PAVASARINIS PENCINYKIŲ SWAPAS
Dovanėles turim gauti visos iki balandžio 30 d.
1. irmulia
2. blansyte
3. jura-jurate
4. roka- Matelyk
5. smalsi_
6. juratela
7. _ agnute_
8. Matelyk
9. Sirenute - blansyte
10. dzūkė - irmulia
Na ką, perskaičiau mergyčių anketas, liko agnutė ir Matelyk Kuri dabar iš Kauno, m?
roka, dar kankinasi
Ašarėle
Ašarėle
QUOTE(roka @ 2010 04 23, 21:31)
Na ką, perskaičiau mergyčių anketas, liko agnutė ir Matelyk Kuri dabar iš Kauno, m?
Abi
O, jau matau, Matelyk Ačiū Tau Oj išdūrėt judvi su Ašarėle mane su tais išmatavimais - tiek matavausi, matavausi, taip vargau Rimtai maniau smalsi mano fėja O dar kai gavau megztą puošmeną ant kaklo, rimtai pagalvojau - ji...Na ir privargau spėliodama
Ačiū darkart. Nuoširdžiai apsidžiaugiau gavusi tokią dovaną
Ačiū darkart. Nuoširdžiai apsidžiaugiau gavusi tokią dovaną
Pintas krepšiukas
Šį kartą vaikams nesakiau, kad swape dalyvauju, nes mano vaikinas 12m. taip pat vieną kartelį prilipo prie manes. Man tai vaikų darbeliai kažkas pasakiško
Šį kartą vaikams nesakiau, kad swape dalyvauju, nes mano vaikinas 12m. taip pat vieną kartelį prilipo prie manes. Man tai vaikų darbeliai kažkas pasakiško
Dar norėjau blansytei pasakyti - bet jau dovanėlės gausumas...Eik Tu sau... Pasistengei iš peties. Ir jau tie džiovinti obuoliukai....
Na tai žiūriu roka paplušėjo biškuliuką kol spėliojo kas dovanėlę meistravo .
Na šiandien tylit, tai jaučiu vaizdų nebus .
Gero svaitgalio visoms . Kas dar pluša prie dovanėlių, tai linkiu kuo greičiau kad užbaigtuvėmis kvepėtų, nes beturim tik 6 dieneles iki swapo pabaigos
Gero svaitgalio visoms . Kas dar pluša prie dovanėlių, tai linkiu kuo greičiau kad užbaigtuvėmis kvepėtų, nes beturim tik 6 dieneles iki swapo pabaigos
QUOTE(blansyte @ 2010 04 23, 18:22)
nesunku buvo mane atspeti,nesislapsčiau .o kašikėli tai mano pagrandukas darė .,o obuoliukus tetis kaime dziovina
Ačiū blanksyte uz visa dovanyna, skubu pranesti kad obuoliukai visi jau sunaikinti O ta pintinele tokia faina, as cia praeita swapa vis tikejausi is dzukes kazka pinto gauti, bet kad tavo pagrandukas tokius grozius daro net nesitikejau, Zodziu didelis Ačiū visai jūsų šeimynai
labas dienas, ir ko čia šiand taip tylu
dabar net nežinau kuo pirmiau džiaugtis, ar kad mano dovana patiko, ar kad pati šiand dovaną gavau
gal nuo pradžių
Roka tikrai labai džiaugiuos kad pataikiau su dovana... pasirodo net spalvas nutaikiau.. nes va dėl jų labiausiai ir vargau, tavo anketa skelbė tik kad nemėgsti žalios ir viskas (pirminis sumanymas buvo su žalia spalva)
gero praktiško naudojimo
smagiai jūs čia vakar mane paspėliojot, smagu kad ne iškarto buvo aišku
va šita nuotrauka tai mane biškutuką suglumino (suprasit vėliau )
Blansyte puikiai pasidarbavai
Papildyta:
tuoj bus
dabar net nežinau kuo pirmiau džiaugtis, ar kad mano dovana patiko, ar kad pati šiand dovaną gavau
gal nuo pradžių
Roka tikrai labai džiaugiuos kad pataikiau su dovana... pasirodo net spalvas nutaikiau.. nes va dėl jų labiausiai ir vargau, tavo anketa skelbė tik kad nemėgsti žalios ir viskas (pirminis sumanymas buvo su žalia spalva)
gero praktiško naudojimo
smagiai jūs čia vakar mane paspėliojot, smagu kad ne iškarto buvo aišku
QUOTE(sirenute @ 2010 04 23, 17:48)
va šita nuotrauka tai mane biškutuką suglumino (suprasit vėliau )
Blansyte puikiai pasidarbavai
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 24, 12:28)
tuoj bus
tęsiu pasakojimą
taigis šiand rytą važiuodama į turgą žvigterėjau į pašto dėžutę, o ten kvietimas į paštą iškart supratau nuo ko
lekiu į paštą, užlendu prieš vaikinuką ir atsiimu savo dėžę
nieko nelaukus mašinoj praplėšiu ir mano džiaugsmas liejasi per kraštus
dėl siuntėjos neapsirikau viską greitom supakuoju atgal ir lekiu į turgų, o paskui pas mamą kad viską nufotkinti ir jums parodyti.
taigis žiūrim ką turim
labai puiki pintinėlė su dangteliu iš abijų pusių
pasirodo tai dar neviskas... lendam vidun
o ten mažasis indeliukas-krepšeliukas mano petruškom
ir visas lobis kartu
ačiū ačiū ir dar 1000 ačiū mano fėjai
taigis šiand rytą važiuodama į turgą žvigterėjau į pašto dėžutę, o ten kvietimas į paštą iškart supratau nuo ko
lekiu į paštą, užlendu prieš vaikinuką ir atsiimu savo dėžę
nieko nelaukus mašinoj praplėšiu ir mano džiaugsmas liejasi per kraštus
dėl siuntėjos neapsirikau viską greitom supakuoju atgal ir lekiu į turgų, o paskui pas mamą kad viską nufotkinti ir jums parodyti.
taigis žiūrim ką turim
labai puiki pintinėlė su dangteliu iš abijų pusių
pasirodo tai dar neviskas... lendam vidun
o ten mažasis indeliukas-krepšeliukas mano petruškom
ir visas lobis kartu
ačiū ačiū ir dar 1000 ačiū mano fėjai
iskart aisku nuo ko tai.Dzukes kasikeliai tikras geris