Fu pagaliau atgavau savo dovanele
Na su mano dovanele tai tikras kriminalas, kai Asarele parase kad dovanele jau turi buti pas mane, siandien strimgalviais parbegu namo, purtau pasto dezute, o ten ner, nei lapelio, nei dovaneles. Tada susirandu savo pasta ir skambinu, klausiu ar yra man siuntinukas, sako yra, skuodziu i pasta. Atvaziuoju o ten ziuri, ziuri, sako nerandam mes to siuntinio, nu nieko sau galvoju, taigi pacios sake kad yra, tikrina toliau, ziuri, ziuri - sako siunta vakar jums iteikta, nu nieko sau galvoju, as tai vakar vakare namie nebuvau, rodo savo lapus pasirasyta mano vardas ir pavarde, nu nieko sau galvoju pavoge mano dovanele Paskui pastininkes susiskambino su ta laiskanese, sako siuntinuka iteike mano kaimynei, nu jau lengviau pasidare. Vel begute namo, nubegu pas kaimyne, ir akurat mano siuntinukas pas ja. Taip kad to tokios savo siuntinuko paieskos pagaliau sedziu visa patenkinta ir labai dziaugiuosiu dovanelemis.
Tuoj bus foto ...
nu ačiū Dievui, kad dovanėlė jau pas šeimininkę . Laukiam nuotraukų
Na va stai ir dovanele, aisku is karto prisistato musu seimos narys kuris turi viska patikrinti
Atidarau dezute ogi ten va kiek grozybiu
Aisku pirmiausia issitraukiu didziausiaja, o cia randu daug skanumynu (dziovinti obuoliukai) ir tuo paciu atsiranda keturios rankytes kurios kesinasi sunaikinti juos tuoj pat
Raudoname maiselyje randu labai grazia, tiesiog nuostabia sage su auskariukais
Ziurim kas gi yra kitame maiselyje
O ten va kokios grozybes negaliu atsidziaugti
Na ir viskas kartu
Labai, labai dekoju savo fejai , visos dovaneles labai nuostabios ir aisku labai skanios, jau puse obuoliuku sunaikinta
Papildyta:
Turiu itarima kad tai gali buti blansyte?
Atidarau dezute ogi ten va kiek grozybiu
Aisku pirmiausia issitraukiu didziausiaja, o cia randu daug skanumynu (dziovinti obuoliukai) ir tuo paciu atsiranda keturios rankytes kurios kesinasi sunaikinti juos tuoj pat
Raudoname maiselyje randu labai grazia, tiesiog nuostabia sage su auskariukais
Ziurim kas gi yra kitame maiselyje
O ten va kokios grozybes negaliu atsidziaugti
Na ir viskas kartu
Labai, labai dekoju savo fejai , visos dovaneles labai nuostabios ir aisku labai skanios, jau puse obuoliuku sunaikinta
Papildyta:
Turiu itarima kad tai gali buti blansyte?
Neabejotinai Blansyte, na bet moteriske pasistenge kaip reikalas, cia ne vienai Sirenutei gal siunte
Nu dovana
Nu dovana
Oj, mergaitės, gavau ir aš savo dovanėlę. Šypsausi, negaliu užverti burnos Vaikai pradėjo ardyti saldumyną man net nespėjus nufotografuoti
Ačiū Tau, mano fėja Tiesiog dievinu praktiškas dovanas Sėdžiu pasipuošusi kaklą - spalvytę kaip pataikei, mmm
Dabar turėčiau sukelti nuotraukas. Turbūt tiesiai į swapo albumą, ar ne?
Ačiū Tau, mano fėja Tiesiog dievinu praktiškas dovanas Sėdžiu pasipuošusi kaklą - spalvytę kaip pataikei, mmm
Dabar turėčiau sukelti nuotraukas. Turbūt tiesiai į swapo albumą, ar ne?
roka ar ne per daug karoliu bus siai dienai
QUOTE(jura_jurate @ 2010 04 23, 17:17)
roka ar ne per daug karoliu bus siai dienai
Papildyta:
Oj, žiūriu šių metų swapo albumas net nesukurtas... Tai keliu į savo darbinį albumą.
