Swap'o taisyklės:
*Naujos dalyvės parodo savo darbų albumą, ir atsiskleidžia bendraudamos tam tikrą laiką swapo kolektyve;
*Skelbiamas swap'as, iki tam tikros datos registruojasi norinčios, tuo pačiu paskelbiama iki kada turės visos gauti dovanas;
*Surandama moderatorė (ji paprastai nedalyvauja swap'e);
*Moderatorė kokiu nors būdu sumaišo ir kiekvienai paskiria porą, kuriai turi daryti dovaną (kiekviena gauna nick'ą);
*Visos suka galvas, ieško idėjų, skaito porininkės anketą, bando pastebėti, kas jai patinka.
*Išsiunčia adresus moderatorei, o ji išsiuntinėja juos toms, kurios daro dovanas.
*Baigiantis terminui, išsiunčiamos dovanos.
*Gavusioji nufotografuoja dovaną, parodo čia visoms, įkelia nuotraukas į swap'o albumą ir bando atspėti nuo ko atėjo dovana (t.y. atspėti nick'ą, jo nebūna nurodžiusi siuntėja)
Swap'o albumas
PAVASARINIS PENCINYKIŲ SWAPAS
Pencinykes gano - Ašarėlė
Dovanėles gaminam iki balandžio 15 d, turim gauti visos iki balandžio 30 d.
1. irmulia
2. blansyte
3. jura-jurate
4. roka
5. smalsi_
6. juratela
7. _ agnute_
8. Matelyk
9. Sirenute
10. dzūkė
Visos gavote poras, tad siunčiu gerų ir darbingų minčių šūsnį . Kadangi keliom dienom anksčiau sumakaluotos, tad dovanėles darot iki balandžio 15 d. ir dvi savaičikes paliekam dovanėlių išsiuntimui
SMAGAUS SWAPO
Siulau pervadinti swapas SUKNELIU swapu, bo labai norim cia visos sukniu.Ar veltos ar megzos, ar siutos nepyksim.
Labadiena
Sakot suknių swapas
Sakot suknių swapas
QUOTE(dzūkė @ 2010 02 11, 20:41)
man gali padaryti pustą karkasą iš vytelių, o jau ant jo surasiu ką užsidėti.
Gerai, mergaitės, surimtėjam, aš pati sau dar sarafano nepabaigiau
Nors.... viršutinės dalies dydžius galit surašyti
Labas rytas
Nu mergos dafai dar šitą nesuknelinį swapą darykit . Tai ir aš jos labai noriu . Palikim gal kitam specialiam SUKNELIŲ .
Nu mergos dafai dar šitą nesuknelinį swapą darykit . Tai ir aš jos labai noriu . Palikim gal kitam specialiam SUKNELIŲ .
VISOS surašo prie anketų komentaruose: kokio dydžio drabužius dėvite, batų dydį ir būtų gerai visus kitus kūniškus išmatavimus
O ba rimtai kazkam suknia nuskils o dar prie jos ir tapkes
prie suknios kaip ir reikėtų batelių
As geriausiu atveju tik tapkes galeciau nuvelt itariu is vilnos dailiu bateliu nepadarysi. Nors va nunerti galima, tik pada tada reiktu dzukei ispinti kazkaip
nusipirkau džinsus nesimatavus ir ...dideli Vasarą gi tokius pat pirkausi. Einu bandyti pasikeisti, o sugryžus su metru apsičiupinėsiu
Nu motera visai subludus,...ale pasirodo dar yra tokiu kurios nesimatuoja nu cia tai naujiena
Beja smalsi, daugiau valgyt reik, da pasilik 4 laisvos dienos nusimato, gal da priiaugsi iki nauju dzinsu
Beja smalsi, daugiau valgyt reik, da pasilik 4 laisvos dienos nusimato, gal da priiaugsi iki nauju dzinsu
jura_jurate, tai, kad vasarą pirkau lygiai tokius pat džinsus iš ten pat Dabar tai visos kelnės tik kelius dengia, o džinsai ilgi. Ir svoris nepakitęs Ai, svarbu pasikeičiau, pasimatavau
O per šventes man darbas nusimato Tik Valentiną būtų neblogai kokį pasigauti
Žinokit buvau siūlų parduotuvėj, tai sakė tuos mano jums rodytus siūlus masiškai perka. Net ir aš stovėdama vienai moterytei parekomendavau ir ji visą maišą išsinešė Visai atsitiktinai turėjau išsimezgus gabaliuką, pasižiūrėjo, akytės sublizgėjo.
Tai kaip man dabar tuos matmenis rašyti Minkštoji gal kokio 38 dydžio. O viršutinė dalis tai problematiška. Sakyčiau kartais net S tiktų, bet pusrutuliai išlenda ir pilvą apnuogina, Tai gal M kokia Dar esu maža 159,5. Letena 38,5.
Ko dar norit? Gal galvą išsimatuoti?
Privertėt pasižiūrėti į veidrodį, vaizdelis nekoks
O per šventes man darbas nusimato Tik Valentiną būtų neblogai kokį pasigauti
Žinokit buvau siūlų parduotuvėj, tai sakė tuos mano jums rodytus siūlus masiškai perka. Net ir aš stovėdama vienai moterytei parekomendavau ir ji visą maišą išsinešė Visai atsitiktinai turėjau išsimezgus gabaliuką, pasižiūrėjo, akytės sublizgėjo.
Tai kaip man dabar tuos matmenis rašyti Minkštoji gal kokio 38 dydžio. O viršutinė dalis tai problematiška. Sakyčiau kartais net S tiktų, bet pusrutuliai išlenda ir pilvą apnuogina, Tai gal M kokia Dar esu maža 159,5. Letena 38,5.
Ko dar norit? Gal galvą išsimatuoti?
Privertėt pasižiūrėti į veidrodį, vaizdelis nekoks