Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Labas, dar nieko nemačiau tik pranešu, kad iš po paros darbo grįžau. Vežu mamą namo ir į siuntas....
Atsakyti
blansyte - 15.00 val siuntų skyriuje lauks tavęs siuntinukas iš Vilniaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

bigsmile.gif na tai kas irmuliai dovanėlę darė? Bus variantų daugiau bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 28 balandžio 2010 - 10:33
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 28, 10:23)
Labas, dar nieko nemačiau tik pranešu, kad iš po paros darbo grįžau. Vežu mamą namo ir į siuntas....

QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 28, 10:33)
blansyte - 15.00 val siuntų skyriuje lauks tavęs siuntinukas iš Vilniaus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai kam gi atiteks įžymioji suknia, a? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 04 28, 11:39)
Tai kam gi atiteks įžymioji suknia, a?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Laukiam flirt.gif ir matysim ką turim angel.gif
Atsakyti
Ašarėle, jau rašiau, bet darkart parašysiu - ačiū už karolius. Negaliu atsidžiaugti...
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 04 28, 11:59)
Ašarėle, jau rašiau, bet darkart parašysiu - ačiū už karolius. Negaliu atsidžiaugti...

blush2.gif
Na man labai buvo miela jos meistrauti wub.gif . Visas kuo geriausias emocijas į juos sudėjau smile.gif rolleyes.gif . Puoškis, brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 28, 11:45)
Laukiam  flirt.gif ir matysim ką turim  angel.gif

nu sukniai butu bent jau mano ugio paklause,bet kad niekas neklause g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 04 28, 12:32)
nu sukniai butu bent jau mano ugio paklause,bet kad niekas neklause  g.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Buvo liepta viską surašyt komentaruose prie anketos umn.gif . Tai jei to nepadariai ir per trumpą gausi, tai jau tik save brungioji kaltink tongue.gif
Atsakyti
Zinok Blansyt man sijona irgi nunere neklausus jokiu diuomenu, taigi , kad stebuklai stebuklai
Atsakyti
bigsmile.gif

Žiūrim, ką turim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Arba mano fėja nėščia, arba aš gavau tokį palinkįjimą, kad balsu susijuokiau lotuliukas.gif
Iš siuntų gavau tokį siuntinuką
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 28 balandžio 2010 - 12:26
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 28, 13:15)

bigsmile.gif jau turi? g.gif
bigsmile.gif rodai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 28, 13:15)

rodyk greičiau bigsmile.gif
Atsakyti