Sveikos
O aš savo darbelį šią savaitėlę padėjusi į šalį, nes visai nėra laiko prie jo prisėsti
Vakar buvo mano sūnelio gimtadienis, tai senelis ekskursiją padarė oro uoste skrydžių vadovų treniruoklius aprodė, lėktuvus pavaldyti davė, tai toks patenkintas buvo, kad kur realiai valdo oro erdvę net neįdomu jam buvo, nes ten jau dirba su tikrais lėktuvais, tai jau ten jau buvo aišku, kad valdyti negalės
Aišku dar bokšte įdomu buvo pasižvalgyti iš taip aukštai po oro uostą.
Rytoj vat pusbroliai, draugai atvažiuos, tai darbelio pas mane, kad nesuspėju, o dar į paskaitas šią savaitę būtina nueiti, nes keitėsi dėstytojas
Na, bet smagu kad mažiui patiko papuoštas kambarys, o rytoj bus staigmena, važiuos šaudyti lazeriais su draugais
Tai va, šventės, mokslai ir nėra laiko kuom nors daugiau užsiimti. Gerai nors kad nuo vakar pasiėmiau mėnesį atostogų ir į darbą nereikia
, o tai nežinia kaip būtų buvę, jeigu dar ir darbe sėdėti reikėtų, tai išvis nieko nepasidaryčiau
Ale žiūriu ko aš negaunu iš swapo laiškų e-mailu, ogi kažko neužsiprenumeruota ji pas mane, nors anksčiau gaudavau