smalsi_ 16.20 val. bėgi į siuntų skyrių
PAVASARINIS PENCINYKIŲ SWAPAS
Dovanėles turim gauti visos iki balandžio 30 d.
1. irmulia- siuntinukas nuo 13.10 val. laukia siuntų skyriuje
2. blansyte- ryt, poryt laukia dovanos. Kokiu būdu atkeliaus informuosiu vėliau
3. jura-jurate - nuo 8.00 val. siuntinukas laukia kol prigriebsi
4. roka- Matelyk
5. smalsi_ - siuntinukas 16.20 val jau bus siuntų skyriuje
6. juratela - laukiam reportažo
7. _ agnute_ - vakare turėtų pasibelst į duris pasiuntinukas
8. Matelyk - dzūke
9. Sirenute - blansyte
10. dzūkė - irmulia
Dovanėles turim gauti visos iki balandžio 30 d.
1. irmulia- siuntinukas nuo 13.10 val. laukia siuntų skyriuje
2. blansyte- ryt, poryt laukia dovanos. Kokiu būdu atkeliaus informuosiu vėliau
3. jura-jurate - nuo 8.00 val. siuntinukas laukia kol prigriebsi
4. roka- Matelyk
5. smalsi_ - siuntinukas 16.20 val jau bus siuntų skyriuje
6. juratela - laukiam reportažo
7. _ agnute_ - vakare turėtų pasibelst į duris pasiuntinukas
8. Matelyk - dzūke
9. Sirenute - blansyte
10. dzūkė - irmulia
Oj, kad prisižadėjus būsiu Namukas dar nebaigtas įrengti, bet skubam, skubam. Manau realiai nuo liepos mėnesio galėsim pakviesti svečius. Ir šiais metais bus labai pigiai, nes aplinkos dar nėra, išorinė apdaila turbūt irgi bus nebaigta.. Na matysim...
Aš tai tik šiaip, darbinykas, namukas mano mamos...
Tikiu, kad taip būna... Šeimininkai vasaros pradžioje rezervuoja už žemą kainą, o atėjus sezono įkarščiui žmonės patys pradeda į namus vaikščioti, siūlo trigubai, tai ir persigalvoja bobulytės.
Būna ir atvirkščiai, laikai kambarį 2 mėnesius o žmonės ima ir neatvažiuoja, neperspėja. Reikia sakyčiau užstatą palikti. Bet irgi nežinia, ant ko pataikysi...
Na viskas jau, atsiprašau, kad nelabai į temą.. Lauksim vaizdų
Aš tai tik šiaip, darbinykas, namukas mano mamos...
QUOTE(juratela @ 2010 04 27, 12:02)
Nors kartais tai tikrai būna, kad užsisakai kambarį ir lieki ant ledo. vienais metais mums taip ir buvo, susitarėm kad atvažiuojam, o atvažiavus sako neprisimenu, kambarių laisvų nėra
Tikiu, kad taip būna... Šeimininkai vasaros pradžioje rezervuoja už žemą kainą, o atėjus sezono įkarščiui žmonės patys pradeda į namus vaikščioti, siūlo trigubai, tai ir persigalvoja bobulytės.
Būna ir atvirkščiai, laikai kambarį 2 mėnesius o žmonės ima ir neatvažiuoja, neperspėja. Reikia sakyčiau užstatą palikti. Bet irgi nežinia, ant ko pataikysi...
Na viskas jau, atsiprašau, kad nelabai į temą.. Lauksim vaizdų
Pagaliau atkurnejau su siuntinuku MANE ISTIKO SOKAS kai atidariau siuntinuka.
Pirmiausia speliojau KAS toki dalyka galejo padaryti. Viena mintis SMALSI bet siuntinukas is Vilniaus tai manau ROKA.
ROKA as apakusi apsalusi, negaliu atsidziaugti Dekoju Tau labai labai, sijonas labai dailutis, labai kruopsciai padarytas, tikras stebuklas, puikiai tinka, tik gaila namie viena nebuvo kam apsirengus nufotkinti. ACIUUUUUUUU. lABAI LABAI... kazkaip net per daug apdovanota jauciuosi. aI Dar pamirsau pasakyti, kad sijonas su pamusalu.
LABAI LABAI ACIU
Pirmiausia speliojau KAS toki dalyka galejo padaryti. Viena mintis SMALSI bet siuntinukas is Vilniaus tai manau ROKA.
ROKA as apakusi apsalusi, negaliu atsidziaugti Dekoju Tau labai labai, sijonas labai dailutis, labai kruopsciai padarytas, tikras stebuklas, puikiai tinka, tik gaila namie viena nebuvo kam apsirengus nufotkinti. ACIUUUUUUUU. lABAI LABAI... kazkaip net per daug apdovanota jauciuosi. aI Dar pamirsau pasakyti, kad sijonas su pamusalu.
LABAI LABAI ACIU
eina sau koks sijonas.tai pasistenge mergaite
žemai lenkiu savo galvą . Fantastiškas sijonas . Na ir dovanos .
roka debiutas swape tavo
Laukiam laukiam dar vaizdų
roka debiutas swape tavo
Laukiam laukiam dar vaizdų
aš šokiruota nu ir sijonas... o spalva
Vau Koks grožis
O kas idomiausia, neaisku is kur mano ismatavimus Roka zinojo
Ir aš jau turiu siuntinuką
Taigi ataneša man tokią dėžutę
Kuo greičiau lukštenu, o ten
Du mieli krepšiukai, vienas su mielom kojytėm dekupažuotas, o kitame iš jų pyrago receptukas, kurį kažkada seniai galvojau išbandyti. Na, dabar turėsiu po ranka, tai tikrai išbandysiu FĖJA GALI RUOŠTIS KELIONEI Į VILNIŲ PYRAGO RAGAUTI
Dar dėžutėje krepšelis
O tame krepšelyje dar dvi mielos dovanėlės
Šalis. Taip suprantu "tapyba ant šilko"
Kurį jau pabaigus reportažą panaudosiu lėkdama į paskaitas
Ir lininė tašytė su išsiųtom gėlytėm, kurios gaila bus naudoti, kad nesutepti, bet manau irgi atitarnaus pagal paskirtį
Ir viskas kartu
Dėkui mano Fėja už mielas dovanėles
Tik vat nelabai žinau kas. Gal Agnutė, o gal Sirenutė. Turbūt neatspėsiu. Gal kol parlėksiu Jūs jau būsite išnarplioję mano fėjos paslaptį
Iki, lekiu į paskaitas. Ech, jau vėluosiu
Taigi ataneša man tokią dėžutę
Kuo greičiau lukštenu, o ten
Du mieli krepšiukai, vienas su mielom kojytėm dekupažuotas, o kitame iš jų pyrago receptukas, kurį kažkada seniai galvojau išbandyti. Na, dabar turėsiu po ranka, tai tikrai išbandysiu FĖJA GALI RUOŠTIS KELIONEI Į VILNIŲ PYRAGO RAGAUTI
Dar dėžutėje krepšelis
O tame krepšelyje dar dvi mielos dovanėlės
Šalis. Taip suprantu "tapyba ant šilko"
Kurį jau pabaigus reportažą panaudosiu lėkdama į paskaitas
Ir lininė tašytė su išsiųtom gėlytėm, kurios gaila bus naudoti, kad nesutepti, bet manau irgi atitarnaus pagal paskirtį
Ir viskas kartu
Dėkui mano Fėja už mielas dovanėles
Tik vat nelabai žinau kas. Gal Agnutė, o gal Sirenutė. Turbūt neatspėsiu. Gal kol parlėksiu Jūs jau būsite išnarplioję mano fėjos paslaptį
Iki, lekiu į paskaitas. Ech, jau vėluosiu
Ale žiūriu, kad į swapo albumą tai nuotraukėlių nesukeliat
Nepatingim, nepatingim
Nepatingim, nepatingim
Oj, nesąmonė, net pyktelėjau Buvau tikra, kad smalsią užpulsit, o čia, taip greit mane parišot...
Bet svarbiausia, kad tiko
juratela, aš irgi nelabai Tau padėsiu spėlioti... Nelabai pažįstu mergaites. Gal agnute?
Raudono maišelio ir aš nesvietiškai norėčiau
Ir pėdutės kokios mielos...
Bet svarbiausia, kad tiko
juratela, aš irgi nelabai Tau padėsiu spėlioti... Nelabai pažįstu mergaites. Gal agnute?
Raudono maišelio ir aš nesvietiškai norėčiau
Ir pėdutės kokios mielos...