Įkraunama...
Įkraunama...

Pencinykių swapas

Koks gražus šalis wub.gif

O tu savo temos jau nebeturi? Net paieškojau, neradau, ar kitų darbų ėmeisi?
Atsakyti
Šalis koks nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir tam žmogui matau patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 03 27, 00:17)
Koks gražus šalis wub.gif

O tu savo temos jau nebeturi? Net paieškojau, neradau, ar kitų darbų ėmeisi?

Ačiū Kerpenuk 4u.gif . Na manekenė tik jau nebais kokia. Ale atrankoj buvo pati pačiausia lotuliukas.gif , tai ir ėmiau pozuoti biggrin.gif

Turėjau didelių darbų, tai pribaigus kioską kažkaip nebuvo kada atsidarinėt naujo. O daba pamąsčiau, gal man jo ir nereik visai irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 27, 00:21)
Šalis koks nuostabus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir tam žmogui matau patinka  bigsmile.gif

Nu gi malonu ax.gif

Kepuraitė irgi mano velta blush2.gif
Atsakyti
Ašarėle, nuostabus darbas wub.gif , ten megzta pagrindas?

O jau aš kaip nenoriu savo tą kioską turėt doh.gif , nors aš ten beveik ir neinu blush2.gif Galėtų jis visai dingt lotuliukas.gif , alia dar daug puslapių, balionėliais neužbaigsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 27, 14:15)
Ašarėle, nuostabus darbas wub.gif , ten megzta pagrindas?
O jau  aš kaip nenoriu savo tą kioską turėt doh.gif , nors aš ten beveik ir neinu blush2.gif Galėtų jis visai dingt lotuliukas.gif , alia dar daug puslapių, balionėliais neužbaigsiu lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif . Taip megztas šalis, o kraštai apvelti 4u.gif

Nu jo, su tais kioskais lotuliukas.gif . Nu tai tik tu paskyk ir mes tau padėsim pribaigt jį bigsmile.gif biggrin.gif .

Koks žiaurus kosulys, nikenčiu sirgti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 27, 00:12)
Na kai neturiu kur rodosi, tai bent čia pateršiu eterį  lotuliukas.gif vaizdu  tongue.gif

Terškit, terškit, kai tokiom nuostabiom grožybėm visos teršiate, tai tikterškite wub.gif
Aišku apie margučių marginimą vašku pasvajojau bet kažin ar pavyks g.gif
Su vašku žaidžiau kai į mokyklą ėjau, na gal dar kai pirmos studijos buvo. Siaubas kaip seniai doh.gif O dabar ir laiko nėr. lukštais ir keliais dažais pamarginu, būna irgi gražūs, įvairiom spalvom perėję, bet su vašku aišku kitaip. Dar drožinėdavom, bet dabar reikia vėl to peiliuko iš mamos kolegės dantistės paprašyti, kad nugvelbtų lotuliukas.gif Ot gerai su juo būdavo braižinėti ornamentus ant kiaušinio thumbup.gif

Na ką, užsukau trumpam, pasigrožėjau margučiais, šaliais, keliauju į lovą, o tai sergu nežmoniškai gerklę skauda, kosčiu siaubingai, galvą skauda cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 27, 13:23)
Ačiū  4u.gif . Taip megztas šalis, o kraštai apvelti  4u.gif

Nu jo, su tais kioskais  lotuliukas.gif . Nu tai tik tu paskyk ir mes tau padėsim pribaigt jį  bigsmile.gif  biggrin.gif .

Koks žiaurus kosulys, nikenčiu sirgti  mad.gif

Tenj koks įdomus raštas bigsmile.gif

Eeeee, kad kioskas gal dar neįpusėjęs unsure.gif

Baik kosėt, sakau biggrin.gif 4u.gif

Buvom iki miško nuėję, jau žibučių yra bigsmile.gif
Tik parėjom, kai dėjo lietaus gūsis blink.gif

juratela, ir tau sveikatos balionėlį, imk 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 27 kovo 2010 - 14:32
QUOTE(juratela @ 2010 03 27, 15:17)
Na ką, užsukau trumpam, pasigrožėjau margučiais, šaliais, keliauju į lovą, o tai sergu nežmoniškai gerklę skauda, kosčiu siaubingai, galvą skauda  cry.gif

unsure.gif na visai tau nereiktų sirgti doh.gif . Čiupk balionėlį 4u.gif . Dvi bekosinčios doh.gif . Tik tfu tfu tfu man kiek geriau jau, bent lovoj gulėt nereik.

dzūke tas kaip aš vadinu gipiūrinis raštas, mano mamos pats pačiausias bigsmile.gif . Tai ji mezgė šalį, o aš tik kraštus apvėliau 4u.gif

Oij žibutės rolleyes.gif kap faina. Pas mus tai kaip šiaurėj dar kalnai sniego miškuose ir pamiškėse, tai žibučių tikrai nėr schmoll.gif . Gal ant Velykų vieną kitą jau pamatyt galėsim wub.gif
Atsakyti
mano dovanele žengė vieną žingsnelį pirmyn tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 03 28, 14:05)
mano dovanele žengė vieną žingsnelį pirmyn tongue.gif

clap.gif nu šaunuolė mergaitė aciuks.gif

Aij kaip laukiu kai pradėsit jau jas siųsti rolleyes.gif . Džiaugsiuos kiekviena, tarytum pati gaučiau mastau.gif

Jau po švenčių išsiuntinėsiu adresiukus. O jei kuri norėsit anksčiau gaut, tai švilpkit man į AŽ mirksiukas.gif . Ryt jau kudrinsiu mergiotes, kurios man jų dar neatsiuntusios triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 03 26, 17:09)
Kokie gražūs margučiai bigsmile.gif Ir kaip tu netingi keliomis spalvomis dažyt 4u.gif
O dažai, kodėl būtent medvilnei? Kuo jie geresni, nei kiaušininiai?

matyt jau toks pripratimas dėl tų dažų biggrin.gif
visada tokius naudojam...
kažkada buvom pirkę ir tuos spec kiaušiniams, bet kad nuiminėjant vašką ir spalva nusiėmė doh.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 26, 23:12)
Na kai neturiu kur rodosi, tai bent čia pateršiu eterį  lotuliukas.gif vaizdu  tongue.gif

gražu bigsmile.gif

ačiū visosms už pagyras kiaušiams 4u.gif biggrin.gif

ligonėlėms sveikatėlės glėby siunčiu oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos, sveikos smile.gif
temą paskaitau, ale parašyti kažkaip neturiu ko...
Taigi dovanėlė jau pajudėjo iš idėjų lygmens įgyvendinimo link biggrin.gif
Atsakyti