Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

user posted imagePAVASARINIS PENCINYKIŲ SWAPAS user posted image

Dovanėles turim gauti visos iki balandžio 30 d.

1. irmulia
2. blansyte
3. jura-jurate
4. roka- Matelyk 4u.gif
5. smalsi_
6. juratela
7. _ agnute_
8. Matelyk
9. Sirenute - blansyte 4u.gif
10. dzūkė - irmulia 4u.gif
Atsakyti
Na ką, perskaičiau mergyčių anketas, liko agnutė ir Matelyk biggrin.gif Kuri dabar iš Kauno, m? biggrin.gif
Atsakyti
roka, dar kankinasi lotuliukas.gif
Ašarėle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 04 23, 21:31)
Na ką, perskaičiau mergyčių anketas, liko agnutė ir Matelyk  biggrin.gif Kuri dabar iš Kauno, m?  biggrin.gif

Abi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O, jau matau, Matelyk biggrin.gif Ačiū Tau biggrin.gif Oj išdūrėt judvi su Ašarėle mane su tais išmatavimais - tiek matavausi, matavausi, taip vargau biggrin.gif Rimtai maniau smalsi mano fėja doh.gif biggrin.gif O dar kai gavau megztą puošmeną ant kaklo, rimtai pagalvojau - ji...Na ir privargau spėliodama biggrin.gif

Ačiū darkart. Nuoširdžiai apsidžiaugiau gavusi tokią dovaną wub.gif
Atsakyti
Pintas krepšiukas wub.gif
Šį kartą vaikams nesakiau, kad swape dalyvauju, nes mano vaikinas 12m. taip pat vieną kartelį prilipo prie manes. Man tai vaikų darbeliai kažkas pasakiško wub.gif
Atsakyti
Dar norėjau blansytei pasakyti - bet jau dovanėlės gausumas...Eik Tu sau... Pasistengei iš peties. Ir jau tie džiovinti obuoliukai....
Atsakyti
Na tai žiūriu roka paplušėjo biškuliuką lotuliukas.gif kol spėliojo kas dovanėlę meistravo biggrin.gif .

Na šiandien tylit, tai jaučiu vaizdų nebus g.gif .

Gero svaitgalio visoms 4u.gif . Kas dar pluša prie dovanėlių, tai linkiu kuo greičiau kad užbaigtuvėmis kvepėtų, nes beturim tik 6 dieneles iki swapo pabaigos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 04 23, 18:22)
nesunku buvo mane atspeti,nesislapsčiau  wub.gif .o kašikėli tai mano pagrandukas darė  biggrin.gif .,o obuoliukus tetis kaime dziovina  biggrin.gif

Ačiū blanksyte uz visa dovanyna, skubu pranesti kad obuoliukai visi jau sunaikinti biggrin.gif O ta pintinele tokia faina, as cia praeita swapa vis tikejausi is dzukes kazka pinto gauti, bet kad tavo pagrandukas tokius grozius daro net nesitikejau, Zodziu didelis Ačiū visai jūsų šeimynai 4u.gif
Atsakyti
labas dienas, ir ko čia šiand taip tylu biggrin.gif

dabar net nežinau kuo pirmiau džiaugtis, ar kad mano dovana patiko, ar kad pati šiand dovaną gavau bigsmile.gif

gal nuo pradžių biggrin.gif
Roka tikrai labai džiaugiuos kad pataikiau su dovana... pasirodo net spalvas nutaikiau.. nes va dėl jų labiausiai ir vargau, tavo anketa skelbė tik kad nemėgsti žalios ir viskas doh.gif (pirminis sumanymas buvo su žalia spalva)
gero praktiško naudojimo mirksiukas.gif
smagiai jūs čia vakar mane paspėliojot, smagu kad ne iškarto buvo aišku biggrin.gif

QUOTE(sirenute @ 2010 04 23, 17:48)

va šita nuotrauka tai mane biškutuką suglumino (suprasit vėliau lotuliukas.gif )

Blansyte puikiai pasidarbavai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 24, 12:28)
Na šiandien tylit, tai jaučiu vaizdų nebus  g.gif .

tuoj bus bigsmile.gif
Atsakyti
tęsiu pasakojimą biggrin.gif

taigis šiand rytą važiuodama į turgą žvigterėjau į pašto dėžutę, o ten bigsmile.gif kvietimas į paštą thumbup.gif iškart supratau nuo ko biggrin.gif
lekiu į paštą, užlendu prieš vaikinuką lotuliukas.gif ir atsiimu savo dėžę bigsmile.gif

user posted image

nieko nelaukus mašinoj praplėšiu ir mano džiaugsmas liejasi per kraštus wub.gif
dėl siuntėjos neapsirikau wub.gif viską greitom supakuoju atgal ir lekiu į turgų, o paskui pas mamą kad viską nufotkinti ir jums parodyti.

taigis žiūrim ką turim bigsmile.gif
user posted image

labai puiki pintinėlė su dangteliu iš abijų pusių thumbup.gif
user posted image

pasirodo tai dar neviskas... lendam vidun bigsmile.gif
user posted image

o ten mažasis indeliukas-krepšeliukas mano petruškom bigsmile.gif
user posted image

ir visas lobis kartu smile.gif
user posted image

ačiū ačiū ir dar 1000 ačiū mano fėjai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
iskart aisku nuo ko tai.Dzukes kasikeliai tikras geris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti