Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 13, 14:39)
Na kaip supratau, kad mano misija kaip ir baigta  unsure.gif , tad lieka palinkėti jums geros swapo pabaigos  hi.gif  ir širdžiai mielų dovanų  4u.gif

Nebaigta, nebaigta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 13, 13:39)
Na kaip supratau, kad mano misija kaip ir baigta  unsure.gif , tad lieka palinkėti jums geros swapo pabaigos  hi.gif  ir širdžiai mielų dovanų  4u.gif

Ašarėle, ko tokia šiandien dirgli? , pms? unsure.gif hihihi.gif
Kaip tai baigta misija blink.gif
Aš tik pagalvojau jeigu siųsiu paštu, gaus kvietimą. Nereikia tarpininko valandų ar susitikimų derinimui rolleyes.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Bet galima moderatorei AŽ parašyti, kad pvz, jau padarei, dovaną, kad tarkim šią ar ten kažkurią savaitę planuoji išsiųsti, ar parašyti, kad jau išsiuntei. Nebūtinai ji skelbs visiems, kad jau ta išsiuntė, o ta turi laukti, nebent labai ilgai negautų, tai gali paraginti teirautis pašte.
O tai dabar temoje tyla, neaišku ar kas daro dovanas, ar siunčia. Moderatorei sunku, nes vis tiek atsakomybė...
Atsakyti
Nuuuus, gal ir papliurpėm nesamones, bet Ašarėlės net nebuvau kažkaip prisiminus, kai čia rašynėjau g.gif Vadinasi jai nieko nebuvo taikoma. O dabar pusiaukelėj pamestos esam unsure.gif
dzūke, man į namus atneša. Man reikės pranešti ax.gif
Papildyta:
Aš tai vis bandau dzūke paerzinti, bet, kad ji viską juokais paverčia thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kerpena moralų, kad davė unsure.gif

Dovanėlė padaryta pioneer.gif , bet dar nesiųsiu blush2.gif , mažu dar gal ką dapirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Kaži ar aš tik viena nesmagiai jaučiuosi? unsure.gif
Ir aš padariau cool.gif neramu man unsure.gif

Aš iš kito swapo parėjau blink.gif Tooooooks grožis wub.gif Einu savo dovaną pildyt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 13 balandžio 2010 - 20:27
Na, sunkiai einasi čia tas swapas, šiaip reikėtų net į sąrašą pasižiūrėt kas dalyvauja unsure.gif , nes gal tik kokias 5 atsimenu unsure.gif

O, kad jau nebereikalinga prižiūrėtoja, net minties nebuvo unsure.gif , leptelėjau ir tiek...
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 13, 20:20)
Aš iš kito swapo parėjau  :blink:Tooooooks grožis  wub.gif  Einu savo dovaną pildyt  blink.gif

Aš niekur nevaikštau, nieko nežiūriu, nieko nematau, nieko nežinau..... širdies nesopa cool.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 13, 20:28)

Aš niekur nevaikštau, nieko nežiūriu, nieko nematau, nieko nežinau..... širdies nesopa cool.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dzūke lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kaip dabar smalsu nueit ir pažiūrėt blink.gif unsure.gif
Alia tvardausi ph34r.gif
Atsakyti
Nugi jokio dirglumo ir pms nėr schmoll.gif . Kaip ir pajuokavau bigsmile.gif , nes maniau, kad ir jūs juokaujat. Net minties neturėjau, kad neatsakingai pasielgsit, taip kad kaip kalbat. Kažkaip niekaip mergikių nei prakalbint doh.gif , o juolab sužiūrėt kaip kas kur ir kada nepavyksta........Tai man tikrai labai neramu, kaip ten su dovanėlėm jums sekasi unsure.gif . Kažkaip nesinori, kad kuri nors nuskriausta būtų 4u.gif . Aš tikrai nesiruošiu paguodos dovanas meistraut schmoll.gif tongue.gif lotuliukas.gif

Nėra prievartos jokios, kuri jaučia, kad nelabai mano tarpininkavimo reik, tai lai nepaiso mano raginimų ir t.t. ir pan. Siųskite ir nepranešę , tik kad laiku mergaitės visos gautų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 13 balandžio 2010 - 22:49
Oj, pradedu pergyvent... Prisipažinkit man iš karto - kokio dydžio dėžes siųsit? 2m ant 2m, ar 5m ant 5m? Pirmąkart su jūsų chebra dalyvauju, bijau apsikiaulint ax.gif Matot, kaip vėlai, o aš nemiegu - gaminu, gaminu, gaminu biggrin.gif
Atsakyti