsure.gif

Viskas čiki 4u.gif
Tik Tavo nuotraukų aš nematau verysad.gif

Siuvinėta fėja, sijonukas bigsmile.gif O sijonuko spalva atsižvelgiant į mergaitės mėgiamą spalvą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2010 04 28, 15:24)
......
todėl labai džiaugiuosi, kad prijuostė tiko ir patiko... juo labiau, kad tai pirmas mano toks rimtas siuvinys  blush2.gif

Rimtai? blink.gif niu galiu pasakyti kad labai vykusi pirmoji prijuostė - negaliu prikibti ( mėgstu kabinėtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif profesinė liga ) beje dėl tų sausainukų sveikuolių - jie nerealūs, taip kad garsiai prašau receptuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Beje, ar pastebėjote, kad šio swapo dovanėlėse iš ties daug siuvinių ir nėrinių ? smagus sutapimas thumbup.gif thumbup.gif

Ei, panos ar kas bandė namie daryti Kuršėnų vyniotinį? o aš išbandžiau biggrin.gif niu žinokit, laiko visai neužima,o skonis tip top kaip pirktinio - na gerai, 100 kartų skaniau ir sveikiau thumbup.gif

psio, lekiu toliau darbuotis , reikia žūtbūt užbaigti vieną darbą iki savaitgalio (o šis nenumaldomai artėja doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 04 28, 15:31)
beje dėl tų sausainukų sveikuolių - jie nerealūs, taip kad garsiai prašau receptuko  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir aš prašau 4u.gif
Atsakyti
kadangi daug ką darau "iš akies" tai receptas toks preliminarus :

50 g. sviesto
250 g. avižinių dribsnių
po 100 g. ko turit sezamo, migdolų. lukštentų saulėgrąžų ir t.t
keli šaukštai cukraus
1 didesnis kiaušinis
vandens vonelelės principu ištirtpiname sviesta su cukrumi, sudedama visus sausus ingridientus, biškį pakaitiname ir nuimamame. įmušame kiaušinį. leidžiame išbrinkti 10-15 min. formuojame norimos formos sausainiukus, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame l10-15 min 200-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Rekomenduoju atidžiai stebėti kepimo procesą, kad nesudegtų.. nes gali iškepti ir greičiau..
ataušiname ir skanaujame..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 28 balandžio 2010 - 15:48
QUOTE(juratela @ 2010 04 27, 17:38)
Ir aš jau turiu siuntinuką  biggrin.gif
Taigi ataneša man tokią dėžutę
user posted image
Ir viskas kartu
user posted image

merginos, ar matot nuotraukytes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 28, 16:48)
merginos, ar matot nuotraukytes?  g.gif

nea unsure.gif
Atsakyti
smalsi, čia kur cituota, nerodo, bet anam puslapy, kur įkėlei, tai man rodo. Ir pasididina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 balandžio 2010 - 15:58
QUOTE(Kerpena @ 2010 04 28, 16:57)
smalsi, čia kur cituota, nerodo, bet anam puslapy, kur įkėlei, tai man rodo. Ir pasididina.

Kerpena, savo ir aš matau. Domiuosi dovana, kurią gavo juratela mirksiukas.gif

Oi, berašant praregėjau bigsmile.gif lotuliukas.gif
Dovanėlė labai tvarkinga. Kaži, labai sunku dekupažinti ant audinio? Mažai kas tuom užsiima g.gif

Jaučiu po darbo reik pamiegoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 28 balandžio 2010 - 16:09
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 28, 17:01)

Jaučiu po darbo reik pamiegoti  rolleyes.gif

man turbūt irgi, nes irgi nežinia kur ir ką matau blush2.gif
Atsakyti