Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

user posted imagePAVASARINIS PENCINYKIŲ SWAPAS user posted image

Dovanėles turim gauti visos iki balandžio 30 d.

1. irmulia
2. blansyte
3. jura-jurate
4. roka
5. smalsi_
6. juratela
7. _ agnute_
8. Matelyk
9. Sirenute
10. dzūkė - irmulia 4u.gif
Atsakyti
Alia matai, nuojauta neapgavo rolleyes.gif
Jau vakar, kai gavau žinią, apie irmulia pagalvojau ax.gif
Nors šiandien šiek tiek abejonių buvo, ką gali žinot... biggrin.gif

Ačiū, irmulia, faina wub.gif
Atsakyti
Na va, kaip greitai viskas išaiškėjo.. O aš dar norėjau su dzūke paflirtuot tongue.gif

irmulia, labai įdomi mintis su braškyte thumbup.gif Ir zuikutė kokia miela wub.gif
Atsakyti
Nu va blink.gif , kaip taip galima blink.gif doh.gif o aš po priedanga tiek slapsčiausi, niekur savo braižo nepalikau doh.gif , kad tik nesusektų doh.gif ir.... nė velnio, jokio kankinimosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dzūkel, tikiuosi viskas tiko 4u.gif nu bet paštas tai nerealiai dirba biggrin.gif thumbup.gif pati tai nesitikėjau kad dovanėlės sulauksi šiandien , niu galvojau primadienį turėtum rolleyes.gif biggrin.gif

o ta braškė, tai joo, ten pirkiniams mirksiukas.gif kai prireiks maišelio - tiesiog išsivyniosi, o kai nebereiks- suvyniosi ir vėl braške pavirs mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Che, che.... jau buvau į parduotuvę nuėjus su braške, pasidemonstravau flirt.gif, įspūdį paliko biggrin.gif
Atsakyti
irmulia, aš tai iš medžiagyčių ir g.gif nežinau net kaip pasakyti g.gif darbelio tvarkingumo spėjau biggrin.gif

Nusipirkau MAXĖJ drobinį maišiuką pirkiniams. Ten yra piešinukas, tik kontūrai. Tai vaikui įdaviau flamasterius, skirtus piešti ant medžiagos thumbup.gif Maišelis nuspalvintas ir privatizuotas lotuliukas.gif Nemaniau, kad taip svarbu 8metų vaikiui kur jo sportinė apranga guli lotuliukas.gif Svarbiausia, aš jam rodau gėlytes, sakau mergaitiška, o jis man paukščiukus, sako- berniukiška lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
irmulia thumbup.gif šauniai pramušiai ledus thumbup.gif . Dovanėlė labai miela wub.gif . Na aš tai jei būč pati nemakalavus, tai tikrai neatspėčiau, kad čia tavoji. Šauniai pasidarbavai thumbup.gif . Aš tikiuosi, kad dzūkė patenkinta mirksiukas.gif . Tik man smalsu ar į tą Zuikę nesikėsina kas g.gif bigsmile.gif ?
Aš tai džiaugiuosi, tarytum pati šitą grožį wub.gif būčiau gavus ax.gif rolleyes.gif

Aha, daba jau žinosiu, kad gėlytės - mergaitiška, o paukščiukai - berniūkiška lotuliukas.gif . Gerai pasikalbėjot, kiekvienas tsakant iš savo varpinės thumbup.gif
Atsakyti
Buvo griežtai pasakyta, kad su zuike miegosiu aš lotuliukas.gif

smalsi, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 17, 20:40)
Buvo griežtai pasakyta, kad su zuike miegosiu aš lotuliukas.gif

, tai tu lotuliukas.gif ? Nu kažkaip netikiu tuomet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 17, 19:52)
, tai tu  lotuliukas.gif ? Nu kažkaip netikiu tuomet  biggrin.gif

Na, tada einu patikrinsiu kur ta kiškė randas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 17, 21:20)
Na, tada einu patikrinsiu kur ta kiškė randas lotuliukas.gif

Blyn, nu klausiu ar tu miegosi ar dzūkaitė lotuliukas.gif . Nu, kad ne aš tai tikrai lotuliukas.gif

Mergos, pagelbėjat bigsmile.gif . Nusipirkau siūliukų ir ieškinu suknutės nertos gražaus modeliuko ax.gif . Jei kur užmatėt, tai greit man prirodot bigsmile.gif
Atsakyti
Vau kokia originali dovana thumbup.gif
Atsakyti