Ei kas staltiese dare? toks grozis, man ir reik bet kiek darbo, pagarba Nu ale kas
gausumas . Gigantomaninis swapas
nu nieko biškį pasidžiaukit, o ryt surašysiu ką man persiųst turėsit
sirenute su nuotykiais dovanėlę atsiėmiai . Ir vėl tau žydrumai . Na savo fėją tai iš karto atspėjai .
roka jau tau kaip pavydžiu baltai . Seilę varvinu . Grožiai . Pasistengė mergikė . O staltiesė dar mėgstama mano spalva pasiuvinėta
SPĖLIOJAM, SPĖLIOJAM TOLIAU......
nu nieko biškį pasidžiaukit, o ryt surašysiu ką man persiųst turėsit
sirenute su nuotykiais dovanėlę atsiėmiai . Ir vėl tau žydrumai . Na savo fėją tai iš karto atspėjai .
roka jau tau kaip pavydžiu baltai . Seilę varvinu . Grožiai . Pasistengė mergikė . O staltiesė dar mėgstama mano spalva pasiuvinėta
SPĖLIOJAM, SPĖLIOJAM TOLIAU......
aS TAI ZINAU KAS BET NESAKYSIU
Ir aš žinau, bet nesakysiu kol neatspėsit
Oj, mergaitės, padėkit - nežinau kas
jura_jurate, sakai Agnute?
Laiškelyje fėja man parašė, kad dovanoja kai ką šilto mano kaklui. smalsi buvo aptikusi, kad aš ieškau kai kokio šalikėlio, gal tai ji? Ar smalsi siuvinėja, a?
dzūkė siuvinėja, bet ji ne iš Kauno Siuntinukas būtent iš ten.
irmulia, blansyte atkrenta, jura_jurate lyg ir nesiuvinėja, kas gi liko?
jura_jurate, sakai Agnute?
Laiškelyje fėja man parašė, kad dovanoja kai ką šilto mano kaklui. smalsi buvo aptikusi, kad aš ieškau kai kokio šalikėlio, gal tai ji? Ar smalsi siuvinėja, a?
dzūkė siuvinėja, bet ji ne iš Kauno Siuntinukas būtent iš ten.
irmulia, blansyte atkrenta, jura_jurate lyg ir nesiuvinėja, kas gi liko?
QUOTE(roka @ 2010 04 23, 20:06)
smalsi_ suknią gi nertą ar mezgtą pažadėjo dovanot
Spėk ir naujo, nes šaudai pro šalį
Na va, kas liko. Nemažai smalsi, juratela, agnute, Matelyk, Sirenute.
Jei būčiau gavusi nertą suknelę, tikrai sakyčiau, kad smalsi... Siuvinėta staltiesė mane supainiojo
Jei būčiau gavusi nertą suknelę, tikrai sakyčiau, kad smalsi... Siuvinėta staltiesė mane supainiojo
QUOTE(roka @ 2010 04 23, 19:06)
Ar pablūdai , aš staltieses siuvinėsiu
Gal Matelyk iš proto išsikraustė
Na tuomet lieka štai šios mergaitės... juratela, agnute, Matelyk, Sirenute. Ir kaip tik nė su viena iš Jūsų jokiais reikaliukais nebuvau susidūrusi
Einu pašniukštinėti į šitų mergaičių kioskelius
Einu pašniukštinėti į šitų mergaičių kioskelius
sukėliau visas nuotraukėles į albumėlį
Tsakant pradžią padariau, o toliau jau būt gerai, kad kiekviena susikrautumėt
Tsakant pradžią padariau, o toliau jau būt gerai, kad kiekviena susikrautumėt
Laaaaaaaaaaaaaaabas Aš po kelionės Lietuvėlėn sugrįžti labai dar nenorėjau, bet [arlėkus prisiėdžiau lašinių su juoda duona ir paskui saldainių. Maistas mūsų geriausias
Vaizdus tik prabėgom pasižiūrėjau
Nuuuus, aš truputis paprotėjus, bet, kad staltieses siuvinėti...tiek kantrybės nerasta, nervinis priepuolis užpultų Kažkas kitas, labai ramus žmogeliukas, pasistengė.
Mėlyna spalva visur nuostabi o jei tai dar šalikiukas
Dar parą atidirbti bandysiu apgauti organizmą, kad dar kelionėj tada ilsėsiuos ir tikriausiai savo dovanėlę myluosiu
Vaizdus tik prabėgom pasižiūrėjau
Nuuuus, aš truputis paprotėjus, bet, kad staltieses siuvinėti...tiek kantrybės nerasta, nervinis priepuolis užpultų Kažkas kitas, labai ramus žmogeliukas, pasistengė.
Mėlyna spalva visur nuostabi o jei tai dar šalikiukas
Dar parą atidirbti bandysiu apgauti organizmą, kad dar kelionėj tada ilsėsiuos ir tikriausiai savo dovanėlę myluosiu
Gal kas galite sarašiuką atitempti
Pasižiūrėjau albumą ir sužinojau kas siuvinėjo
Pasižiūrėjau albumą ir sužinojau kas siuvinėjo