Aš tai niekad tiksliai nežinojau, bet pasitvirtino tos nuojautos, kurios išlįsdavo visai netyčia, apie kažką kita galvojant. Kai laukiausi ketvirto, sąmoningai galvojau, kad bus mergaitė, nes būsena buvo labai panaši, kaip laukiantis dukros, tarsi rūke buvau. Bet kartą galvoju, kaip man bus sunku kitą vasarą, vaikas dar nevaikščios, toks durnas amžius, kai jau visko nori, mažai miega, kaip reikės kaime būti. Ir staiga matau vežimuke sėdintį tokį berniūkštį su kepurėle. Nu taip sekundės dalį. Dar ir pagalvojau po to, o kodėl berniukas matės? Ir kai gimė berniukas, supratau, kad teisinga tada vizija buvo. Paskui toks panašus berniūkštis ir buvo tą kitą vasarą...
Kaip miego noriu pastoviai Tikiuosi ne...tfiu tfiu tfiu...
juratela, nori naujagimiui megztų kojinyčių? Turiu Margos margos...
Papildyta:
Jaučiu jau reikia fotiką pasiskolinti, kad namuose būtų O ir krūva darbų nenufotografuotų.
Papildyta:
Jaučiu jau reikia fotiką pasiskolinti, kad namuose būtų O ir krūva darbų nenufotografuotų.
Na ką mielosios . Ar jaučiat, kad dovanėlių meistravimą jau turite kaip ir baigti.
Primenu, kad su šia diena turite tik 3 dieneles dovanėlių pabaigtuvėms, ir jau pradedu laukti informacijos kada pradėsite siųsti dovanėles
Primenu, kad su šia diena turite tik 3 dieneles dovanėlių pabaigtuvėms, ir jau pradedu laukti informacijos kada pradėsite siųsti dovanėles
Slapčia išsiųsim
Aš nevisai patenkinta tuo ką padariau , kažkaip vizijoj viskas geriau gavosi , bet vistiek siųsiu, kitaip kur aš ją dėsiu
Nu , einu dar vazoną nupinsiu
Aš nevisai patenkinta tuo ką padariau , kažkaip vizijoj viskas geriau gavosi , bet vistiek siųsiu, kitaip kur aš ją dėsiu
Nu , einu dar vazoną nupinsiu
As ir slapcia siusiu, ner cia ka
Ignoruojate mane ? Tai gal ir susimakaluot reikėjo pačiom ?
kokios mergaitės nepaklusnios papuolė
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 13, 13:31)
Kas nu? Aš taip pat niekam nesakysiu, kad išsiunčiu, bet aš niekam to ir nepasakau
o as niekam nesakysiu,kad dar nebaigiau
Labutis
Ko čia visos tokios užsislapstinę
Labai faina Tikiuosi ir aš pamatysiu į pabaigą viziją
Kažkokius lelius esu spnavusi, net košmarų visokių prisapnavusi
Kai tik bus lelius, lauksiu kojinyčių
Žinai, o mane taip pat labai miegas ima, ypač nėštumo pradžioje labai miego norėjau
Ko čia visos tokios užsislapstinę
QUOTE(Kerpena @ 2010 04 09, 15:23)
Aš tai niekad tiksliai nežinojau, bet pasitvirtino tos nuojautos, kurios išlįsdavo visai netyčia, apie kažką kita galvojant. Kai laukiausi ketvirto, sąmoningai galvojau, kad bus mergaitė, nes būsena buvo labai panaši, kaip laukiantis dukros, tarsi rūke buvau. Bet kartą galvoju, kaip man bus sunku kitą vasarą, vaikas dar nevaikščios, toks durnas amžius, kai jau visko nori, mažai miega, kaip reikės kaime būti. Ir staiga matau vežimuke sėdintį tokį berniūkštį su kepurėle. Nu taip sekundės dalį. Dar ir pagalvojau po to, o kodėl berniukas matės? Ir kai gimė berniukas, supratau, kad teisinga tada vizija buvo. Paskui toks panašus berniūkštis ir buvo tą kitą vasarą...
Labai faina Tikiuosi ir aš pamatysiu į pabaigą viziją
Kažkokius lelius esu spnavusi, net košmarų visokių prisapnavusi
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 09, 16:51)
Kaip miego noriu pastoviai Tikiuosi ne...tfiu tfiu tfiu...
Kai tik bus lelius, lauksiu kojinyčių
Žinai, o mane taip pat labai miegas ima, ypač nėštumo pradžioje labai miego norėjau
Na kaip supratau, kad mano misija kaip ir baigta , tad lieka palinkėti jums geros swapo pabaigos ir širdžiai mielų dovanų