Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(jura_jurate @ 2010 04 25, 20:24)
jOO Dzuke saunuole :0 Matelyk tokios dovaneles tikrai nusipelne, juk ne kiekviena drys staltiese siuvineti  4u.gif Na si karta Matelyk dovanele nenusivils, nes yra tikrai buve, kad dovanele ...........

Jei nepatiks nepasakys, kaip ir tą kartą tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Net albumą pasižiūrėjau, kad įsitikinčiau ar teisingai pagalvojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 25 balandžio 2010 - 20:59
user posted imagePAVASARINIS PENCINYKIŲ SWAPAS user posted image

Dovanėles turim gauti visos iki balandžio 30 d.

1. irmulia- ryt po ryt laukia dovanėlės. Detaliau parašysiu, kai patikslins fėja
2. blansyte- ryt, poryt laukia dovanos. Kokiu būdu atkeliaus informuosiu vėliau
3. jura-jurate
4. roka- Matelyk
5. smalsi_
6. juratela
7. _ agnute_ - ryt, poryt laukia pasiuntinuko. Man į AŽ prašom parašyk, kada būni namuose
8. Matelyk - dzūke
9. Sirenute - blansyte
10. dzūkė - irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 25 balandžio 2010 - 21:09
Iki šio penktadienio visos turi gauti dovanėles. Prašau pasiskubinti tų, kurios dar neišsiuntė smile.gif 4u.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
juratela 13,10val autobusų stoties siuntų skyriuje lauks siuntinukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

šią savaitę daug vaizdų nusimato bigsmile.gif laukiam laukiam biggrin.gif

kiek pamenu ir jura jurate šiand turi kažką gauti bigsmile.gif
Atsakyti
Tik Ašarėlė pasibarė, iš karto reikalas pajudėjo lotuliukas.gif

Gražios gautosios dovanos.
Staltiesė tai iš vis, neįsivaizduoju, kiek laiko ten reikėjo taip išsiuvinėti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 26, 10:08)
juratela 13,10val autobusų stoties siuntų skyriuje lauks siuntinukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

bigsmile.gif
Tik vat nežinau ar šiandien pavyks prigriebti unsure.gif Nebent po paskaitų kokią 21val. lėkti jeigu dirba dar g.gif
Turiu ilsėtis, ale darbų, kad parsivelku namo temstant arba geriausiu atveju po 18val. doh.gif
Papildyta:
Dirba iki 21.45val. Na tai jeigu bus jėgų ir pilvo netemps, tai lėksiu biggrin.gif
Papildyta:
O iš kokio miesto klausti, nes ten reikia pasakyti iš kur lauki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 04 26, 10:15)
Staltiesė tai iš vis,  neįsivaizduoju, kiek laiko ten reikėjo taip išsiuvinėti blink.gif

2 mėnesius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 04 26, 10:15)
Tik Ašarėlė pasibarė, iš karto reikalas pajudėjo lotuliukas.gif

doh.gif kad tu žinotum kaip negera bartis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 26, 10:58)
doh.gif kad tu žinotum kaip negera bartis  doh.gif

Labai gerai žinau. rolleyes.gif
Atsakyti
jooo, ši savaitėlė dovanų lietumi kvepia wub.gif o aš laukiu nesulaukiu biggrin.gif , tik jei ryt atkeliautų (žiūrint kokiu būdu) tai sudėtingiau bus mane pasiekti 4u.gif

Laba merginos, niu kaip savaitgalis? aš va vis serganti , niu visai atsibodo, plius niekas nepadeda ( jau į arbatas žiūrėti nebegaliu verysad.gif ) o oras toks wub.gif ech doh.gif
Atsakyti
irmulia console.gif . Mes su pupa visą mėnesį iš ligų kapstėmės doh.gif . Nors man kosuliai dar nepraeina schmoll.gif .

jura_jurate būk pasiruošus ar šiandien ar ryt (tikliai parašysiu vėliau) sulakstyti į stotį 4u.gif
Atsakyti