Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

smalsi_ 16.20 val. bėgi į siuntų skyrių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted imagePAVASARINIS PENCINYKIŲ SWAPAS user posted image

Dovanėles turim gauti visos iki balandžio 30 d.

1. irmulia- siuntinukas nuo 13.10 val. laukia siuntų skyriuje
2. blansyte- ryt, poryt laukia dovanos. Kokiu būdu atkeliaus informuosiu vėliau
3. jura-jurate - nuo 8.00 val. siuntinukas laukia kol prigriebsi
4. roka- Matelyk
5. smalsi_ - siuntinukas 16.20 val jau bus siuntų skyriuje
6. juratela - laukiam reportažo
7. _ agnute_ - vakare turėtų pasibelst į duris pasiuntinukas
8. Matelyk - dzūke
9. Sirenute - blansyte
10. dzūkė - irmulia
Atsakyti
Oj, kad prisižadėjus būsiu blush2.gif biggrin.gif Namukas dar nebaigtas įrengti, bet skubam, skubam. Manau realiai nuo liepos mėnesio galėsim pakviesti svečius. Ir šiais metais bus labai pigiai, nes aplinkos dar nėra, išorinė apdaila turbūt irgi bus nebaigta.. Na matysim...
Aš tai tik šiaip, darbinykas, namukas mano mamos...

QUOTE(juratela @ 2010 04 27, 12:02)
Nors kartais tai tikrai būna, kad užsisakai kambarį ir lieki ant ledo. vienais metais mums taip ir buvo, susitarėm kad atvažiuojam, o atvažiavus sako neprisimenu, kambarių laisvų nėra  doh.gif

Tikiu, kad taip būna... Šeimininkai vasaros pradžioje rezervuoja už žemą kainą, o atėjus sezono įkarščiui žmonės patys pradeda į namus vaikščioti, siūlo trigubai, tai ir persigalvoja bobulytės.
Būna ir atvirkščiai, laikai kambarį 2 mėnesius o žmonės ima ir neatvažiuoja, neperspėja. Reikia sakyčiau užstatą palikti. Bet irgi nežinia, ant ko pataikysi...

Na viskas jau, atsiprašau, kad nelabai į temą.. Lauksim vaizdų
Atsakyti
Pagaliau atkurnejau su siuntinuku smile.gif MANE ISTIKO SOKAS kai atidariau siuntinuka.

user posted image

user posted image

user posted image

Pirmiausia speliojau KAS toki dalyka galejo padaryti. Viena mintis SMALSI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet siuntinukas is Vilniaus tai manau ROKA.
ROKA as apakusi apsalusi, negaliu atsidziaugti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dekoju Tau labai labai, sijonas labai dailutis, labai kruopsciai padarytas, tikras stebuklas, puikiai tinka, tik gaila namie viena nebuvo kam apsirengus nufotkinti. ACIUUUUUUUU. lABAI LABAI... 4u.gif 4u.gif 4u.gif kazkaip net per daug apdovanota jauciuosi. aI Dar pamirsau pasakyti, kad sijonas su pamusalu. smile.gif
LABAI LABAI ACIU smile.gif
Atsakyti
eina sau koks sijonas.tai pasistenge mergaite thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
swoon.gif swoon.gif swoon.gif žemai lenkiu savo galvą . Fantastiškas sijonas wub.gif wub.gif wub.gif . Na ir dovanos wub.gif yahoo.gif thumbup.gif .

roka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif debiutas swape tavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Laukiam laukiam dar vaizdų rolleyes.gif
Atsakyti
aš šokiruota cool.gif nu ir sijonas... o spalva wub.gif
Atsakyti
Vau blink.gif Koks grožis wub.gif
Atsakyti
O kas idomiausia, neaisku is kur mano ismatavimus Roka zinojo blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Ir aš jau turiu siuntinuką biggrin.gif

Taigi ataneša man tokią dėžutę
user posted image

Kuo greičiau lukštenu, o ten
user posted image
Du mieli krepšiukai, vienas su mielom kojytėm dekupažuotas, o kitame iš jų pyrago receptukas, kurį kažkada seniai galvojau išbandyti. Na, dabar turėsiu po ranka, tai tikrai išbandysiu biggrin.gif FĖJA GALI RUOŠTIS KELIONEI Į VILNIŲ PYRAGO RAGAUTI mirksiukas.gif
user posted image
Dar dėžutėje krepšelis
user posted image

O tame krepšelyje dar dvi mielos dovanėlės 4u.gif
Šalis. Taip suprantu "tapyba ant šilko"
user posted image

Kurį jau pabaigus reportažą panaudosiu lėkdama į paskaitas rolleyes.gif
Ir lininė tašytė su išsiųtom gėlytėm, kurios gaila bus naudoti, kad nesutepti, bet manau irgi atitarnaus pagal paskirtį ax.gif
user posted image

Ir viskas kartu
user posted image

Dėkui mano Fėja už mielas dovanėles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik vat nelabai žinau kas. Gal Agnutė, o gal Sirenutė. Turbūt neatspėsiu. Gal kol parlėksiu Jūs jau būsite išnarplioję mano fėjos paslaptį ax.gif
Iki, lekiu į paskaitas. Ech, jau vėluosiu doh.gif
Atsakyti
Ale žiūriu, kad į swapo albumą tai nuotraukėlių nesukeliat nono.gif
Nepatingim, nepatingim nail.gif
Atsakyti
Oj, nesąmonė, net pyktelėjau doh.gif Buvau tikra, kad smalsią užpulsit, o čia, taip greit mane parišot... biggrin.gif
Bet svarbiausia, kad tiko ax.gif

juratela, aš irgi nelabai Tau padėsiu spėlioti... Nelabai pažįstu mergaites. Gal agnute?
Raudono maišelio ir aš nesvietiškai norėčiau ax.gif biggrin.gif
Ir pėdutės kokios mielos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 27 balandžio 2010 - 17:31