Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Ne nu blink.gif atsikalbinėja blink.gif
Pavasaris, kiek galima sirgti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 07 balandžio 2010 - 17:49
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 07, 18:48)
Ne nu  blink.gif atsikalbinėja  blink.gif
Pavasaris, kiek galima sirgti  g.gif

unsure.gif nu tamsu gi dar rolleyes.gif

Nu va ir aš norėč žinot, kada tos ligos pasitrauks bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 07 balandžio 2010 - 17:52
Tikrai linkiu pasveikti 4u.gif
Vakar buvo mažai ligoniukų, tai ir aš šiandiena po paros darbo ne taip pavargus thumbup.gif
Einu nerti biggrin.gif

Atsakyti
Na va prašom, jūsų erzinimų rezultatai lotuliukas.gif . Prašom kritikuokit, bet nepamirškit ir pagirt bent rozą lotuliukas.gif flirt.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O ten dar ir Utenos trikotažo matyti, ane? bigsmile.gif
Pasitikslinsiu, kuo ten sergi? Man rodos rankdarbiavimu biggrin.gif Greičiau sveiki, nes pats metas sijonuką pranešioti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 07, 20:14)
O ten dar ir Utenos trikotažo matyti, ane?  bigsmile.gif
Pasitikslinsiu, kuo ten sergi? Man rodos rankdarbiavimu  biggrin.gif Greičiau sveiki, nes pats metas sijonuką pranešioti  thumbup.gif

Nu šiuo kart Maximinis tirkotažas lotuliukas.gif . Bet ten galima buvo ir nežiūrėt lotuliukas.gif

Aha ir dar rankdarbiavimo liga nepaleidžia doh.gif . Gaila, kad siūlų nebeturiu, tai jau ką nors narpliočiau doh.gif .

O sijoną šeštadienį tikiuos pranešiot flirt.gif . Truputuką tolėliau savojo kaimo važiuojam su šokių kolektyvu pasišokt sokiai.gif . Tai va bus kur apsirėdo lotuliukas.gif
Atsakyti
O dar nebandei ANGORA2? Yra panašios spalvos kaip bliuzelė mirksiukas.gif
Mezginuko rankovės neįprastai įstatytos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 07, 20:29)
O dar nebandei ANGORA2? Yra panašios spalvos kaip bliuzelė mirksiukas.gif
Mezginuko rankovės neįprastai įstatytos  bigsmile.gif

Nu taigi sijono tamsi pilka ir baklažaninė ANGORA2 mirksiukas.gif siūliukais megzta 4u.gif Tik kaži kaip jie po skalbimo g.gif bus? Neišsitampys, nesusivels unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 07 balandžio 2010 - 19:35
ašarele nugis faini mezginiai ar neriniai.nu neskiriu visai doh.gif .su visai zalia tuose dalykuose.nebent koki salika dar sunarpliociau. biggrin.gif
o cia mano naujausias.nieko labai ipatingo,tiesiog audiniukas labai tinkamas pasitaike
user posted image
Atsakyti
Merginos vaizdų, kad padavė thumbup.gif wub.gif

user posted image

Na, rytoj bandysiu dovanėlės antrą pusę daryt cool.gif
Atsakyti
as irgi pasistumejau su dovana.kazkaip sunkiai si karta man einasi.bet jau ryt poryt antraja ir paskutinia dali darysiu. wub.gif
Atsakyti
Tai tada aišku su baklažanu lotuliukas.gif Aš tokią spalvą nusipirkau, man labai graži ji wub.gif

Kaip faina būtų blansytei megzti ar nerti, jokių klaidų nepastebėtų bigsmile.gif
žydra spalva thumbup.gif

dzūke, nespėsi išsiuvinėt blink.gif
Atsakyti