Istorija tokia. Parneša vyras namo nemenką dėžutę. Visa šeimyna puola ardyti, o dežutė kaip tyčia nepasiduoda
Šiaip ne taip, įkišam nosis ir štai ką randam
Pirmiausia perskaitau raštelį - ačiū, tikrai pradžiuginai ir mane, ir mano smaližius
Tada čiumpu maišelį. Vaikai kiša savo letenas, vienas per kitą, negaliu ramiai nufotografuoti
Štai ką ten randu Mano panelė aišku pasimatuoja Gerai, kad jai šalikėlis per didelis Užtat man kaip tik Minkštutėlis, labai kruopščiai numegztas, su karoliukais. Ir spalvytė - mmm Šilta, gražu, originalu..
Rodausi
Ir galiausiai - didelė drobinė staltiesė Aš kadangi pati kryželiu nesiuvinėju, toks darbas man tikra mistika - šitoks smulkumas, dailumas Ir kas svarbiausia, man taip reikėjo staltiesės Žodžiu, bus ir bus ir bus naudojama pagal paskirtį
Dar lyg ir buvo skanėstas Nepamenu Greitai dingo
AČIŪ mano fėjai. Tiek darbo įdėta, ir viskas taip dailu, miela, jauku. Ir svarbiausia - bus panaudota
Papildyta:
Turiu įtarimą, kas mano fėja, bet nežinau, ar ji moka siuvinėti kryželiu Einu anketas paskaitinėsiu.
sirenute, man nuo Tavo obuoliukų seilė iki bambos nutįso... Šakės, kaip skanu, kaip mėgstu, kaip užsimaniau
Balsuoju už blansytę .
Ir kokia gausi dovanėlė Nu žinokit mano tai nebus didelė
Šiaip ne taip, įkišam nosis ir štai ką randam
Pirmiausia perskaitau raštelį - ačiū, tikrai pradžiuginai ir mane, ir mano smaližius
Tada čiumpu maišelį. Vaikai kiša savo letenas, vienas per kitą, negaliu ramiai nufotografuoti
Štai ką ten randu Mano panelė aišku pasimatuoja Gerai, kad jai šalikėlis per didelis Užtat man kaip tik Minkštutėlis, labai kruopščiai numegztas, su karoliukais. Ir spalvytė - mmm Šilta, gražu, originalu..
Rodausi
Ir galiausiai - didelė drobinė staltiesė Aš kadangi pati kryželiu nesiuvinėju, toks darbas man tikra mistika - šitoks smulkumas, dailumas Ir kas svarbiausia, man taip reikėjo staltiesės Žodžiu, bus ir bus ir bus naudojama pagal paskirtį
Dar lyg ir buvo skanėstas Nepamenu Greitai dingo
AČIŪ mano fėjai. Tiek darbo įdėta, ir viskas taip dailu, miela, jauku. Ir svarbiausia - bus panaudota
Papildyta:
Turiu įtarimą, kas mano fėja, bet nežinau, ar ji moka siuvinėti kryželiu Einu anketas paskaitinėsiu.
sirenute, man nuo Tavo obuoliukų seilė iki bambos nutįso... Šakės, kaip skanu, kaip mėgstu, kaip užsimaniau
Balsuoju už blansytę .
Ir kokia gausi dovanėlė Nu žinokit mano tai nebus didelė
Klausykit pabludo mergos visai, da staltiesiu pridovanojo sakes sakes bet grazu
Negi Agnute?
Negi Agnute?
nesunku buvo mane atspeti,nesislapsčiau .o kašikėli tai mano pagrandukas darė .,o obuoliukus tetis kaime dziovina
Rokutes dovanele labai grazi
Rokutes dovanele labai grazi
Eik tu sau Blansyte, tik norejaun klaust kas ta kasikeli pyne. Pagarba tavo pagrandukui, kad mano taip
QUOTE(jura_jurate @ 2010 04 23, 17:52)
Neabejotinai Blansyte, na bet moteriske pasistenge kaip reikalas, cia ne vienai Sirenutei gal siunte
Nu dovana
Nu dovana
Gi atsimeni,kad Ašarele minejo ,jog reiks su dalintis,tai ir pagalvojau ,kad gal geriau daugiau .Bet mano pagrandukas siek tiek didesnis nei tavo,15 metu.