Su atgimimu visas
Turiu naujieną savo Fėjai Nuo balandžio 26 iki gegužės 15d aš išvykstu ir neturėsiu interneto... Būčiau žinojusi, kad šitaip, tikrai nebūčiau kišusi nosies į swapą. Dabar yra taip, kaip yra, atsiprašau už nepatogumus.. Ir visai nepyksiu, jei dovanėlė pas mane atkeliaus po gegužės 15
Pati stengsiuosi suspėti iki išvykstant.
Nemanau, kad cia baisi problema, gi neiseina visa gyvenima suplanuoti. Tik Rokos feja butu gerai kad dovanele pati pafotkintu ir viskas, jei nespes iki 26 siuntinukas taves pasiekti.
Taigi, kad neišeina...
Aš pati bais norėč pafotografuoti, pasimaivyti, pasidžiaugti savo dovanėle, užtat labai tikiuosi, kad dovanikė pasieks mane iki 04.26 arba po 05.15, kada aš pati būsiu eteryje
Aš pati bais norėč pafotografuoti, pasimaivyti, pasidžiaugti savo dovanėle, užtat labai tikiuosi, kad dovanikė pasieks mane iki 04.26 arba po 05.15, kada aš pati būsiu eteryje
QUOTE(blansyte @ 2010 04 02, 11:09)
tai visos supratom ,kad pokstas,bet ,kad tu paneigei
A tikrai? Nu neigt gi neneigiau
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 02, 13:26)
Pokštas, pokkštas , o aš šiandien žiūriu paštininkė su dėže užeina
O ji, o ji tik kvituką vyrui atnešė už registruotus laiškus , nuėjo su mano dovanėle toliau
O ji, o ji tik kvituką vyrui atnešė už registruotus laiškus , nuėjo su mano dovanėle toliau
nu nepyk labai jau
QUOTE(dangek @ 2010 04 03, 08:35)
Kaip faina, kad užsukai . Nepamiršai besiswapinančių
QUOTE(jura_jurate @ 2010 04 06, 08:58)
žinoma pradės
QUOTE(roka @ 2010 04 06, 10:57)
Turiu naujieną savo Fėjai Nuo balandžio 26 iki gegužės 15d aš išvykstu ir neturėsiu interneto...
Na parašiau tavo fėjai, bet dar negavau atsakymo. Manau problemų neturėtų kilti ir norėtųsi, kad dovanėlę gautum iki išvykimo
padalinau visoms adresus. Nu regis nepripainiojau nieko . Jei kas negerai, tai garsiai švilpkit
Sveikos ka veikiam? dovanas baigiam ane?
Labiausiai tai laukiu smalsios sukneles...pavasaris
QUOTE(jura_jurate @ 2010 04 07, 17:22)
Baikit erzint mane tom sukniom , kai žinau kad tikrai negausiu, o noris baisiai .
Tai va........ nusinėriau sijoną ......... sau .
čia tų erzinimų pasekmė . Nu bent sijonas
Neriu suknelę dabar tik nesakysiu kam
Bet gi prisiminiau, kad gal 20 - 24 ir manes eteryje nebus
O kur tą sijoną paveizėt?
Bet gi prisiminiau, kad gal 20 - 24 ir manes eteryje nebus
QUOTE(smalsi_ @ 2010 04 07, 17:42)
Ramiai . Dar eterį nerodytas
Koks dar ramiai? Greit fotografuoki
Baikit erzinti su tom suknelem Eh,nerti tai as nemoku ,nei megzti
QUOTE(blansyte @ 2010 04 07, 18:31)
Baikit erzinti su tom suknelem Eh,nerti tai as nemoku ,nei megzti
Vat šito tai negaliu patikėti
Ašarėle, aūūūūūūūū
Blyn, Ašarėlei perdikulitas , vaikštau kaip kuolą prarijus, tai kokių fotografuotis . Baisiakas bus , o ne fotkės.