O, valio, kokia gera žinia nuo pat ryto O jau kaip nekantrauju... Kiek čia tų valandų dabar..
Oo pgaliau bys vaizdai, super super
sirenute, jau turėtum purtyt pašto dėžutę
jura_jurate, pirmadienį turėtum nekantrauti Kai fėja patikslins, tuomet parašysiu tikslesnę informaciją
jura_jurate, pirmadienį turėtum nekantrauti Kai fėja patikslins, tuomet parašysiu tikslesnę informaciją
WAU jau dovanos skrenda
man niekaip nesiseka supakuoti... ir taip ir kitaip, nu netelpa, nesipakuoja... reiks savaitgalį rimtai pakavimu užsiimti...
man niekaip nesiseka supakuoti... ir taip ir kitaip, nu netelpa, nesipakuoja... reiks savaitgalį rimtai pakavimu užsiimti...
QUOTE(Matelyk @ 2010 04 23, 10:36)
WAU jau dovanos skrenda
Blyn , negi tau kokią dėžę didžiūūūūūlę nusisųt ?
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 23, 10:47)
Blyn , negi tau kokią dėžę didžiūūūūūlę nusisųt ?
jaučiu kad praverstų
QUOTE(Matelyk @ 2010 04 23, 09:36)
Na žinot su įpakavimu man visad problema
Kad netempt gumos, tai išvis taip kiauliškai supakavau , taigi, iškarto mergaitės atsiprašau dėl pirminio vaizdo , viliuosi, kad turinys nors kiek nudžiugins
Šiandien paštininkei įdaviau
Labas rytas, niu gerai, jau nebe rytas
O kokios smagios žinios tai jau šįvakar vaizdų sulauksim
O kokios smagios žinios tai jau šįvakar vaizdų sulauksim
ooooooooooooooooooo jauuuuupiiirmadieni...
Matelyk, kas netelpa uzvaziuosiu paimsiu
Matelyk, kas netelpa uzvaziuosiu paimsiu
Vyras pakeliui važiuodamas paėmė mano siuntunką, bet parveš tik vakare, po darbo, taip kad nuotraukytės tik vakare. Jau taip laukiu
Sakė, dėžė nemaža Yra žinomas miestas, vardas pavardė, ale man tai vistiek nepadės atspėti - nežinau kuri yra kuri
Greičiau vakaras ateitų..
Sakė, dėžė nemaža Yra žinomas miestas, vardas pavardė, ale man tai vistiek nepadės atspėti - nežinau kuri yra kuri
Greičiau vakaras ateitų..
na kaip nekantru
sirenute purtai dėžutę, jei dar nepasiėmiai dovanėlės . Turiu informaciją, kad tamstai įteikta arba dovanėlė, arba jei nerado namuose tuomet pranešimas skuost į paštą
sirenute purtai dėžutę, jei dar nepasiėmiai dovanėlės . Turiu informaciją, kad tamstai įteikta arba dovanėlė, arba jei nerado namuose tuomet pranešimas skuost į paštą
Oj laukiam laukiam mes vaizdeliu laukiam