Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Ei kas staltiese dare? toks grozis, man ir reik 4u.gif bet kiek darbo, pagarba Nu ale kas g.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif gausumas swoon.gif . Gigantomaninis swapas doh.gif

irnesakyk.gif nu nieko biškį pasidžiaukit, o ryt surašysiu ką man persiųst turėsit lotuliukas.gif nail.gif

sirenute su nuotykiais dovanėlę atsiėmiai doh.gif. Ir vėl tau žydrumai biggrin.gif . Na savo fėją tai iš karto atspėjai mirksiukas.gif .

roka jau tau kaip pavydžiu baltai blush2.gif . Seilę varvinu wub.gif wub.gif wub.gif . Grožiai wub.gif wub.gif wub.gif . Pasistengė mergikė thumbup.gif . O staltiesė dar mėgstama mano spalva pasiuvinėta doh.gif

SPĖLIOJAM, SPĖLIOJAM TOLIAU......
Atsakyti
aS TAI ZINAU KAS BET NESAKYSIU tongue.gif
Atsakyti
Ir aš žinau, bet nesakysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kol neatspėsit bebe.gif
Atsakyti
Oj, mergaitės, padėkit - nežinau kas biggrin.gif

jura_jurate, sakai Agnute?

Laiškelyje fėja man parašė, kad dovanoja kai ką šilto mano kaklui. smalsi buvo aptikusi, kad aš ieškau kai kokio šalikėlio, gal tai ji? Ar smalsi siuvinėja, a?

dzūkė siuvinėja, bet ji ne iš Kauno g.gif Siuntinukas būtent iš ten.

irmulia, blansyte atkrenta, jura_jurate lyg ir nesiuvinėja, kas gi liko?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 04 23, 20:06)

Laiškelyje fėja man parašė, kad dovanoja kai ką šilto mano kaklui. smalsi buvo aptikusi, kad aš ieškau kai kokio šalikėlio, gal tai ji? Ar smalsi siuvinėja, a?

lotuliukas.gif smalsi_ suknią gi nertą ar mezgtą pažadėjo dovanot lotuliukas.gif

Spėk ir naujo, nes šaudai pro šalį liezuvis.gif
Atsakyti
Na va, kas liko. Nemažai lotuliukas.gif smalsi, juratela, agnute, Matelyk, Sirenute.
Jei būčiau gavusi nertą suknelę, tikrai sakyčiau, kad smalsi... Siuvinėta staltiesė mane supainiojo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 04 23, 19:06)

dzūkė siuvinėja, bet ji ne iš Kauno g.gif  Siuntinukas būtent iš ten.

Ar pablūdai blink.gif , aš staltieses siuvinėsiu doh.gif

Gal Matelyk iš proto išsikraustė g.gif unsure.gif
Atsakyti
Na tuomet lieka štai šios mergaitės... juratela, agnute, Matelyk, Sirenute. Ir kaip tik nė su viena iš Jūsų jokiais reikaliukais nebuvau susidūrusi biggrin.gif
Einu pašniukštinėti į šitų mergaičių kioskelius cool.gif

Atsakyti
karsta.gif sukėliau visas nuotraukėles į albumėlį didis.gif

Tsakant pradžią padariau, o toliau jau būt gerai, kad kiekviena susikrautumėt rolleyes.gif
Atsakyti
Laaaaaaaaaaaaaaabas 4u.gif Aš po kelionės thumbup.gif thumbup.gif Lietuvėlėn sugrįžti labai dar nenorėjau, bet [arlėkus prisiėdžiau lašinių su juoda duona ir paskui saldainių. Maistas mūsų geriausias biggrin.gif
Vaizdus tik prabėgom pasižiūrėjau bigsmile.gif
Nuuuus, aš truputis paprotėjus, bet, kad staltieses siuvinėti...tiek kantrybės nerasta, nervinis priepuolis užpultų lotuliukas.gif Kažkas kitas, labai ramus žmogeliukas, pasistengė.
Mėlyna spalva visur nuostabi thumbup.gif o jei tai dar šalikiukas wub.gif
Dar parą atidirbti blink.gif bandysiu apgauti organizmą, kad dar kelionėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada ilsėsiuos ir tikriausiai savo dovanėlę myluosiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galite sarašiuką atitempti biggrin.gif
Pasižiūrėjau albumą ir sužinojau kas siuvinėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 23 balandžio 2010 - 20:21