Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Su atgimimu visas 4u.gif

Turiu naujieną savo Fėjai 4u.gif Nuo balandžio 26 iki gegužės 15d aš išvykstu ir neturėsiu interneto... Būčiau žinojusi, kad šitaip, tikrai nebūčiau kišusi nosies į swapą. Dabar yra taip, kaip yra, atsiprašau už nepatogumus.. Ir visai nepyksiu, jei dovanėlė pas mane atkeliaus po gegužės 15 4u.gif

Pati stengsiuosi suspėti iki išvykstant.
Atsakyti
Nemanau, kad cia baisi problema, gi neiseina visa gyvenima suplanuoti. Tik Rokos feja butu gerai kad dovanele pati pafotkintu ir viskas, jei nespes iki 26 siuntinukas taves pasiekti.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura_jurate: 06 balandžio 2010 - 12:57
Taigi, kad neišeina...

Aš pati bais norėč pafotografuoti, pasimaivyti, pasidžiaugti savo dovanėle, užtat labai tikiuosi, kad dovanikė pasieks mane iki 04.26 arba po 05.15, kada aš pati būsiu eteryje ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 04 02, 11:09)
tai visos supratom ,kad pokstas,bet ,kad tu paneigei 

bigsmile.gif A tikrai? Nu neigt gi neneigiau rolleyes.gif

QUOTE(dzūkė @ 2010 04 02, 13:26)
Pokštas, pokkštas  , o aš šiandien žiūriu paštininkė su dėže užeina bigsmile.gif
O ji, o ji unsure.gif tik  kvituką vyrui atnešė už registruotus laiškus unsure.gif , nuėjo su mano dovanėle toliau

blush2.gif nu nepyk labai jau friends.gif

QUOTE(dangek @ 2010 04 03, 08:35)

Kaip faina, kad užsukai thumbup.gif . Nepamiršai besiswapinančių mirksiukas.gif

QUOTE(jura_jurate @ 2010 04 06, 08:58)
Kokia pokstautoja Asarele 
Nu gal jau rimtai  dovaneles keliaut prades?

blush2.gif
thumbup.gif žinoma pradės mirksiukas.gif

QUOTE(roka @ 2010 04 06, 10:57)
Turiu naujieną savo Fėjai 4u.gif Nuo balandžio 26 iki gegužės 15d aš išvykstu ir neturėsiu interneto...

Na parašiau tavo fėjai, bet dar negavau atsakymo. Manau problemų neturėtų kilti ir norėtųsi, kad dovanėlę gautum iki išvykimo mirksiukas.gif

karsta.gif padalinau visoms adresus. blush2.gif Nu regis nepripainiojau nieko rolleyes.gif . Jei kas negerai, tai garsiai švilpkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ka veikiam? dovanas baigiam ane?
Labiausiai tai laukiu smalsios sukneles...pavasaris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2010 04 07, 17:22)
Labiausiai tai laukiu smalsios sukneles...pavasaris  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Baikit erzint mane tom sukniom mad.gif , kai žinau kad tikrai negausiu, o noris baisiai rolleyes.gif .

Tai va........ nusinėriau sijoną nail.gif ......... sau rolleyes.gif .
hihihi.gif čia tų erzinimų pasekmė lotuliukas.gif . Nu bent sijonas rolleyes.gif
Atsakyti
Neriu suknelę dabar cool.gif tik nesakysiu kam tongue.gif
Bet gi prisiminiau, kad gal 20 - 24 ir manes eteryje nebus doh.gif doh.gif
O kur tą sijoną paveizėt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 07 balandžio 2010 - 16:52
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 07, 17:42)
O kur tą sijoną paveizėt? g.gif

Ramiai cool.gif . Dar eterį nerodytas flirt.gif
Atsakyti
Koks dar ramiai? blink.gif Greit fotografuoki cool.gif
Atsakyti
Baikit erzinti su tom suknelem doh.gif Eh,nerti tai as nemoku ,nei megzti blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 04 07, 18:31)
Baikit erzinti su tom suknelem  doh.gif Eh,nerti tai as nemoku ,nei megzti  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

Vat šito tai negaliu patikėti blink.gif
Ašarėle, aūūūūūūūū g.gif
Atsakyti
Blyn, Ašarėlei perdikulitas doh.gif , vaikštau kaip kuolą prarijus, tai kokių fotografuotis doh.gif . Baisiakas bus cool.gif , o ne fotkės.
Atsakyti