PAVASARINIS PENCINYKIŲ SWAPAS
Dovanėles turim gauti visos iki balandžio 30 d.
1. irmulia
2. blansyte
3. jura-jurate
4. roka
5. smalsi_
6. juratela
7. _ agnute_
8. Matelyk
9. Sirenute
10. dzūkė - irmulia
Alia matai, nuojauta neapgavo
Jau vakar, kai gavau žinią, apie irmulia pagalvojau
Nors šiandien šiek tiek abejonių buvo, ką gali žinot...
Ačiū, irmulia, faina
Jau vakar, kai gavau žinią, apie irmulia pagalvojau
Nors šiandien šiek tiek abejonių buvo, ką gali žinot...
Ačiū, irmulia, faina
Na va, kaip greitai viskas išaiškėjo.. O aš dar norėjau su dzūke paflirtuot
irmulia, labai įdomi mintis su braškyte Ir zuikutė kokia miela
irmulia, labai įdomi mintis su braškyte Ir zuikutė kokia miela
Nu va , kaip taip galima o aš po priedanga tiek slapsčiausi, niekur savo braižo nepalikau , kad tik nesusektų ir.... nė velnio, jokio kankinimosi
Dzūkel, tikiuosi viskas tiko nu bet paštas tai nerealiai dirba pati tai nesitikėjau kad dovanėlės sulauksi šiandien , niu galvojau primadienį turėtum
o ta braškė, tai joo, ten pirkiniams kai prireiks maišelio - tiesiog išsivyniosi, o kai nebereiks- suvyniosi ir vėl braške pavirs
Dzūkel, tikiuosi viskas tiko nu bet paštas tai nerealiai dirba pati tai nesitikėjau kad dovanėlės sulauksi šiandien , niu galvojau primadienį turėtum
o ta braškė, tai joo, ten pirkiniams kai prireiks maišelio - tiesiog išsivyniosi, o kai nebereiks- suvyniosi ir vėl braške pavirs
Che, che.... jau buvau į parduotuvę nuėjus su braške, pasidemonstravau , įspūdį paliko
irmulia, aš tai iš medžiagyčių ir nežinau net kaip pasakyti darbelio tvarkingumo spėjau
Nusipirkau MAXĖJ drobinį maišiuką pirkiniams. Ten yra piešinukas, tik kontūrai. Tai vaikui įdaviau flamasterius, skirtus piešti ant medžiagos Maišelis nuspalvintas ir privatizuotas Nemaniau, kad taip svarbu 8metų vaikiui kur jo sportinė apranga guli Svarbiausia, aš jam rodau gėlytes, sakau mergaitiška, o jis man paukščiukus, sako- berniukiška
Nusipirkau MAXĖJ drobinį maišiuką pirkiniams. Ten yra piešinukas, tik kontūrai. Tai vaikui įdaviau flamasterius, skirtus piešti ant medžiagos Maišelis nuspalvintas ir privatizuotas Nemaniau, kad taip svarbu 8metų vaikiui kur jo sportinė apranga guli Svarbiausia, aš jam rodau gėlytes, sakau mergaitiška, o jis man paukščiukus, sako- berniukiška
irmulia šauniai pramušiai ledus . Dovanėlė labai miela . Na aš tai jei būč pati nemakalavus, tai tikrai neatspėčiau, kad čia tavoji. Šauniai pasidarbavai . Aš tikiuosi, kad dzūkė patenkinta . Tik man smalsu ar į tą Zuikę nesikėsina kas ?
Aš tai džiaugiuosi, tarytum pati šitą grožį būčiau gavus
Aha, daba jau žinosiu, kad gėlytės - mergaitiška, o paukščiukai - berniūkiška . Gerai pasikalbėjot, kiekvienas tsakant iš savo varpinės
Aš tai džiaugiuosi, tarytum pati šitą grožį būčiau gavus
Aha, daba jau žinosiu, kad gėlytės - mergaitiška, o paukščiukai - berniūkiška . Gerai pasikalbėjot, kiekvienas tsakant iš savo varpinės
Buvo griežtai pasakyta, kad su zuike miegosiu aš
smalsi,
smalsi,
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 17, 20:40)
aš, tai tu ? Nu kažkaip netikiu tuomet
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 17, 19:52)
aš, tai tu ? Nu kažkaip netikiu tuomet
Na, tada einu patikrinsiu kur ta kiškė randas
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 17, 21:20)
Na, tada einu patikrinsiu kur ta kiškė randas
Blyn, nu klausiu ar tu miegosi ar dzūkaitė . Nu, kad ne aš tai tikrai
Mergos, pagelbėjat . Nusipirkau siūliukų ir ieškinu suknutės nertos gražaus modeliuko . Jei kur užmatėt, tai greit man prirodot
Vau kokia originali dovana