Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Dailūs tavo kiaušiniai Matelyk wub.gif wub.gif wub.gif

Parašiau į Až mergikėm, kurios dar adresiukų neatsiuntusios, tai va kai gausiu visus, tai jums išsiųsiu.

Tikiuosi visos dovanėles meistraut pradėjot bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 27, 15:30)

juratela, ir tau sveikatos balionėlį, imk 4u.gif  biggrin.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 27, 16:17)
unsure.gif na visai tau nereiktų sirgti doh.gif . Čiupk balionėlį 4u.gif . Dvi bekosinčios doh.gif . Tik tfu tfu tfu man kiek geriau jau, bent lovoj gulėt nereik.

QUOTE(Matelyk @ 2010 03 29, 08:57)

ligonėlėms sveikatėlės glėby siunčiu oro_buckis.gif

Dėkui 4u.gif Tikiuosi išbrisiu iš to kosulio iki Velykų, o tai liksim namie su sūneliu dviese švęsti doh.gif
Šaunu, kad bent Tau Ašarėle geriau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2010 03 29, 19:15)
Šaunu, kad bent Tau Ašarėle geriau  4u.gif

Šaunumas tik tame, kad lovoj gulėt nereik (tfu tfu tfu), o taip tai gerai malkas skaldau doh.gif , jau nebežinau kokius efektyvius vaistus gert, kad apmalštų bent kiek g.gif doh.gif tas kosulys.
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 29, 18:18)
Šaunumas tik tame, kad lovoj gulėt nereik (tfu tfu tfu), o taip tai gerai malkas skaldau doh.gif , jau nebežinau kokius efektyvius vaistus gert, kad apmalštų bent kiek  g.gif  doh.gif tas kosulys.

g.gif islandinę kerpeną geria, sako gerai.
Gal kokių liaudiškų priemonių reika - piene svogūną išvirt, įdėt medaus.....

Aromatolio inhaliacijos, tik slogai išbandžius. Man jis ir taip patiko - nuo visokių ligų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 29, 19:18)
Šaunumas tik tame, kad lovoj gulėt nereik (tfu tfu tfu), o taip tai gerai malkas skaldau doh.gif , jau nebežinau kokius efektyvius vaistus gert, kad apmalštų bent kiek  g.gif  doh.gif tas kosulys.

Aš tai visą dieną ir neguliu lovoje. Reikia juk ir valgyti pasigaminti, tai tą tai aną pasidaryti. Aišku greitai paskui ir apie lovą pagalvoji, nes galva lengvesnė ant pagalvės padėta ax.gif
Atsikosėti kai kam padeda Gelomyrtol forte. Aišku, jeigu gali viską vartoti, tai vaistinėje manau pasiūlytų gerų priemonių. Aš tai tik gelomyrtol ir vartoju, dar nakčiai paracetamolį sučiulpiu - gerklę gydo ir taip pat atsikosėjimą palengvina.

Išsivirk bulvių su lupenom ir sutrynus paskui sudėjus į marlę ant krūtinės palaikyk. Labai gerai ištraukia mirksiukas.gif Aš tai negaliu tokio metodo vartoti, net eukalipto tepala tik ant kaklo tepti galiu. Negalima ant sirdies man kazko deti unsure.gif

Ai, dar pieną verduosi, dedu šaukštelį sviesto ir su medum geriu. Tikrai daugeliui geras metodas atsikosėjimui lengvinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 29 kovo 2010 - 18:53
QUOTE(juratela @ 2010 03 29, 19:47)
Aš tai visą dieną ir neguliu lovoje. Reikia juk ir valgyti pasigaminti, tai tą tai aną pasidaryti. Aišku greitai paskui ir apie lovą pagalvoji, nes galva lengvesnė ant pagalvės padėta  ax.gif
Atsikosėti kai kam padeda Gelomyrtol forte. Aišku, jeigu gali viską vartoti, tai vaistinėje manau pasiūlytų gerų priemonių. Aš tai tik gelomyrtol ir vartoju, dar nakčiai paracetamolį sučiulpiu - gerklę gydo ir taip pat atsikosėjimą palengvina.

Išsivirk bulvių su lupenom ir sutrynus paskui sudėjus į marlę ant krūtinės palaikyk. Labai gerai ištraukia  mirksiukas.gif Aš tai negaliu tokio metodo vartoti, net eukalipto tepala tik ant kaklo tepti galiu. Negalima ant sirdies man kazko deti unsure.gif

Ai, dar pieną verduosi, dedu šaukštelį sviesto ir su medum geriu. Tikrai daugeliui geras metodas atsikosėjimui lengvinti  mirksiukas.gif

Va pamiršau visai apie tą paskutinįjį receptą. Reiks pabandyti šį vakarą 4u.gif

Sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 29, 20:12)
Va pamiršau visai apie tą paskutinįjį receptą. Reiks pabandyti šį vakarą 4u.gif
Sveik  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir Tu sveik friends.gif
Atsakyti
Ligoniukams 4u.gif 4u.gif
Mergikės, kaži kiek už siuntimą siūtos lininės kosmetinės reikia mokėt? Nus, man viena auksarankė atsiutė ir nežinau ar nepamažinau pripliusuot už siuntimą g.gif
Atsakyti
Siuntinys iki 500gr: paprastas 2lt; paprastas skubus 2,50lt, registruotas 4lt; registruotas skubus 4,50.
Atsakyti
as uz siuntimu imu 4-5 lt.jei viena nediduke gelyte tai imu 4 lt,o uz visa kita 5 lt. wub.gif
Atsakyti
Dėkui, mergaitės. Tada viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif merginos nagi mūsų kieme regis pirmieji pajudėjimai clap.gif clap.gif clap.gif

dzūke ryt labai labai labai lauki malonios viešnios - paštininkės su pirmąją swapine dovanėle thumbup.gif
Atsakyti