Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(smalsi_ @ 2010 02 20, 13:47)
O kodėl pusrutulių neliepi išsimatuot? bigsmile.gif

karsta.gif aš jau užkimau berėkaudama, kad visa ką išsimatuotumėt flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 02 20, 14:11)
karsta.gif aš jau užkimau berėkaudama, kad visa ką išsimatuotumėt  flirt.gif

Ai ir tegu. Šiandiena gumos nusipirkau, tai ką nors ant jos ir nunersiu lotuliukas.gif
Šiaip visokių gėrių rankdarbiams prisipirkau šiandiena wub.gif einu meistrauti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
dovanos idėją pagaliau turiu smile.gif
tai jau šis tas manau ax.gif
Atsakyti
o kaip tylu cia g.gif
Atsakyti
Matyt pencinykės tylos įžadus davė ax.gif
Atsakyti
Visos dirba susikaupe ko gero, ner kada kalbas varinet smile.gif
Atsakyti
Kaip visos stropiai dirbat bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
aš su savo darbo tempais galiu paskutinė likt doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O aš savo darbelį šią savaitėlę padėjusi į šalį, nes visai nėra laiko prie jo prisėsti doh.gif
Vakar buvo mano sūnelio gimtadienis, tai senelis ekskursiją padarė oro uoste skrydžių vadovų treniruoklius aprodė, lėktuvus pavaldyti davė, tai toks patenkintas buvo, kad kur realiai valdo oro erdvę net neįdomu jam buvo, nes ten jau dirba su tikrais lėktuvais, tai jau ten jau buvo aišku, kad valdyti negalės lotuliukas.gif Aišku dar bokšte įdomu buvo pasižvalgyti iš taip aukštai po oro uostą.

Rytoj vat pusbroliai, draugai atvažiuos, tai darbelio pas mane, kad nesuspėju, o dar į paskaitas šią savaitę būtina nueiti, nes keitėsi dėstytojas doh.gif
Na, bet smagu kad mažiui patiko papuoštas kambarys, o rytoj bus staigmena, važiuos šaudyti lazeriais su draugais biggrin.gif

Tai va, šventės, mokslai ir nėra laiko kuom nors daugiau užsiimti. Gerai nors kad nuo vakar pasiėmiau mėnesį atostogų ir į darbą nereikia thumbup.gif , o tai nežinia kaip būtų buvę, jeigu dar ir darbe sėdėti reikėtų, tai išvis nieko nepasidaryčiau doh.gif

Ale žiūriu ko aš negaunu iš swapo laiškų e-mailu, ogi kažko neužsiprenumeruota ji pas mane, nors anksčiau gaudavau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 04 kovo 2010 - 16:22
Dovanėlėm gaminti turite tik 38 dieneles nail.gif nail.gif nail.gif nail.gif nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 08 kovo 2010 - 13:04
Aha, jau reika pradėt nagus galast nail.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 08, 14:18)
Aha, jau reika pradėt  nagus galast nail.gif  unsure.gif

O gal pelėsius nuo vytelių valyti? bigsmile.gif
Atsakyti