Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Aš tai niekad tiksliai nežinojau, bet pasitvirtino tos nuojautos, kurios išlįsdavo visai netyčia, apie kažką kita galvojant. Kai laukiausi ketvirto, sąmoningai galvojau, kad bus mergaitė, nes būsena buvo labai panaši, kaip laukiantis dukros, tarsi rūke buvau. Bet kartą galvoju, kaip man bus sunku kitą vasarą, vaikas dar nevaikščios, toks durnas amžius, kai jau visko nori, mažai miega, kaip reikės kaime būti. Ir staiga matau vežimuke sėdintį tokį berniūkštį su kepurėle. Nu taip sekundės dalį. Dar ir pagalvojau po to, o kodėl berniukas matės? Ir kai gimė berniukas, supratau, kad teisinga tada vizija buvo. Paskui toks panašus berniūkštis ir buvo tą kitą vasarą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 balandžio 2010 - 14:24
Kaip miego noriu pastoviai doh.gif Tikiuosi ne...tfiu tfiu tfiu... blink.gif
juratela, nori naujagimiui megztų kojinyčių? Turiu biggrin.gif Margos margos...
Papildyta:
Jaučiu jau reikia fotiką pasiskolinti, kad namuose būtų g.gif O ir krūva darbų nenufotografuotų.
Atsakyti
bigsmile.gif Na ką mielosios bigsmile.gif . Ar jaučiat, kad dovanėlių meistravimą jau turite kaip ir baigti.

Primenu, kad su šia diena turite tik 3 dieneles dovanėlių pabaigtuvėms, ir jau pradedu laukti informacijos kada pradėsite siųsti dovanėles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Slapčia išsiųsim rolleyes.gif

Aš nevisai patenkinta tuo ką padariau blush2.gif , kažkaip vizijoj viskas geriau gavosi unsure.gif, bet vistiek siųsiu, kitaip kur aš ją dėsiu g.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Nu , einu dar vazoną nupinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir slapcia siusiu, ner cia ka 4u.gif
Atsakyti
Ignoruojate mane g.gif ? Tai gal ir susimakaluot reikėjo pačiom bigsmile.gif g.gif ?
Atsakyti
kokios mergaitės nepaklusnios papuolė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 13, 12:15)
kokios mergaitės nepaklusnios papuolė  blink.gif

Nu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 13, 13:31)

Kas nu? blink.gif Aš taip pat niekam nesakysiu, kad išsiunčiu, bet aš niekam to ir nepasakau lotuliukas.gif
Atsakyti
o as niekam nesakysiu,kad dar nebaigiau hihihi.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Ko čia visos tokios užsislapstinę lotuliukas.gif

QUOTE(Kerpena @ 2010 04 09, 15:23)
Aš tai niekad tiksliai nežinojau, bet pasitvirtino tos nuojautos, kurios išlįsdavo visai netyčia, apie kažką kita galvojant. Kai laukiausi ketvirto, sąmoningai galvojau, kad bus mergaitė, nes būsena buvo labai panaši, kaip laukiantis dukros, tarsi rūke buvau. Bet kartą galvoju, kaip man bus sunku kitą vasarą, vaikas dar nevaikščios, toks durnas amžius, kai jau visko nori, mažai miega, kaip reikės kaime būti. Ir staiga matau vežimuke sėdintį tokį berniūkštį su kepurėle. Nu taip sekundės dalį. Dar ir pagalvojau po to, o kodėl berniukas matės? Ir kai gimė berniukas, supratau, kad teisinga  tada vizija buvo. Paskui toks panašus berniūkštis ir buvo tą kitą vasarą...

Labai faina wub.gif Tikiuosi ir aš pamatysiu į pabaigą viziją rolleyes.gif
Kažkokius lelius esu spnavusi, net košmarų visokių prisapnavusi doh.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 09, 16:51)
Kaip miego noriu pastoviai  doh.gif Tikiuosi ne...tfiu tfiu tfiu... blink.gif
juratela, nori naujagimiui megztų kojinyčių? Turiu  biggrin.gif Margos margos...

Kai tik bus lelius, lauksiu kojinyčių mirksiukas.gif
Žinai, o mane taip pat labai miegas ima, ypač nėštumo pradžioje labai miego norėjau hihihi.gif
Atsakyti
Na kaip supratau, kad mano misija kaip ir baigta unsure.gif , tad lieka palinkėti jums geros swapo pabaigos hi.gif ir širdžiai mielų dovanų 4u.gif
Atsakyti