Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

O, valio, kokia gera žinia nuo pat ryto yahoo.gif yu.gif sokiai.gif O jau kaip nekantrauju... Kiek čia tų valandų dabar..
Atsakyti
Oo pgaliau bys vaizdai, super super 4u.gif
Atsakyti
sirenute, jau turėtum purtyt pašto dėžutę 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jura_jurate, pirmadienį turėtum nekantrauti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kai fėja patikslins, tuomet parašysiu tikslesnę informaciją 4u.gif
Atsakyti
WAU bigsmile.gif jau dovanos skrenda bigsmile.gif

man niekaip nesiseka supakuoti... sad.gif ir taip ir kitaip, nu netelpa, nesipakuoja... reiks savaitgalį rimtai pakavimu užsiimti...
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2010 04 23, 10:36)
WAU bigsmile.gif jau dovanos skrenda bigsmile.gif

man niekaip nesiseka supakuoti... sad.gif ir taip ir kitaip, nu netelpa, nesipakuoja... reiks savaitgalį rimtai pakavimu užsiimti...

Blyn unsure.gif , negi tau kokią dėžę didžiūūūūūlę nusisųt g.gif bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 23, 10:47)
Blyn unsure.gif , negi tau kokią dėžę didžiūūūūūlę nusisųt  g.gif  bigsmile.gif  ?

jaučiu kad praverstų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2010 04 23, 09:36)

Na žinot su įpakavimu man visad problema doh.gif
Kad netempt gumos, tai išvis taip kiauliškai supakavau blush2.gif , taigi, iškarto mergaitės atsiprašau dėl pirminio vaizdo blush2.gif , viliuosi, kad turinys nors kiek nudžiugins cool.gif
Šiandien paštininkei įdaviau didis.gif
Atsakyti
Labas rytas, niu gerai, jau nebe rytas biggrin.gif

O kokios smagios žinios thumbup.gif tai jau šįvakar vaizdų sulauksim bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ooooooooooooooooooo jauuuuupiiirmadieni...

Matelyk, kas netelpa uzvaziuosiu paimsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyras pakeliui važiuodamas paėmė mano siuntunką, bet parveš tik vakare, po darbo, taip kad nuotraukytės tik vakare. Jau taip laukiu frusty.gif
Sakė, dėžė nemaža bigsmile.gif Yra žinomas miestas, vardas pavardė, ale man tai vistiek nepadės atspėti - nežinau kuri yra kuri biggrin.gif
Greičiau vakaras ateitų..
Atsakyti
bigsmile.gif na kaip nekantru bigsmile.gif

sirenute purtai dėžutę, jei dar nepasiėmiai dovanėlės mirksiukas.gif . Turiu informaciją, kad tamstai įteikta arba dovanėlė, arba jei nerado namuose tuomet pranešimas skuost į paštą 4u.gif
Atsakyti
Oj laukiam laukiam mes vaizdeliu laukiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti