Ne nu atsikalbinėja
Pavasaris, kiek galima sirgti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 07, 18:48)
nu tamsu gi dar
Nu va ir aš norėč žinot, kada tos ligos pasitrauks
Tikrai linkiu pasveikti
Vakar buvo mažai ligoniukų, tai ir aš šiandiena po paros darbo ne taip pavargus
Einu nerti
Vakar buvo mažai ligoniukų, tai ir aš šiandiena po paros darbo ne taip pavargus
Einu nerti
Na va prašom, jūsų erzinimų rezultatai . Prašom kritikuokit, bet nepamirškit ir pagirt bent rozą
O ten dar ir Utenos trikotažo matyti, ane?
Pasitikslinsiu, kuo ten sergi? Man rodos rankdarbiavimu Greičiau sveiki, nes pats metas sijonuką pranešioti
Pasitikslinsiu, kuo ten sergi? Man rodos rankdarbiavimu Greičiau sveiki, nes pats metas sijonuką pranešioti
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 07, 20:14)
O ten dar ir Utenos trikotažo matyti, ane?
Nu šiuo kart Maximinis tirkotažas . Bet ten galima buvo ir nežiūrėt
Aha ir dar rankdarbiavimo liga nepaleidžia . Gaila, kad siūlų nebeturiu, tai jau ką nors narpliočiau .
O sijoną šeštadienį tikiuos pranešiot . Truputuką tolėliau savojo kaimo važiuojam su šokių kolektyvu pasišokt . Tai va bus kur apsirėdo
O dar nebandei ANGORA2? Yra panašios spalvos kaip bliuzelė
Mezginuko rankovės neįprastai įstatytos
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 07, 20:29)
O dar nebandei ANGORA2? Yra panašios spalvos kaip bliuzelė
Nu taigi sijono tamsi pilka ir baklažaninė ANGORA2 siūliukais megzta Tik kaži kaip jie po skalbimo bus? Neišsitampys, nesusivels ?
ašarele nugis faini mezginiai ar neriniai.nu neskiriu visai .su visai zalia tuose dalykuose.nebent koki salika dar sunarpliociau.
o cia mano naujausias.nieko labai ipatingo,tiesiog audiniukas labai tinkamas pasitaike
o cia mano naujausias.nieko labai ipatingo,tiesiog audiniukas labai tinkamas pasitaike
Merginos vaizdų, kad padavė
Na, rytoj bandysiu dovanėlės antrą pusę daryt
Na, rytoj bandysiu dovanėlės antrą pusę daryt
as irgi pasistumejau su dovana.kazkaip sunkiai si karta man einasi.bet jau ryt poryt antraja ir paskutinia dali darysiu.
Tai tada aišku su baklažanu Aš tokią spalvą nusipirkau, man labai graži ji
Kaip faina būtų blansytei megzti ar nerti, jokių klaidų nepastebėtų
žydra spalva
dzūke, nespėsi išsiuvinėt
Kaip faina būtų blansytei megzti ar nerti, jokių klaidų nepastebėtų
žydra spalva
dzūke, nespėsi išsiuvinėt