Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 07, 22:01)
* Tai tada aišku su baklažanu  lotuliukas.gif Aš tokią spalvą nusipirkau, man labai graži ji  wub.gif

** Kaip faina būtų blansytei megzti ar nerti, jokių klaidų nepastebėtų  bigsmile.gif

* bigsmile.gif o tai gal atsiliepimų apie tuos siūliukus girdėjai? Kaip jie po skalbimo? Mama iš baklažaninių siūliukų anūkei mezgė sarafaną, o aš likučius tik nusigvelbiau lotuliukas.gif

** lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai tu čia sugalvojai.
Atsakyti
Dar apie siūlų nešiojimasi nežinau. Vis pardavėjų klausiu, tai sako dar jokių atsiliepimų. Bet perka masiškai doh.gif
Atsakyti
Tikrai ,klaidu tai nepastebeciau,kaip ir nevelencios maniskiu nematytu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 04 07, 19:56)
Na va prašom, jūsų erzinimų rezultatai  lotuliukas.gif . Prašom kritikuokit, bet nepamirškit ir pagirt bent rozą  lotuliukas.gif  flirt.gif

kokie apdarėliai bigsmile.gif thumbup.gif
megztuko kaklo mintis man labai patinka wub.gif

QUOTE(blansyte @ 2010 04 07, 20:45)

o cia mano naujausias.nieko labai ipatingo,tiesiog audiniukas labai tinkamas pasitaike

jau tas žydrumas wub.gif pasaka wub.gif
Atsakyti
Oho, Ašarėle, Tu pati puikiai mezgi/neri bigsmile.gif

O blansytės šalio spalva mmm....
Atsakyti

QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 07, 21:01)

dzūke, nespėsi išsiuvinėt  blink.gif

Tai aš siuvinėt ir nesiruošiu karsta.gif , bet atrodo, kad ir nepinsiu unsure.gif , lauke darbuojuos blush2.gif
Aij, jeigu ką.... rezerve blush2.gif turiu tokį daiktą, kuriuo mergaitė manau būtų patenkinta ax.gif Dar kampus prašniukštinėsiu ir surinksiu dovanėlę rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
dzūke, diržų gausi blink.gif Kas čia per kampų sašlavos? Greit tik man eini kokios vyžos pinti cool.gif
Atsakyti
dzūkele jei aš tau atitekau, tai man dabar labai prireikė apipinto vazono, krapus auginsiu virtuvėj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 08, 15:28)
dzūke, diržų gausi  blink.gif Kas čia per kampų sašlavos? Greit tik man eini kokios vyžos pinti  cool.gif

Kokios sašlavos blink.gif . Parodinius darbus laikau bebe.gif

QUOTE(Matelyk @ 2010 04 09, 08:36)
dzūkele jei aš tau atitekau, tai man dabar labai prireikė apipinto vazono, krapus auginsiu virtuvėj bigsmile.gif

Gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Ale kokių grožybių prikėlėte wub.gif mezginiai, vėliniai, šaunuolės Jūs thumbup.gif

O aš galvoju, ką čia leliui padariusi rolleyes.gif kol niekas kitas pirmiau už mane nepadarė, ir tikiuosi nepadarys ax.gif . Ale vis jis man neduoda idėjų. Turbūt berniokas vartaliojasi, kad nenori rankdarbiauti doh.gif Teks palaukti kol išlys pas mus, nes ir su pirmu taip buvo biggrin.gif
Atsakyti
Nebūtinai berniokas. Aš kai antro sūnaus laukiaus, taip ėjosi visokie nėriniai. Būdavo net neskaičiuodama akių raštą pradedu viskas sueina tiksliai. rolleyes.gif
O po to, kai dukros laukiausi, buvau tarsi amžino apsnūdimo būsenoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 balandžio 2010 - 13:05
QUOTE(Kerpena @ 2010 04 09, 14:04)
Nebūtinai berniokas. Aš kai antro sūnaus laukiaus, taip ėjosi visokie nėriniai. Būdavo net neskaičiuodama akių raštą pradedu viskas sueina tiksliai. rolleyes.gif
O po to, kai dukros laukiausi, buvau tarsi amžino apsnūdimo būsenoj...

Tai vat, kad procentai bernioko naudai linksta. Nuojauta nėra 100-tinė kaip buvo su pirmu, kai užtikrintai žinojau kad berniukas. O dabar pradžioje kažkaip mintys buvo kad mergytė, bet kuo toliau tuo labiau berniokas mintyse viršų ima g.gif
Aišku, svarbiausia sveikas būtų lelius, o kas bus tą ir krikštysim rolleyes.gif
Atsakyti