Dailūs tavo kiaušiniai Matelyk
Parašiau į Až mergikėm, kurios dar adresiukų neatsiuntusios, tai va kai gausiu visus, tai jums išsiųsiu.
Tikiuosi visos dovanėles meistraut pradėjot ?
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 27, 15:30)
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 27, 16:17)
na visai tau nereiktų sirgti . Čiupk balionėlį . Dvi bekosinčios . Tik tfu tfu tfu man kiek geriau jau, bent lovoj gulėt nereik.
QUOTE(Matelyk @ 2010 03 29, 08:57)
Dėkui Tikiuosi išbrisiu iš to kosulio iki Velykų, o tai liksim namie su sūneliu dviese švęsti
Šaunu, kad bent Tau Ašarėle geriau
QUOTE(juratela @ 2010 03 29, 19:15)
Šaunu, kad bent Tau Ašarėle geriau
Šaunumas tik tame, kad lovoj gulėt nereik (tfu tfu tfu), o taip tai gerai malkas skaldau , jau nebežinau kokius efektyvius vaistus gert, kad apmalštų bent kiek tas kosulys.
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 29, 18:18)
Šaunumas tik tame, kad lovoj gulėt nereik (tfu tfu tfu), o taip tai gerai malkas skaldau , jau nebežinau kokius efektyvius vaistus gert, kad apmalštų bent kiek tas kosulys.
islandinę kerpeną geria, sako gerai.
Gal kokių liaudiškų priemonių reika - piene svogūną išvirt, įdėt medaus.....
Aromatolio inhaliacijos, tik slogai išbandžius. Man jis ir taip patiko - nuo visokių ligų
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 29, 19:18)
Aš tai visą dieną ir neguliu lovoje. Reikia juk ir valgyti pasigaminti, tai tą tai aną pasidaryti. Aišku greitai paskui ir apie lovą pagalvoji, nes galva lengvesnė ant pagalvės padėta
Atsikosėti kai kam padeda Gelomyrtol forte. Aišku, jeigu gali viską vartoti, tai vaistinėje manau pasiūlytų gerų priemonių. Aš tai tik gelomyrtol ir vartoju, dar nakčiai paracetamolį sučiulpiu - gerklę gydo ir taip pat atsikosėjimą palengvina.
Išsivirk bulvių su lupenom ir sutrynus paskui sudėjus į marlę ant krūtinės palaikyk. Labai gerai ištraukia Aš tai negaliu tokio metodo vartoti, net eukalipto tepala tik ant kaklo tepti galiu. Negalima ant sirdies man kazko deti
Ai, dar pieną verduosi, dedu šaukštelį sviesto ir su medum geriu. Tikrai daugeliui geras metodas atsikosėjimui lengvinti
QUOTE(juratela @ 2010 03 29, 19:47)
Aš tai visą dieną ir neguliu lovoje. Reikia juk ir valgyti pasigaminti, tai tą tai aną pasidaryti. Aišku greitai paskui ir apie lovą pagalvoji, nes galva lengvesnė ant pagalvės padėta
Atsikosėti kai kam padeda Gelomyrtol forte. Aišku, jeigu gali viską vartoti, tai vaistinėje manau pasiūlytų gerų priemonių. Aš tai tik gelomyrtol ir vartoju, dar nakčiai paracetamolį sučiulpiu - gerklę gydo ir taip pat atsikosėjimą palengvina.
Išsivirk bulvių su lupenom ir sutrynus paskui sudėjus į marlę ant krūtinės palaikyk. Labai gerai ištraukia Aš tai negaliu tokio metodo vartoti, net eukalipto tepala tik ant kaklo tepti galiu. Negalima ant sirdies man kazko deti
Ai, dar pieną verduosi, dedu šaukštelį sviesto ir su medum geriu. Tikrai daugeliui geras metodas atsikosėjimui lengvinti
Va pamiršau visai apie tą paskutinįjį receptą. Reiks pabandyti šį vakarą
Sveik
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 29, 20:12)
Ir Tu sveik
Ligoniukams
Mergikės, kaži kiek už siuntimą siūtos lininės kosmetinės reikia mokėt? Nus, man viena auksarankė atsiutė ir nežinau ar nepamažinau pripliusuot už siuntimą
Mergikės, kaži kiek už siuntimą siūtos lininės kosmetinės reikia mokėt? Nus, man viena auksarankė atsiutė ir nežinau ar nepamažinau pripliusuot už siuntimą
Siuntinys iki 500gr: paprastas 2lt; paprastas skubus 2,50lt, registruotas 4lt; registruotas skubus 4,50.
as uz siuntimu imu 4-5 lt.jei viena nediduke gelyte tai imu 4 lt,o uz visa kita 5 lt.
Dėkui, mergaitės. Tada viskas gerai
merginos nagi mūsų kieme regis pirmieji pajudėjimai
dzūke ryt labai labai labai lauki malonios viešnios - paštininkės su pirmąją swapine dovanėle
dzūke ryt labai labai labai lauki malonios viešnios - paštininkės su pirmąją swapine dovanėle